Vaikka olen pitkälti sitä mieltä, että leopardikuosi on heti pinkin glitterin jälkeen yksi arveluttavimpia asioita pukeutumisen saralla, en voi olla rakastamatta sitä. Punainen mummo -tulevaisuuden lisäksi minua saattaa odottaa leopardikuvioisen mummon elämä, jos pääni pehmiää tarpeeksi.

Mutta sitä ennen pidän himoni kurissa tämän rennon H&M Fashion Against AIDS -mekon kanssa. Mekko on ainoa leopardivaatteeni ja sellaisena saa pysyäkin. (Eli ensi viikolla etsimään leocatsuitia ja sen sellaista, niinhän se aina menee kun jotain vannoo :D)


g6

g6

Ps. sitten vielä vähän tekniikkapuolta. Jos käytätte blogien lukemiseen bloggeria, lisätkää N. Vaatehuone listalle RSS-osoitteella ja sitten pitäisi toimia. (http://www.olivialehti.fi/Blogit/Nelliinanvaatehuone/tabid/345/moduleid/...). Tätä oli moni kysellyt.

Kommentit (11)

Laura
4/11 | 

En oo ikinä kommentoinu mutta aattelin nyt perjantain kunniaksi kommentoida. :) Oon seurannu sun blogia pitkään ja tää on edelleenki se paras blogi! Kirjotat tosi hyvin ja sun kuvat on saanu kehuja valokuvausta harrastaneelta isältäkin. (ei se lue tätä mutta näki ohikulkiessaan sun kuvia :- D)

Suomen paras blogi, ehdottomasti :)

AnneVee
5/11 | 

Ei muuten toimi tuo syötetilaus, tai siis käytän google readeria itse. Näkyy silti pelkkä alkuosa tekstistä.:(

7/11 | 

Eläinkuosi on mielestäni ihan kauheaa päälläni. En tiedä miksi, mutta viimeinen asia mitä pistäisin päälleni olisi juuri tälläistä :--D Pitäisiköhän harkita jonkinlaista siedätyshoitoa..

Ilona
8/11 | 

Herranen aika minkä herätyksen aiheutit! :D tajusin olevani kaapissa.vaatekaapissa tilaamieni kukkamekkojeni kanssa mitä en kuitenkaan koskaan kehdannut päälleni laittaa koska se olisi liian uskaliasta!?mitä ihmettä mietinkään!Löysin blogisi vasta eilen mutta monen tunnin lukemisen,kahvikupillisen ja ihmettelyn jälkeen olen varma että mukana pysyn jatkossakin:) Olen tällähetkellä keskellä eroprosessia ja synkistellyt monta päivää neljän seinän sisällä mutta nyt taidankin lähteä ulkoiluttamaan niitä kukkamekkoja ja (hah!vihdoinkin saan käyttää) korkkareita ulos ;) kiitos ja kumarrus sinulle! :)

TP
9/11 | 

Voit itse katsoa miltä tuo feedi näyttää menemällä sen osoitteeseen selaimella. Siitä puuttuu edelleen kuvat.

Voit välittää sinne Olivian tietotekniikkaosastolle sellaisia terveisiä, että jos tahallaan strippaavat kuvat tai osasisällöt noista syötteistä, niin häpeäisivät ja lopettaisivat tuollaisen käyttäjiä kiusaavan toiminnan heti alkuunsa.

O.
11/11 | 

Ikinä ei kannata sanoa, ettei ikinä laita jotakin päälle!

..itsekin olen vannonut, etten hanki leopardikuviota, mutta nyt omistan mekon ja huivin sitä kuosia. Niin siinä vaan käy. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013