En pääasiassa kuvaile blogiin mitään arkipäiväisiä hupparit ja tennarit -kuvia. En ole koskaan kokenut niitä mielekkääksi blogin juonen kannalta, mutta vaihtelu virkistää. Siksi arkisinta arkiasua tähän väliin. Jalassa on kuitenkin Parikat, joten jotain "minua" sentään. 

Minna Parikan creepersit ovat pumpulia jaloille. Parhaat arkikengät, joilla jaksaa kävellä millaisia matkoja tahansa sekä juosta 4-vuotiaan perässä. Nämä ovat löytö nettikirppikseltä. 

Tällainen asu on varma valinta niinä päivinä, kun kaipaa ympärilleen äärimmäistä mukavuutta. Mukavuusvaatteet. Tarkoittaa yleensä sellaisia päiviä, kun tiedän että pitää juosta paikasta toiseen ja häärätä töissä enemmän kuin pelkkää näppiksen naputtelua. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat