Olitte (?) äänestäneet Nelliinan Vaatehuoneen mukaan Voicen tämän vuoden Web Awardseihin ehdokkaaksi, kiitosta vaan oikein paljon :)


web

web

Tällä hetkellä meneillään varsinainen äänestys, joten menkäähän iskemään täppää omille lemppareillenne eri kategorioihin KLIK!

Ps. Ei ole tosi miten paljon oon nauranut noille Sossuäideille, ihan oma kaimakin siitä sitten löytyy, Sossuäiti Niina xD

Kommentit (2)

Heitu
1/2 | 

Moi! Ei nyt liity mitenkään tähän postaukseen, mutta mulla olis ollu pari kysymystä noista microringeistä :) Eli lähinnä se että a)mitä materiaalia noi ringit on ja b)katkeilevatko hiukset paljon tosta ringin kohdalta? Noi niiden reunat vaan näyttää jotenkin niin teräviltä, että hirvittää :)Sulla on siis itselläs nää ihan pitkäaikaises käytössä ollut ja hyvin on toiminut? Pitäis keksiä joku vaihtoehto näille teipeille, en oikein tykkää tästä laattamaisesta efektistä mikä näillä tulee. Ja ompelupidennystä en enää jaksa. Mutta kiitos jos vastailet, oon vähän noita keratiinisinettejä harkinnut mutta nääkin vois olla aika näppärät!

moi
2/2 | 

sossutädit on ihania :DD paljo parempi toi ny on ku ne "oikeet miljonääriäidit". hahh

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012