-sisältöyhteistyö-

Samsonitella on menossa hauska kilpailu Around the World in 80 Clicks, jossa on aika mahtavat palkinnot, joku onnekas voittaa 5000 euron matkalahjakortin! Sillä pääsee jo aika pitkälle reissulle, etenkin jos valitsee hotelleikseen vastaavia luukkuja kun me New Yorkissa ;) no ehkä tuolla rahalla voi valita vähän parempiakin mestoja.

Ideana on lähettää virtuaalista matkalaukkua ympäri maailmaa ja kerätä matkakilometrejä. Peliä varten tarvitsee Facebook-tilin ja aikaa kilometrien keruuseen on 20.5. asti.

sa1-vert
sa1-vert

Matkalahjakortin lisäksi jaossa on 150 Cosmolite Spinner 55 -matkalaukkua, joten click click sitten vaan, klikatkaa tuo beibi kotiin!

Kommentit (3)

Ryde

Sovittu! Käytäs ny suhteitas sitten hyväksi niin vois parantaa tilannetta :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011