Meillä on alkanut reissun aivot narikkaan -osuus, eli tutuksi on tullut hurmaava pieni kylä meren rannalla ja hotelli korkealla rinteessä uima-altaineen. En ole ikinä ollut näin kauniissa maisemissa kuin nyt, jylhät vuoret laskevat välkehtivään mereen ja värikkäät rakennukset ovat helminauhassa rinteillä. Parvekkeeltamme näkyy koko Genova!

arenzano
arenzano
g18
g18

Hotelliimme kuljetaan vuoristohissillä! Ei välttämättä korkeanpaikankammoisille ;)

g51
g51
punta san marino
punta san marino
g121
g121
g101
g101
g21
g21
g61
g61
g111
g111
g71
g71

Arenzanon valitsimme pitkälti metodilla silmät kiinni ja tökkää karttaa, eikä todellakaan voi valittaa huonosta tuurista. Täällä on ihanaa. Reissu on muutenkin mennyt ihan hämmentävän putkeen, meillä on ollut ihan jättimäisiä hotellihuoneita vaikka valitsimme Milanostakin budjettihotellin ja olemme osuneet oikeisiin juniin kerrasta. Ainoa buu-juttu oli, kun joku ihme narkkarihiippari söi meidän sipsit junassa :D

Kommentit (16)

EM

Mä olin tuolla viime kesänä myös. :) Oltiin road tripillä ja viihdyttiin kaupungissa yhden yön verran.

Siiri

Aaah ihana Italia!

Mieleen juolahti tänään viimevuotinen mekkohaasteesi. Olisi parasta, jos mekkohaaste vol 2 pärähtäisi joskus blogiisi!

Ihania kuvia ja niin kauniit maisemat! Muuten iskisi kateus, mutta onneks oon ite lähössä just Malloracalle ja tuskin sekään huono on :----)

Käpy

Oi kuinka kaunista! Upeita kuvia!

Vasta tulin juurikin sellaiselta "aivot narikkaan"-reissulta, stressitasot laski nollaan ja eilen jo yllätin itseni selaimasta äkkilähtöjä... Matkakuume on palannut pysyvästi.

Emmi

voi teidän sipsejänne ! melkoista porukkaa siellä :D mutta kyllä näyttää ihanalta, nauttikaapa siellä.

Nauroin tuolle viimeiselle lauseelle :D Hyvä juttu, jos kaikki on menny nappiin siellä. Ihanalta näyttää muutenkin.

Kata

Ihania kuvia ja Italia on niin ihana maa *huokaus*. Nyt iski hirveä matkakuume päälle, mutta ikävä kyllä sitä joutuu pakosta kökkimään töissä täällä koto-Suomessa vielä pari kuukautta ennen kuin pääsee lomailemaan sulhon luo Kanadaan... Ilmat tosin ei varmaan ole ihan Italian veroisia siellä syksyllä.

Tiia

Hei!

Sinullahan pilkottaa sieltä hieno tatuointi. Voitko suositella jotakuta tamperelaista tatuoijaa?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013