Omaan nassuun lehden sivulla ei vaan ikinä totu, tällä kertaa Aamulehden välissä tulleen Koskari-liitteen mukana tuulahdus 80-luvulta (kirjaimellisesti).Mutta tässä se mitä tulin kertomaan, eli Koskarin 25-vuotiskekkereissä lauantaina lavalla myös yours truly. Eipä mittee paniikkia tälläiselle julkisen esiintymisen kammoiselle ehei... mutta kuten sanottu, itsensä haastaminen on hyvästä :D paitsi jos ette kuule minusta enää mitään lauantain jälkeen, olen päätynyt kertomaan lavalla jotain "tosi hyviä" puujalkavitsejä tai muuta vastaavaa, ja joudun vetäytymään maan alle.

Kommentit (3)

tiia
1/3 | 

Heheh aattelin et tuun kattoo haastatteluas, mut enpä näköjään olekkaan tulossa :D

Käyttäjä1690
Liittynyt16.11.2015
2/3 | 

jeps ja mä oon menossa Myyrmannin MUOTIPÄIVILLE ESITTELEMÄÄN VAATEKAAPPIANI. Tahtoivat äidin. Jumankekka mua pelottaa ja varsinkin kun järjestäjän yhteydenotoissa lukee aina jotain "lähetä muotiblogisi logo"....joo, no moro :D

atomi
3/3 | 

Tsemppiä Nelliina, hyvin se menee. Olet ollut telkkarissakin sympaattinen, söpö itsesi!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011