Laittelin tuossa aiemmin kylppärin kamoja paikoilleen niin että tämän päivän jälkeen ei tarvitsisi enää etsiä muovipussukoista deodorantteja ja hammastahnoja. Ihan kiva, mutta erään kumartumisen jälkeen selästä kuului krunts ja siihen loppui kumartelu. Ilmeisesti vanha välilevynpullistumani päätti tulla tervehtimään pitkästä aikaa. Olin (tietysti) juuri ennen kruntsia ladannut sytytyspesällisen takkaan, mutta koska en voi kumartua tai kyykistyä, harakoille meni se pesä argh. Ja iso argh myös sille, että en näköjään vieläkään pääse viikkaamaan vaatteitani, oli tarkoitus änkeä kylppärin jälkeen yläkertaan vaatepussien kimppuun.

Tässä on nimittäin väliaikainen vaatehuoneeni, eiks ole ihana ja käytännöllinen :D Hajoilen joka aamu etsiessäni puhtaita sukkia ja jotain vaan mekkoa mikä ei ole tuhannen rypyssä.


Luulen, että nyt on sitten aika luovuttaa tältä erää, asentaa itsensä jonkinlaiseen kivuttomaan asentoon sohvalle ja ottaa kirja loppuillaksi kätöseen. On meinaan melkoista laatuluettevaa käsissä tällä kertaa:


Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (7)

Chenille
6/7 | 

Oletko muuten tutustunut Camilla Läckbergin romaaneihin? Itse olen meinaan ihan koukussa, niissä hyödynnetään ihanasti kaikkea mahtavaa historian tonkimista. Etenkin Merenneito on hiukea. Suosittelen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012