Kiharsin tässä yksi päivä huvikseni moppini oikein kunnolla, ja yllärinä viihdyinkin kasarikiharassa oikeasti hyvin. Muhevan kikkuran kanssa hius vielä pysyy kivan puhtaan ja möyheän oloisena, kun se muuten tällä hetkellä haluaa sitkeästi liimautua päätä myöten.


Päivännasuna musta reilu 5 vuotta vanha repalehelmainen mekko joka yllärinä mahtui ylleni, hienoa! On ollut harvinaisen hyödyllistä käydä läpi vaaterekkiä sekä muuttoa että Muotikirpparia silmällä pitäen, samalla tullut ainakin varmasti kartattua myös omaan käyttöön sopivat vaatteet.Ja sitten vietetään kenkäfriikin onnen päiviä, Minna Parikan Caracalit taas käytössä. En voisi enempää rakastaa matalia kenkiä, nuo ovat yksinkertaisesti täydelliset. Caracaleja on tullut tälle keväälle myös nude-valkoisina, ja yritän kaikella tahdonvoimalla pitää näppini irti niistä nnngggh! Kukaan ei sitten kerro että ne olisivat olleet saatavilla Parikan viikonloppuisissa sample saleissa, joihin en päässyt. En ole kitkerä, yhtään :D

Kommentit (13)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
2/13 | 

Mulla on oikeasti luonnonkihara tukka jolloin kiharrukset sun muut pysyy hiuksissa kuin tauti, mutta JOTAIN on tapahtunut tän raskauden myötä ja tukkani uhkaa ottaa luotisuoraa päätämyöten menevää linjaa, kiharrus on kadonnut vallan :o on muuten pikkusen hämmentävä tilanne tällaiselle normaalisti pörröpäälle!

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

7/13 | 

Ihanat hiukset ja muutenkin koko asu, mutta tuo huivi!!! IHAHAAA!! *o* Älä vaan sano että se on joku vanha ja sitä ei enään saa mistään..?

krin
9/13 | 

Ei noita nudevalkosena näkyny, musta valkosena kyllä ja joku nappas ne just mun edestä, aaarrrggghh! No onneks löyty jotain muuta sopivaa (Edith <3) vaikka aika paljon tuo naista syökin!

Nilkkuri
10/13 | 

Optinen harha: Näyttää ihan kun sulla olis joku hain kuva tossa mekon etumuksessa! Tollanen iso suu ja terävät hampaat.

11/13 | 

Ai että, tässä asussa on kyllä kaikki kohdallaan! Tukka on kirsikkana kakun päällä. Taas kerran voi todeta, että parempi överit kun tukasta on kyse! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013