No niin. Huomenna perjantaina vietetään Anna Lapsesi Pukea Sinut -päivää. Tuli mitä tahansa, lapsi päättää millä asulla lähdet huomenna ulos. Voin kertoa, että tällä hetkellä hieman naurattaa, sillä tuo yllä näkyvä pinkki röyhelöhomma on osa Anni 3-veen minulle valitsemaa asua :,D Ja kyllä, joudun menemään huomenna myös toimistolle eli ihmisten pariin.

Tässä koko päivän idea suoraan järjestäjältä kopsattuna: 

Lapsilla on mahtava mielikuvitus. Meillä aikuisilla se on rajoittuneempi johtuen kaiken maailman säännöistä, mitä olemme mieleemme rakentaneet. Annetaan edes yhden päivän aikana lapsen mielikuvituksen päästä valloilleen ja sallitaan heidän pukea meidät haluamallaan tavalla.

Homma toimii seuraavasti:

Pyydä lastasi valitsemaan vaatteet, joihin pukeudut yhden päivän ajaksi. Näytät hänelle vaatekaapit mistä materiaalia löytyy. Ja kyllä, ne karvahatut ja uimakamppeet myös. Sitten kiität häntä loistavasta valinnasta ja lähdet töihin/kouluun/jonnekin ihmisten ilmoille.

Tapahtuma järjestetään huvin ja kannatuksen vuoksi, eikä siinä liiku raha.

Muistathan, että lapsi voi olla "lainattu" tai vaikka lapsenlapsi. Pääasia, että joku sinua pienempi valitsee päivän vaatteesi.

Muiden maiden tapahtumat toivotaan järjestettävän samalle päivälle. Anna lapsesi pukea sinut -päivä (Let your kid dress you Day) järjestetään kaksi kertaa vuodessa - huhtikuussa ja marraskuussa. Perjantaisin ja n. puolivälissä kuuta. Marraskuussa Lapsen oikeuksien päivää lähin perjantai. Jos haluat järjestää tapahtuman omaan asuinmaahasi, perusta ensin yhteisö ja tee sillä tapahtuma, jonne kutsut väkeä. Voit kääntää tämän tekstin tapahtuman tietoihin kohdemaan kielelle. Olisi ystävällistä jos mainitset myös tapahtuman keksijän. :)

Katso Viron esimerkki: https://www.facebook.com/laslapsriietabsind/

Järjestäjä ja idean isä Lauri Salovaara.

#annalapsesipukeasinut
#annalapsesipukeasinutpäivä
#letyourkiddressyou
#letyourkiddressyouday

***

Huomenna sitten pinkkinä unelmana liikenteeseen! 

Kommentit (1)

Halina
1/1 | 

Äää tää on niin ihana tempaus!! :D Lapset on niin mahtavia kun niitä ei rajoita mitkään "säännöt"! Kuvaa sitten lopputuloksesta tänne!! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010