Ihan näillä näppäimillä starttaa loppuvuoden juhlakausi, jota pikkujoulukaudeksikin usein kutsutaan. On kaveriporukoiden pikkujouluja, työpaikan pikkujouluja, harrastusporukoiden pikkujouluja ja entisen työporukan pikkujouluja. Suurin osa meistä ei halua ostaa joka juhliin uutta juhla-asua, mutta toisaalta olisi mukavaa näyttää edes vähän erilaiselta kuin arkena. Jos juhlat alkavat heti töiden jälkeen, pynttäytymiseen ei ole pahemmin aikaa. 

Tässä tulevat minun aseeni pikkujoulukauteen. Yhdet överit Minna Parikan glitterkengät, Lindexin kuparinvärinen paljettijakku, H&M:n kaulanauha ja Deanna DiBenen huikea 20-lukua henkivä sulkapanta. Tarkoitus ei toki ole pukea kaikkiea ylle samalla kerralla, vaan valita aina yksi asuste per juhla.

Pohjavaatteina toimii aina takuuvarmasti mustat pillihousut ja musta liehuvahelmainen toppi, jotka voi pukea ylleen jo heti aamulla. Työpäivän ajan voi pitää harteilla jotain kivaa neuletakkia, jonka siirtää naulakkoon sitten illalla. Kas näin on toimistotyöläisen vaateongelmat ratkaistu ja sujuva siirtyminen vapaalle on taattu. Tämä luonnollisesti toimii vain meille ns. toimistoduunareille.

Yksi överi asuste riittää, takaan sen. Juhlafiilis nousee välittömästi kun vetää jalkaansa glitterkengät. Tai pujottaa hiuksiin överin sulkakoristeen tai hiuspannan. Hiuspannoilla on helppo naamioida aamulla lumisateessa lätsähtänyt tukka, joten pannan kanssa lyö kaksi kärpästä yhdellä iskulla. 

Bonuksena vielä poskipuna. Punaisen huulipunan sijaan (tai sen lisäksi) kehotan sutimaan poskipunaa. Sillä palauttaa hehkun takaisin marraskuun kalventamille poskille ja ilme kirkastuu aivan varmasti alle minuutissa. Kokeile vaikka. 

Kommentit (1)

Halina
1/1 | 

Musta on tullut jonkin sortin ammattilainen nopeaan juhla valmistautumiseen, koska tosi usein juhlat osuu työpäivän/treenien/turnauksen jälkeiseen aikaan! Paras on kyllä just ennakointi, eli mun tapaaksessa pakkaa juhlakerraston laukkuun (mekko+sukkikset+kengät), 3 tärkeintä meikkiä, hajuveden, hiuslakan, hiuskoristeen ja näyttävän korun :D menee valmistautumiseen n. 10-15 ja paikkoina sopii vaikka hätätapauksessa kauppakeskuksen vessa, hahah, kuten mulle viimeksi kävi kun tulin suoraan messunuubista bileisiin :D myös eilen tulin suoraan turnauksesta bileisiin ja oli 20min aikaa muuttua treeniasuisesta räjähdyksestä glitterxmerenneidoksi (tähän vaati vähän enemmän sälää/meikkiä mukaan). Huh odotan sitä päivää kun saan aikaa laittautua bileisiin pari tuntia viinilasin kanssa...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010