Pakkanen pakottaa järkevään pukeutumiseen. Järkevään, hyi. Haluaisin luonnollisesti hillua shortseissa ja kepeissä mekkosissa all day long. Yritin sitten edes vähän piristää arkivaatteita väreillä. Yritykseksi jäi, pukeutumismasis oli päällä koko päivän. Paitsi illan derbytreeneissä, kun sai pukea ylle minnihiirihousut ja raitasukkikset. Derby pelastaa kaikki masikset :D


l6-horz

l6-horz

Saappaat - SixtySeven


l4

l4


l5

l5

Mitäpä kuuluu teidän keskiviikkoon? Tällä viikolla aika kuluu jotenkin ihan älyttömän nopeasti, luulin tänäänkin koko päivän että oli tiistai! Touhuan nykyään iltaisin niin paljon harrastusten parissa, että loppuu vuorokaudesta tunnit kesken. Mutta nyt siirryn touhuamaan ompelukoneelle, kun on kerrankin yli tunnin rako suristella jotain kivaa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (16)

1/16 | 

No mä just katsoin, että onpa kiva arkityyli! Tykkään tästä asusta jopa hämmentävän paljon, kun ottaa huomioon väriallergiani.

Cerp
8/16 | 

Täällä ilmoittautuu kans yks tiistaivammainen, aloin töissä tosissani lukea uudemman kerran tiistaista lehteä jopa :D Ihan kiva kyl olla päivää jäljessä - viikonloppu on oletettua lähempänä!

t
9/16 | 

Oijoi, täydelliset saappaat!! Mulla yksiin (ja ainoisiin) SixtySevenin kenkiin pakkautuu lunta korkojen alle myös pakkasella, onko noissa sitä ongelmaa? Kenkäekspertti kun olet, niin onko sulla vinkkiä, miten tuota lumen pakkautumista saisi ehkäistyä?

bubbs
10/16 | 

Apua, mun näytölläni pipo blandautui taustaan täydellisesti, ja ylimmät kuvat nähtyäni järkytyin hirveästi sun pään mystisestä kutistumisesta :D

11/16 | 

Hahahah, mullakin kävi samoin kuin bubbsilla! :DD Näyttö oli liian takakenossa ja näytti kuin sun pää olisi kutistunut ihan kuin se valkoinen angrybirds-lintu munimisen jälkeen. :'D

(oon ehkä hieman liikaa näpytellyt "Änki Pöötä" viime aikoina)

paztriz
12/16 | 

Ihana pipo, jus ttollanen hobo-look tyylinen pipo mitä oon ettiny! Osaisitko suositella mmistä löytäis samantyylisiä? :) btw oks toi paita Berhskasta, se sinapinvärinen? näyttää ihan samalta paidalta mikä mulla on :D

Tiitu
14/16 | 

Hei, tosi kiva tyyli sinulla, mutta tuo laukku. Mistä se on?? Tahtoisin niin tuon tyylisen itselleni :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012