Huonona hiuspäivänä eli kun tukka hapsottaa joka suuntaan eikä suostu talttumaan aloilleen sitten millään, pitäisi aina muistaa arkipuudeli. Nyt puhutaan siis helposta kampauksesta jossa pörrö sidotaan ponnarille pään päälle ja taivutetaan otsalle huivin avulla. Katso helppo poodle ohje täältä.  

Omaan pörröisen luonnontaipuisan hiuslaadun, joka on parhaimpanakin päivänä aina vähän pörheä. Jos ulkona on kostea ilma, pörröisyys nousee ihan uusiin sfääreihin eikä sellaista ihmeainetta ole keksittykään jolla hattivattikarvat saisi täysin aloilleen. Näissä tilanteissa kannattaa korostaa sitä mitä jo on, eli pörröisyyttä. Tässä muikkariksi myös muille pörröpäille.

Puudeli on helppo kampaus asustaa fiftarityylisesti jenkkihuivin avustuksella, tai sen voi viimeistellä kukkapannalla kuten minä tein näissä kuvissa. Mahdollisuuksia on monia.

Vaikka välillä (useimmiten) oma hiuslaatu ärsyttää, pitäisi yrittää muistaa että omia ominaisuuksiaan voi myös korostaa. Vaikka nyt leikkimällä puudelia. Sama homma pätee oikeastaan kaikkeen ulkonäön puunaukseen. Jos et voi peittää sitä, korosta sitä -periaate on ihan hyvä ohjenuora.

Kommentit (5)

sömpöttäjä
1/5 | 

Olisiko mahdollista joskus saada sellainen postaus missä olisi jonkulaiset yleiskuvat teidän talon huoneista? :) Teidän talon sisustus näyttää ihanan piristävältä tän nykyajan mustavalkoharmaatrendin aikana. En ole löytäny edes instasta yhtään sisustussivustoa josta löytyis rohkeampia sisustusratkasuja, kaikkialla samaa haaleaa ja vaaleaa.

Vierailija
2/5 | 

En kyllä allekirjoita tuota "Jos et voi peittää sitä, korosta sitä"- lausetta. Esimerkiksi iho-ongelmat ovat sellainen asia mikä ei korostamalla kaunista ketään. Toki meikkikään ei aina moista tilannetta pelasta...Ollaan siis mitä ollaan, enempiä korostelematta!

Cerp
3/5 | 

Tuo jos ei voi peittää... -asenne on kyllä hieno! Just mietin omaa itsekriittisyttäni. Lättänä tukka, haamunkalpea iho, hobittivartalo jne... Toisaalta taas mun sileä tukka näytti ihan kivalta, kun kampaaja tupeerasi juurista ja silotti entisestään latvoja. Ja kalpeuttakin voi kai korostaa hyvällä tavalla. Ei toki päde kaikkiin "kauneusongelmiin" mutta pitänee alkaa ajatella uudeta vinkkelistä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010