Täytyy takoa silloin kun rauta on kuuma, ja juuri sitä Antti Tuisku tekee. Viime kuussa julkaistu yhteistyömallisto Seppälän kanssa oli pressikuvissa sen verran kiva, että päädyin tsekkaamaan sen myös livenä. Ostin mallistosta mustat kapealinjaiset drop crotch -housut, jotka ovat ohuempaa scubakangasta. Ostin nämä miehelleni, mutta lopulta ne päätyivät minulle. Unisex-mallistojen ilmeinen hyvä puoli.

Ensinnäkin, ne ovat todella hienot verkkareiksi. Ja nykyään verkkarit kuuluvat vakiovarusteisiini koska leikkipuistossa juostessa ne nyt vaan toimivat. Jos olet seurannut tätä blogia pidempään, et takuulla muista kovinkaan montaa verkkarikuvaa meikäläisestä :D En ole yhtään sporttivaatteista innostuvaa tyyppiä. Vauhdikkaan 2-vuotiaan myötä on käytännöllisyyden nimissä pakko innostua, mutta on ollut ilahduttavaa huomata kuinka tänä päivänä verkkareistakin löytyy kukkakuosia ja hienoja värejä. Se perinteinen sporttimuoti ei vaan ole minua varten.

Kukkakuosinen takki on Stadiumista (SOC).

Voisin ehkä siinä ja siinä huolia vanhat Addun verkkikset Run-D.M.C -hengessä, mutta siihen se perinteisempi sporttimuoti saa osaltani jäädä. Minulta itseasiassa löytyy Adidaksen verkkapuku 15 vuoden takaa, se on Missy Elliotin ja Adidaksen Respect Me -mallistosta. Olen vaalinut sitä pitkään ja hartaasti, koska siinä puvussa on sitä jotain. Mitään tekemistä asulla ei ole urheilun kanssa, mutta ehkä juuri siksi ostin sen aikoinaan.

Kommentit (2)

Tulevaisuuden juoksija
1/2 | 

Moro ,  mistä nuo kivat lenkkarit/juoksukengät ovat? Tosi hyvän näköiset.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010