Kuten eilen mainitsin, nappasin tänään Jolierin arkikäyttöön eli töihin päälle. Hame muotoutuu juhlavaksi tai arkiseksi todella helposti, riippuen ihan mitä sen ympärille kokoaa. Tänään mentiin raitapaidalla.

g10-horz


g8

g8

Huomenna voisi kokeilla oranssilla puolella, miten sen pukisi duunilookiksi. Onneksi en pelkää väriä muutenkaan, joten lienee helppo nakki.

Kommentit (10)

manki
2/10 | 

Onni on kun en oo sun työkaveri... kuolisin varmaan kateudesta, kun tulisit noin upeis vaatteis aina töihin :D

Katja
6/10 | 

Eikös toi hame ole yhtä kokoa, miten se venyy isommalle? Ja miltä mahtaa näyttää jos on vähän enemmän vatsaa? Aivan ihana kyllä. :)

HM

Se on kietaisuhame (samoin kuin kaikki mekotkin), eli menee hoikemmalle ja pyöreämmälle :) Ja tehty naisen mallisille ihmisille, ei millekään tikku-ukoille :D Mulla ainakin lantiota löytyy ja istuu oikein somasti, samainen hame siis.

8/10 | 

Tyylilkäs kokonaisuus! :) Asiasta toiseen, tuo sinun sohvasi on kyllä upea! Ja ihanat nuo siniset tyynyt väripilkkuna iin päälle! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012