Ne taklaaaaa!! Minäkin haluan taklata! 

Ihan sai olla ylpeä äidin pikku rässiliivitytöstä, kun käytiin koko perheen voimin katselemassa roller derby - ottelu Pirkkalassa. Radalla toisistaan mittaa ottivat Oulu ja kotijoukkue Tampere, joka päätyi tasaisen alun jälkeen Mansen kirkkaaseen voittoon. Mutta Oulu oli parantanut peliään ihan mielettömästi sitten viime talven, jolloin näin edellisen pelin. 

Meidän Anni on vihdoin kasvanut rässiliivinsä täytteeksi tarpeeksi mittaa, että se pääsi käyttöön. Tampere Roller Derbyn vanhat joukkuekaverini antoivat tuunatun liivin Annille syntymälahjaksi vajaa 3 vuotta sitten, saatoin silloin tirauttaa paritkin itkut aiheen tiimoilta. 

Olin ihan yllättynyt miten kiinnostunut täysin hulivili-ikäinen (lue: uhma) tyttö jaksoi olla pelistä ja sitten kun kiinnostus rapusissa riekkumista ja kentälle sukeltamista kohtaan alkoi kasvaa liian suureksi, apuun tuli Ylen lasten Areena. Martta puhuva koira ja kaverit väliajalla saivat taas touhutiinan hetkeksi aloilleen. Vanhemmuuden monet kyseenalaiset keinot :D

Junior roller derby on Suomessa vielä lastenkengissä, mutta ehkä jossain vaiheessa resursseja riittää panostaa myös siihen. Tulevaisuuden pelaajat sähläävät tällä hetkellä vielä rässiliiveissään katsomossa, mutta taklaamisen hinku on jo kova :D Annille pitää varmaan ihan pian hommata ensimmäiset rullaluistimet! 

Kommentit (5)

Amaalia
3/5 | 

Kannattaa hankkia luistimet! Meillä ainakin 2.5-vuotias luisteli jo (jäillä) tänä talvena oikein sujuvasti :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010