Vaikka tänä viikonloppuna on tullut lisää lunta, alan olla jo todella syvällä keväthuumassa. Vai onko se keväthuumauksessa, kuten vanha biisi Anttilasta kertoo. Sitäkin on tullut kuunneltua useampaankin kertaan.

Otin pienen varaslähdön myös pajunkissojen suhteen, niiden myötä keittiöön tuli kerrasta kevät. Meillä on mökillä niin paljon pajuja, että voisin ehkä vihdoin harkita maljakkopajun lisäksi myös pajupallojen punontaa. Olen ihaillut palloja toreilla ja turuilla, eikä niiden ohje vaikuta kovin hankalalta. Voisin kuvitella, että tuollainen homma käy melkein meditaatiosta. Tai sitten olen pahasti väärässä, ja pajuja saa taivutella nivelet armoa huutaen :D

Luovutin lopulta sen suhteen, että tuossa Iittalan hyllyssä menestyisi yksikään aito viherkasvi. Onneksi noita muovikukkia löytyy nykyään jo melko aidon näköisinä, niin ettei tarvitse viikottain heittää mäkeen kuollutta kukkaa. En ymmärrä miten puolivarjoisalla paikalla ei muka pysy mikään hengissä. Mutta yksi tapa voittaa on myös ymmärtää luovuttaa ;)

Tämä on ollut kiva viikonloppu kaikin puolin. Olen tehnyt ihan huippulöytöjä kirppikseltä (mm. Sakulle aivan mahtavan kevättakin 1 eurolla ja itselleni pari upeaa vintagehametta), kokkaillut hyvää ruokaa, ollut ulkona auringossa, vaihtanut verhot, käynyt katsomassa ystävän viikon vanhaa vauvaa (en käsitä miten Anni on ollut pari vuotta sitten niin pieni!) ja soittanut niin monta kierrosta älppäreitä, että heikompia hirvittää. Ja siivonnut keittiön kaapit. Urakka jota vetkuttelin ihan liian kauan, mutta nyt se on vihdoin tehty. Huh.

Kommentit (1)

Sanna U
1/1 | 

"Anttila?"?!? ...kunnes tajusin, että olen laulanut ko. biisistä VAIN opiskelijaväännöstä: Attilan keväthuumaus. :'D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010