- Kaupallinen yhteistyö: Arvontapalkinnon sponsoroi Puuvillatehdas / tuotteet saatu blogin kautta - 

Keskellä kauneinta heinäkuuta laitetaan pystyyn lukija-arvonta, jossa palkintona on Tamperelaisen Puuvillatehtaan ihana tuotepaketti. Puuvillatehdas on osa suomalaista tekstiilialan perheyritystä, Black Moda Oy:ta. Sen kotipesä sijaitsee Tampereen Pyynikillä ja yrityksen muita brändejä ovat esimerkiksi lastenvaatteista tutut Aarrekid ja PikkuSet, teollisuuden ylijäämäkankaita hyödyntävä ekomerkki Pokko ja Ristomatti Ratian mallisto. 

Puuvillatehtaan tarina kertoo, että 1930-luvulta asti kauppiaana toiminut Heino-pappa halusi perustaa rättitehtaan ja työllistää perheensä, joten näin tehtiin. Yrittäjähenkisyys oli osa papan luonnetta ja se on siirtynyt perintönä myös seuraaville sukupolville.

Black Modan tuotannosta vastaa perheen omistama tehdas Cottonhouse LDA Pohjois-Portugalissa, Ponte de Liman kylässä. Oma eurooppalainen tuotanto sekä Öko-tex [2] -sertifiointi takaavat, että tuotteet ovat laadukkaita, turvallisia ja valmistettu sekä ympäristöä että ihmisiä kunnioittaen. 

Puuvillatehtaan nykyiseen tuotevalikoimaan kuuluu laadukkaita pyyhkeitä, kylpytakkeja ja kodintekstiilejä, ja nyt uusimpana myös pieni naistenvaatemallisto. Postauksen kuvissa näkyy Pitsi-pyyhkeet.

Pirta-mallisto on yhdistelmä skandinaavista linjakkuutta, värien ja kuosien harmoniaa, ja Suomi-filmien romantiikkaa. Oma kuvissa näkyvä trikoomekkoni on nimeltään Tilda. Tutustu loppuun mallistoon täällä

Olen käyttänyt Tildaa sekä arkena duunissa että juhannusjuhlissa, kun kävimme kyläreissulla. Rento mutta silti ryhdikäs trikoomekko muuntautuu asusteita vaihtamalla tilaisuudesta toiseen, joten allekirjoitan täysin väittämän arjen pelastajamekko, joka löytyy tuotekuvauksesta. 

Harmaasävyinen mekko on ollut oiva apu vaihtelevien hiusvärieni kanssa, se sopii yhteen niin pinkkiin kuin vaaleaan tukkaan :D Ehkä seuraavaksi vähän turkoosia... 

Puuvillatehtaan kesäisen arvonnan palkintona on kaksi ylellistä Pitsi-kylpypyyhettä sekä saman sarjan kylpytakki. Varsin kiva setti joko itselle tai lahjaksi. Paksu frotee pitsisomisteilla on spa-tunnelmaa parhaimmillaan!

Arvonnan säännöt: 

1. Valitse nimimerkki ja jätä sähköpostisi sille varattuun kenttään kommenttiboxissa, se ei näy muille kuin minulle. 

2. Kerro kommentissa miksi haluaisit Pitsi-kylpysetin?

3. Vastausaikaa on 16.7. klo 12:00 asti. 

Onnea arvontaan!

 

Kommentit (362)

Suusuli
1/362 | 

Saunakylppäriremppa alkaa ens viikolla ja joutuu olemaan evakossa siellä sun täällä niin piristäisi tuommoinen ihana setti :)

Sippaliina
3/362 | 

Hei! Haluaisin voittaa setin, koska näin Tamperelaisena olisi kiva päästä testaamaan paikallista tuotetta ja tutustumaan ihan uuteen tuotemerkkiin. On kyllä kiva että vinkkailet näistä paikallisista tuotteista ja nähtävyyksistä, olen saanut monta kivaa ideaa täältä!! Pitänee tutustua myös vaatemallistoon tarkemmin :)!

hhanna
4/362 | 

Ihanat? Muutettiin vastikään uuteen omaan asuntoon ja pikkuhiljaa oon päivittäny kauhtuneita opiskelijakämpän pyyhkeitä vähän parempiin, ja noi sopis tähän tarkotukseen täydellisesti!

Hennariikka
6/362 | 

Tarvitsisin uuden kylpytakin. Plussaa olisi jos se olisi tällaista kaunista ja laadukasta Suomalaista designia!

Hilgero
7/362 | 

Omasta kaapista löytyy pelkästään niitä iänikuisia muumipyyhkeitä, jotka somia ovat nekin.. Olisi ihana kuitenkin saada tämmöiset vähän "aikuismaisemmatkin" pyyhkeet käyttöön. Sopisi kylppärin värimaailmaankin!

Jenni K I
8/362 | 

Oi oi, olisipa ihana saada tämä settu uuteen kotiin näin ex-tamperelaisena ja edelleen henkisenä tamperelaisena. Sopisi vielä niin loistavasti nykyisiin maalaismaisemiin.

Lauraliini
9/362 | 

Ensi kuussa on tiedossa muutto uuteen kotiin ja nuo pyyhkeet näyttävät täydellisiltä vaihtoehdoilta uutta, rempattua kylppäriä kaunistamaan. 

jenski
10/362 | 

Pyyhkeet alkais olla uusimiskunnossa ka en omista itse ollenkaan kylpytakkia, niin tää paketti ois meille just sopiva!

mmagic
15/362 | 

Juuri olen juoksemassa junaan ja töihin, mutta oli ennen sitä pakko tulla laittamaan kommentti, koska näin nuo kauniit pitsipyyhkeet! Yleensä pyyhkeiden valinnassa ei kauheasti ole mukana ulkonäkö, muuta kuin värien puolesta, mutta nämä pitsiset ovat kyllä upeat!

Jenya
16/362 | 

Noi pyyhkeet on aivan ihania! Mut kylpytakki täydellinen. Oon ettiny jo hetken laadukasta kylpytakkia ja tuossa tulee vielä kotimaisuus kaupanpäälle ❤

MarjukkaS
18/362 | 

Peritamperelaisena haluaisin, eträ meillä olisi noin upeat tamperelaiset tuotteet!

Simppis
25/362 | 

Vaan onpas upeat kylpytakki ja pyyhkeet! Näin pitsin ja kotimaisen designin ystävänä ihastuin näihin aivan täysin! Kylpytakki on ollut jo pitkään hakusessa säännöllisen epäsäännöllisesti. Jos arpaonni ei suosi, niin sitten täytyy hankkia kylpytakki (ja ehkä muutama pyyhekin...) verkkokaupan puolelta. Ilahduttavaa on myös, kuinka kohtuuhintaisia kaikki tuotteet ovat. Kiitos Nelliina jälleen kerran kivojen juttujen esittelystä! :)

Rääkyvä lammas
26/362 | 

Oi miten ihana! Kylpytakki menisi lahjaksi äidilleni, kun en itse sitä varmastikaan raaskisi käyttää...! Verkkokauppa check-listalla joka tapauksessa, kiitti vinkistä!

mai---
27/362 | 

Koska tällä hetkellä en omista kylpytakkia. Ja mikäs sen mukavempaa ois ku vetäistä ihanan nätti kylpytakki päälle saunan jälkeen, ja nyt kun kesää on vielä jäljellä, istahtaa vilvoittelemaan takapihalle :)

Ninnu-
29/362 | 

Kylpytakkiin ihastuin paljon, nykyinen kun on tumma ja kaikkea muuta kuin tyylikäs. Pitsi viimeistelee kokonaisuuden.

Vierailija
31/362 | 

Manse rules! Kiitos Nelliina kun tuot esiin tamperelaisia yrityksiä! Setti on sopivan pitsinen, toimii tällaiselle perusgraafikollekin. 

Jahoda
32/362 | 

Nää on kyllä ihanat! ? Asun kesän ajan toisessa kaupungissa eikä väliaikaiskämpässä oikein oo mitään luksusjuttuja, tekis niin hyvää.

Suvituuli
33/362 | 

Pieni pala arjen luksusta ei olisi pahitteeksi. Tämänkaltaiset tuotteet tuovat myös hyvän mielen kun tietää että ne on valmistettu reilusti ja ekosti :)

saya
34/362 | 

Oon jo kauan etsinyt uutta kylpytakkia kun vanha alkaa olla hauras ja rispaantunut, siksi olisi aika osuva setti! Eivätkä kauniit pyyhkeetkään ole koskaan pahitteeksi :)

OnneliAnneli
35/362 | 

Piristäisin tytärtäni joka teki minusta kuudennen kerran mummin. Heillä on kolme lasta, vaikka hän ei ole kuin 23v. Hän ansaitsee pitsistä piristystä itselleen.

Lotta
37/362 | 

Olisi ihanaa hemmottelua kotiäidin arkeen, kun ei kohta kolmeen vuoteen ole ostanut kuin sitä välttämätöntä. Tuo kylpytakki päällä voisi kuvitella olevansa hiukan elegantimpi kotirouva :D

Pihka1
38/362 | 

Minulla ei ole kylpytakkia ja sellaisen kyllä tarvitsisin. Pyyhkeetkin kelpaisi kyllä, kaikki vanhat alkaa olla jo sen ikäisiä ja näköisiä että olisi syytä päivittää.

Halina
40/362 | 

Sopis poikaystävän ja mun uuteen yhteiseen asuntoon, jonne halutaan mahdollisimman paljon kotimaisia tuotteita, jotka kestää aikaa! :) tällä hetkellä myös nyysin aina poikaystävän saunatakkia, joten oma vois olla kiva... :D

Tanjuska
42/362 | 

Nyt on aivan ihanat pyyhkeet ja kylpytakki! Meidän 20-luvun taloon ollaan tykätty sisustaa vanhan ajan malliin ja kaikki pitsi jutut tuo niin kivasti sitä romanttista mummola fiilistä, joten tuo tuotepaketti tulisi heti käyttöön. Mekkokin oli niin nätti, että lähti heti tilaukseen. Kiitos kun vinkkasit tästä Puuvillatehtaasta! Muutenkin teet mielestäni yhteistyöpostaukset aina tyylillä.

Minniliini
47/362 | 

Nykyinen kylpytakkini on luullakseni 60-luvulta, suomalainen laatutuote sekin..nyt olisi aika päivittää asu toiseen kotimaiseen laatutuotteeseen.

Vierailija
48/362 | 

Oon pitkään haaveillut (laadukkaasta) kylpytakista mutta en oo raaskinut sijoittaa pientä omaisuutta sellaiseen. Olisi ihana yllätys. Ja kotimaisuudesta suuri plussa!

Pikkumyyx
49/362 | 

Nykyinen kylpytakkini on jo niin kulahtanut, tarvitsisi ehdottomasti vaihtaa. En vain ole löytänyt enään mistään hupullista laadukasta kylpytakkia, tuo kylpytakki näyttää täydelliseltä.

sari62
51/362 | 

Minä tunnen suurta lukkarinrakkautta Tamperetta kohtaan,sillä molemmat aikuiset poikani avopuolisoineen asuvat siellä.Vettä,vihreyttä ja kulttuuria.

Ai miksikö haluaisin luksuspaketin?Antaisin lahjaksi pitkäaikaiselle,rakkaaalle ystävälleni,josta aika ja väärinkäsitykset ja väärinymmärrykset melkein erottivat,mutta onneksi kaikki on korjaantunut.Kaikki,paitsi ystävyys ja rakkaus ,on turhaa.

Kaunista kesää kaikille!

Tiivi
52/362 | 

Meiltä jää tältä kesältä yhteinen perheloma miehen työjuttujen takia pitämättä. Ja olen siitä todella pahoillani. Onneksi meillä on talo maalla, järvi ja saunaillat. Tuollainen kylpytakki lohduttaisi kesäillassa saunojaa.

Lauralyy
53/362 | 

Oi, nämä kruunaisivat mökillä kesäsaunan ja ilahduttaisivat monen monta kesää!

Minna40
54/362 | 

On todella kaunis kylpytakki!kyllä kelpais jäähdytellä saunan jälkeen.ja päähän kietoa ihanan pitsinen pyyhe..kerrassaan kauniita tuotteita.

Ultimathule
56/362 | 

Rakastan pyyhkeitä ja olen sauna hullu, olisi mahtava setti josta olisi iloa monta vuotta

Tiiu
57/362 | 

Olisi ihana saada vihdoinkin oma kylpytakki ja uudet pyyhkeet piristäisivät paljon raskaana olevaa.

Eveliinaaa
58/362 | 

Aivan ihanat pyyhkeet ja kylpytakki! Sopisivat minun tyylini täydellisesti ja Tampereelta kun olen kotoisinkin!

Lotta
61/362 | 

Setti piristäisi ihanasti uupuneen äidin kesää, nelikuisen kanssa kun kesästä ei nautita ihan samalla tavoin kuin ennen :)

Sirkku
63/362 | 

Olisi aivan ihana mökille, jonka hankimme viime syksynä. Ensimmäinen kesä siis menossa mökkiä laittaessa omannäköiseksi.

Polixenia
65/362 | 

Ihanan näköisiä! Oon viime aikoina havahtunut siihen että huomaamatta on tullut panostettua paikallisiin/kotimaisiin tuotteisiin ja designeihin. Entisenä "ompa nätti, tarvin kaiken" -kuluttajana tämä on ihan tervetullut muutos! Vaatehuoneessa ja koruissa tämä näkyy jo vahvimmin, joten voisihan tuon olla aika näkyä pyyhepinoissakin :)

Lapintyttö
66/362 | 

Koska en omista kylpytakkia ja pyyhekaappikin kaipaisi päivitystä. Kauniita tuotteita!

Starbite
67/362 | 

Kauniit kotimaiset tuotteet pääsisivät ilahduttamaan arkea, loppuvuosta kun syntyy kolmas lapsi (kaikki alle 3v), niin voi vaan toivoa että pääsisi edes suihkuun/saunaan joskus yksin :D

Pilkku68
70/362 | 

Heips, Noiei ole kyllä noin hienoa ja vieläpä kotimaista pyyhettä mulla. Pyyhkeitä on, muttei mitään tuollaista. Pitsejä yms en niin kovin muuten käytä, pyyhkeeseen tuo kaunista lisää. Ja kylpytakkia mulla ei ole ollenkaan. Olisi kiva ylläri saada sellainenkin. :)

pimassou
71/362 | 

Tampereella syntyneenä, mutta nykyisin muualla asuvana, tahtoisin jotain näin nättiä tamperelaista tuotetta kotiini. :)

Anna/Niittykukkia
72/362 | 

Vau, miten hienot! Rakastan pitsiä, ja kylpytakkia minulta ei vielä löydykään. Koko kesäkuun sairasteltuani olisi ihana viettää oikein kunnon luksushemmotteluilta ihan vain itseni kanssa, ja nämä tuotteet sopisivat siihen teemaan erinomaisesti. :) Lisäksi en tykkää yhtään siitä, että suihkusta pois tullessa tulee aina kylmä (paitsi ehkä näin kesällä), ja tuo takki toisi mukavasti lämpöä koko keholle. <3

Päikky
74/362 | 

Antaisin lahjana siskolle, joka toipuu leikkauksesta ja joutuu viettämään kotona aikaa saunatakki päällä. Asu toisi iloa myös myöhemminkin hänelle, joka tykkää saunatakeista ja saunomisesta.

Sanha
76/362 | 

Oma kylpytakkini alkaa olla sen verran vanha, joskin kovin rakastettu, mutta uusi olisi kuitenkin ihanaa luksusta. Tuollaiset tossut olisivat pumpulia jaloille saunamatkalla ja kaunis pyyhe kruunaisi kaiken. Taloyhtiön saunaan tallustellessa ei viitsi ihan sillä kulahtaneimmalla kylpytakilla mennäkään, kun on riski tavata naapureita matkalla ?

Uneel
79/362 | 

Olen etsinyt kaunista kylpytakkia vanhan kauhtuneen tilalle, ja tämähän olisikin kaunis. ? Eivätkä nätit ja kestävät pyyhkeetkään olisi pahitteeksi.

pitsiäjaunelmia
80/362 | 

Suloinen setti pääsisi päälle hääpäivän aamuna ? ja tietysti monina hetkinä häiden jälkeenkin.

KristiinaP
81/362 | 

Alkais olla jo aika uusia vanha kylpytakki ja tämä olis oikein nätti. Pyyhkeet on ihanat ja pyyhkeitä nyt ei koskaan ole liikaa.

Siukku
83/362 | 

Miksi? Noihan ovat ihan täydellisiä! Hienoa, että Suomessa edelleen tuotetaan laadukasta ja vastuullista tekstiiliä. Tulee mieleen mummon vanha tapa koristaa pyyhkeiden reunat vanhoilla lakanapitseillä. Siksi. <3

Heimokoo
84/362 | 

Jostain kumman syystä näin kissataloudessa kaikki vanhat pyyhkeet alkaa olemaan aika hapsullisia ja uudet pyyhkeet tulisi enemmän kuin tarpeen.

Emilia
85/362 | 

 Ooh, ihania! Haluaisin juuri niiden kauneuden takia nämä meidän kylpyhuonetta koristamaan ja tietysti käyttöön myös tulisivat. 

Terhikki
86/362 | 

Juuri muutama päivä sitten totesin, että pyyhkeemme tarvitsisi vaihtaa uusiin ja nämähän olisivat aivan ihanat, koska pitsi <3

Elisabet68
87/362 | 

Pidän pellavatuotteista, ne ovat laadukkaita ja kauniita. Paketti on kaunis ja olisi hyvässä käytössä vkloppuisin. Ihana setti??

Heinähattu
88/362 | 

Aivan ihania noi pyyhkeet! Taisin ostaa noitten pitsien takia noita aiemmin mutta totesinpas semmosenki että ei oo finlaysonit yhtä laadukkaita ja pehmeitä. Ois kiva saada noita kylpypyyhkeitä käsipyyhkeitten lisäks ja jos sitä oppis sitä kylpytakkiaki käyttää sitte... ?

Eveliini
89/362 | 

Tuo on nin hempeä setti, että sellainen olisi nin täydellinen omaan käyttöön ?

LK
90/362 | 

100-vuotiaassa talossa on kiva täydentää sisustusta laadukkailla tekstiileillä ja kylpytakki on erityisen tarpeellinen kun piipahtaa saunasta puutarhaan vilvoittelemaan.

Taikalintu
91/362 | 

Olen jo pidempään kaivannut kylpytakkia, mutta en ole löytänyt kivaa. Tämä olisi tosi mieleinen.

Katri_L
92/362 | 

No nyt on mieleinen arpajaispalkinto! Aivan ihanat. Kylpytakki olisi enemmän kuin tarpeen. Vanha Ratian raidallinen kylpytakki on sen verran hiutunut tapaus, että siitä näkyy muutamat kriittiset paikat läpi. :D mutta kun se on niin ihanan pehmeä...

Tyypinvaimo
94/362 | 

Alkukesä on ryvetty niin syvissä vesissä, että olisin enemmän kuin ansainnut uutukaisen pyyhkeen ja kylpytakin. Niitä voisi sitten fiilistellä lomalla joka on tulossa elokuussa.

-TIINA-
95/362 | 

Oih!<3 Olisi ihanaa luksusta kuivata näihin pyyhkeisiin saunan jälkeen miehen kanssa pian kaksilapsisen perhearjen keskellä!

Aniis
102/362 | 

Voi olishan se ihana hipsiä pihasaunaan noin somassa kylpytakissa! Jahka saan luvan sinne saunaan mennä... Synnytys meni sektioksi, joten vielä on kiellettyjen listalla se :( Vaikka paras palkinto tuo napero onkin, kyllähän nää tois tuoreelle äidille vähän luksusta uuteen pissavaipantäyteiseen elämään :D

jaanaca
103/362 | 

Onpa kauniit! Suosin kotimaista ostoksissani, aina kun mahdollista. Uutta kylpytakkia olen ollut hankkimassa, en ole vaan löytänyt mieleistä. Mutta tässähän se on.

KiPau
104/362 | 

Aivan ihanan romanttinen pitsisetti. ❤️ Mökille olisi tarpeen, kun tulee rantasaunasta, kun tämä kesä on ollut viileä.

Ninninnu
105/362 | 

Setti menisi lahjaksi äidilleni, joka saa tänä syksynä vihdoinkin oman puusaunan, josta hän on haaveillut viimeiset 30 vuotta. ❤ Setti on täydellinen "kirsikka kakun päällä". :)

Äiti + poika 11-v.
106/362 | 

Tarvitsisin uudet pyyhkeet itselleni ja pojalle, näitä ihania pitsipyyhkeitä katsoin juuri Prismassa, mutta en raaskinut vielä ostaa. Olen tosi tarkka pyyhkeiden suhteen, mikään ei ole kauheampaa kuin huonosti kuivaava, nukkaava pyyhe! Nämä Puuvillatehtaan pyyhkeet sen sijaan tuntuivat tosi laadukkailta ja imukykyisiltä. Ja tuo kylpytakki olisi minulle superluxusta, sellaista en omista vielä ollenkaan :)

Sannah90
107/362 | 

Itse tarvisin uuden kylpytakin, mielellään juuri tuollaisen kauniin. Pyyhkeet voisin antaa lahjaksi ilahduttamaan jonkun toisen päivää ?

Sara
108/362 | 

Aaww! Olisi ihan täydelliset mökille ja kotiin! :) Ja joutas vanhakylpytakki pois!

Ssussu
109/362 | 

Tällä hetkellä käynnissä on projekti, missä huonolaatuiset ja ja kuluneet pyyhkeet olisi pikkuhiljaa tarkoitus päivittää hyvälaatuisiksi ja tyylikkäiksi. Tämä setti olisi loistava apu projektiin!

Krista
110/362 | 

Ois niin nätit! Kylpytakkia en omista ja pyyhkeet odottaa uusimista, joten tulis tarpeeseen! :)

Aamukahvi
111/362 | 

Äitiyslomalla en ole raaskinut itselleni hankkia mitään, vain vauvalle tarvittaessa. Joten tuollainen kylpytakki olisi unelma :-)

Elina j.
112/362 | 

Olisi hienoa päästä käyttämään näitä tuotteita. En tiennyt, että heillä on myös pyyhkeitä.

Milwiina
113/362 | 

Kyllä tuossa kylytakissa kelpaisi kylpeä! Pyyhkeet sopisivat enemmän kuin hyvin juuri valmistuneeseen kylpyhuoneeseemme.

S.
116/362 | 

Olemme muuttamassa uuteen kotiin ja olisi ihana saada tuollainen nätti kylpysetti uutta kylppäriä koristamaan! :)

Tuulispää
117/362 | 

Nämä tuotteet ovat niin kauniita, että niiden saaminen itselleen antaisi kimmokkeen perusteelliseen kylpyhuoneen siivoukseen ja somistukseen!

Resus
120/362 | 

Saunarempan (ja oman ensimmäisen saunan) myötä tekisi mieli koristaa saunaa ja pesuhuonetta tuollaisilla ihanuuksilla :)

Vierailija
121/362 | 

Kylpytakkia ei vielä mökkisaunas olekkaan, sellainen olisi kiva laittaa uinnin jälkeen päälle?

Kauneutta
122/362 | 

Todella kauniit ja meille sopivat pyyhkeet. Toisivat kauneutta ja arjen romantiikkaa aamuihin. Kylpytakin pitsireunaiseen takaa olisi hyvä katsoa heräävää kaupunkia.

Zossu
124/362 | 

Se tunne kun heräät kesäaamuna mökillä auringon säteisiin ja linnun lauluun. Saat laittaa tuon maalaisromantiikkaa huokuvan aamutakin päällesi ja hipsiä laiturille nauttimaan Suomen kesästä. Täydellinen aamu.

Tarjahelena
127/362 | 

Kauniit pyyhkeet ja ihastuttava kylpytakki ja aivan erityisesti ilahduttaa kotimainen design. Ekologisuus, laatu ja tyylikkyys voivat siis yhdistyä. Mukana arvonnassa.

Jenni-Leena
129/362 | 

Vanhan rikkinäisen kylpytakin tilalle olisi ihana saada uusi kaunis kylpytakki.

MerjaP
130/362 | 

Noin ihanat pyyhkeet menisivät ehdottomasti lahjaksi vanhemmilleni. Kaunis kylpytakkikin saattaisi löytyä jonkun lahjapaketista yllätyksenä!

Mimmi23
133/362 | 

Kotimaisuuden vuoksi ja siksi että nyt tarvittaisiin uusia pyyhkeitä uuteen saunaan, koska pari viikkoa sitten muutossa heivasin vanhoja, kulahtaneita pyyhkeitä roskiin. Ja olishan tuo takki tosi söpö!

Mervi90
135/362 | 

Synttärit tulossa alle kahden viikon päästä ja viimeksi eilen totesin,että olisipa ihana saada uudet pyyhkeet kylppäriin vanhojen tilalle,kun on niin kovat ja kuluneet ja ei mitenkään nautinnollista ole kuivata itseään saunan tai suihkun jälkeen. Lisäksi saisi uutta ilmettä kylppäri.

rusetti
138/362 | 

Minulla ei koskaan ole ollut kylpytakkia ja kaikki aina puhuvat kuinka ihana sellainen on. Rakastan pitsiä joten tämä olisi täydellinen setti!

CarkkiK
140/362 | 

Näyttävät aivan täydellisiltä kesäpyyhkeiltä ja pyyhevarastomme kaipaisi ehdottomasti tämänlaista uusintaa :)

Anoppix3
141/362 | 

Antaisin Pitsi setin lapselleni puolisoineen lahjaksi. Mikä voisi olla kauniimpi kihlajaislahja kuin tämä... Osaavat varmasti arvostaa lahjaa. <3

Gimle
142/362 | 

Olishan se mukavaa vaihtelua jos kaapista löytyisi välillä niiden halvimpien mahdollisten kylpypyyhkeiden sijaan kotimaiset luksuspyyhkeet ja vieläpä kylpytakkikin johon kääriytyä saunan jälkeen :D

Monnis
143/362 | 

Pitsi-kylpypyyhesetti toisi kyl arkeen ripauksen luksusta ja romantiikkaa. Voisin jo kuvitella kui suihkun jälkeen henhailisin pyyhe päässä ja kylpytakki päällä ja lauleskelisin vanhaa taattua suomi-iskelmää.

Vickan
144/362 | 

Meillä valmistuu remontti tämän kuun lopussa kotona, olisi ihanaa ripustaa nämä "uuteen" kotiin :)

Sande
145/362 | 

Niin ihanaa old school mummolaromantiikkaa,melkein kuin joku olisi käsin virkannut nuo koristeet, kuten joskus mutsinikin nuoruudessa vielä oli tapana. Ja tuo materiaalin pehmeys huokuu kuvista tänne saakka- tarvitaanko muita "syitä" (no vielä ehkä se, että tuo kylpytakki on kerrassaan suloinen, ja kylpytakki kaipaisi omassa kaapissani jo päivittämistä- tuo kaunotar sopisi kuin nenä päähän<3 )

minnainen
147/362 | 

Kesälomaa viettämättömälle, työssäkäyvälle opiskelijalle lomatunnelman haku on vähän hukassa. Näistä olisi hyvä aloittaa, voisi pyhittää jonkun lauauntai-illan spa-systeemeille ihan vaan omassa kodissa.

Tarja-Annastiina
149/362 | 

Ollaan rakennettu mökkiä nyt 3-4 vuotta ja se alkaa olla pikkuhiljaa valmis. Olisi ihana saada nuo kauniit pyyhkeet sulostuttamaan uutta möksää.

Pale
150/362 | 

Näyttää ihanalta ja pehmeältä:) Olisi mukava tutustua tuotteeseen, en ole aikaisemmin tästä kuullukaan.

IinaP
152/362 | 

Ylellisyyttä kesään! On pitänyt ostaa uusi kylpytakki jo pitkään mutta ei ole sopivaa osunut silmiin. Tulisi paketti siis tarpeeseen ;)

Hanja
153/362 | 

Kahdeksan (ihanan!) kuukauden jälkeen kaipaisin vauvavuoteen hieman arjen luksusta. :)

höpöpöpö
155/362 | 

Tämän setin veisin vanhempieni luo ulkosaunalle. Suojaisi mukavasti iltasella sisälle hipsimistä.

Muuria
158/362 | 

Oi, aivan ihanat! Kauniille kylpytakille olisi tilausta ja pyyhkeet olisivat täydellinen tuparilahja veljeni perheelle, joka on juuri muuttanut uuteen kotiinsa.

Ruusumuumi
160/362 | 

Noin suloinen kylpytakki olisi kyllä pientä luksusta arkeen! Käytän kylpytakkia viikoittain, joten käyttöön tulisi. Ja saunatossuja mulla ei muuten olekaan.

lehtolapsi
161/362 | 

Lomailin muutamassa hotellissa edellisviikolla ja kotiin päästyäni huomasin, miten rauhaton makuuhuoneemme ja kylppärimme on kaikkine eri kirkkaineen sävyineen. Päätimme, että aloitamme tekstiilivarastojen uusimisen pyyhkeiden ja lakanoiden osalta, huonekaluja katsotaan vasta sitten seuraavaa kämppää varten. Opiskelijana tämmöistä projektia varten pitää kuitenkin vähän säästää, joten tästä saisi kivan alkusysäyksen sille!

Sinsu
162/362 | 

Mökillä on juuri saatu saunaremppakuntoon ja tuo setti olis täydelline sinnkun ei vielä ole mökillä kylpytakia

jen
163/362 | 

Yritin innostua niistä sellaisista hamam-henkisistä pyyhkeistä mutta ovat niin oudon ohuita ettei onnistunut! Nuo pitsipyyhkeet näyttäisivät olevan tuhtia puuvillaa ja niin nättejäkin että, sekä keho että mieli tykkäisi sellaiseen kääriytyä. Vanhat lirupyyhkeet voisi mennä vaikka pöytäliinoiksi sitten.

LauraL
164/362 | 

No koska olen metsästänyt kivaa kylpytakkia tuloksetta ja olisihan se kiva kääriytyä tuollaiseen saunan jälkeen. Viimeksi lapsena minulla on ollut kylpytakki ja muistan vieläkin kuinka ihana se oli :)

TiinaNene
165/362 | 

Onpa ihanat! Tuossa kylpytakissa kelpaisi suihkun/saunan jälkeen istuskella pimenevissä kesäilloissa, omalla parvekkeella, öljylamppujen valossa haaveilemassa siitä omasta maalaisromanttisesta paikasta rauhallisen järven rannalla.. tai vaikka juoda aamuteetä rauhassa ilman kiirettä ja unohtaa arjen haasteet hetkeksi. 

kuiske
166/362 | 

Pyyhesetti tulisi lahjaksi vanhemmilleni. Saunan komerosta löytyy yhä häälahjaksi kolmekymmentä vuotta sitten saadut Marimekon pyyhkeet, joissa kuluneet vuodet ja menneet tyylit näkyvät. Puuvillatehtaan kauniit tuotteet sopisivat niin väreiltää kun tyyliltään mainiosti sittemmin remontoidun saunan tyyliin ja toisivat uutta ihanaa ja ylellistä ilmettä! Olisihan se kerrassaan mainiota antaa juuri pyyhkeet syksyllä kolmekymmentä vuotta kestäneen avioliiton kunniaksi!

Antsu
167/362 | 

Olisi ihanaa saada käyttää näitä kotikaupunkini helmiä, ne ovay niin ylellisen oloisia ja näköisiä! Tuo kylpytakki päällä kelpaisi astella lähenevään syksyynkin.

Vierailija
169/362 | 

Tämä on mukava blogi, aina saa uusia vinkkejä asioista, joita ei tiedä edes olevan. Kuin nuo pyyhkeet ja se sininen mekko aivan ihana.

Miibs
170/362 | 

Muutettiin vasta puenempään asuntoon, joten myös tavaraa piti karsia. Nyt olisi kuitenkin tilaa uusille, sillä vain välttämättömät pakattiin mukaan ?

Nonnuska
171/362 | 

Yksinkertaisesti tuo setti vaan huutaa mun nimeä ? On kyllä niin ihanan näköisiä ja sopis meidän uuteen kotiin kun nenä päähän ?

Hennax
172/362 | 

Muutan elokuussa ensimmäiseen omaan pieneen kotiini ja lähes kaikki kodin tekstiilit ovat hankkimatta. Ja ovathan nuo nyt ihan eri luokkaa kuin Ikean pyyhkeet joita luultavasti joudun ostamaan!

Venla
174/362 | 

Uusi kylpytakki tulis tarpeeseen, sillä mun nykyinen takki on jo kertaalleen paikattu. :D Myös noi nätit pyyhkeet olis kivempia kylppärissä kuivumassa, kuin nykyiset sekasikiöpyyhkeet. 

regina
175/362 | 

Voin jo tuntea tuon pellavaisen tekstuurin ja koivuvihdan tuoksun täällä Hankasalmen mökillä.

Katri K
176/362 | 

Pyyhkeet menisivät lahjaksi joko omalle äidille tai anopille - ovat sen näköisiä että veikkaan kummankin hullaantuvan! Kylpytakin veisin vanhempieni luokse omaan käyttöön, sellaista ei siellä ole. Sopisi maalaismaisemaan kuin nakutettu.

Svan
177/362 | 

Onpa siis aivan höpönsöpö setti!
Hengailen tätä nykyä paljonkin kylpytakissa, kun odotan vihdoinkin kaikkien vaikeuksien jälkeen vauvaa. Alkaa olemaan vähän nuhruinen tämä nykyinen kapotti :)

Kaunista kesää!

TMS
178/362 | 

Uusi kylpytakki tulisi heti käyttöön ja tosi tarpeeseen (edellinen lähes puhki käytetty). Olisi erityisen hienoa pukeutua Tamperelaisen merkin tuotteeseen :)

Sanna P
179/362 | 

Haluisin voittaa, koska on niin jumalattoman kaunis setti, että ei tottakaan. Ihanaa vanhan ajan tunnelmaa siltä ajalta, kun virkattiin pitsejä liinavaatteisiin ja muihin <3 

Koivunlehti
180/362 | 

Koska rakastan kylpytakkeja, mutta saan nauttia niistä vain harvinaisilla hotellireissuilla :)
Tuossa on niiiin suloinen huppukin <3

TR
181/362 | 

Olen toipumassa pitkästä sairaudesta ja huomioin nyt pitkästä aikaa kaikea kaunista. Ja tämä setti on niin kaunis!

Vilka
182/362 | 

Tukiverkottoman kotiäidin viikon kohokohta on saunassa käyminen ja kaunis setti toisi saunahetkeen luksusta. :)

Hilurimpsis
183/362 | 

Kylpypyyhesetti toisi luksusta mulle ja miehelleni kiireiseen arkeen puoltoistavuotiaiden kaksosten kanssa :D

avaruuskenguru
184/362 | 

Olisi huippua päästä testaamaan kotimaisia tekstiilejä! Täällä kylpytakin virkaa on hoitaa kauhtunut pinkki yksilö, jonka mieheni osti minulle joululahjaksi meidän ensimmäisenä yhteisenä jouluna. Tästä on aikaa liki kymmenen vuotta, joten johan se olisi päivityksen aika. Aurinkoista kesää! :)

Kati_80
185/362 | 

Rakastan pitsejä ja kylpytakkini kaipaisi pikaista päivitystä! Upea kotimainen yritys..

juju
187/362 | 

ne ovat niin kauniita. toisen voisin antaa ystävälle ja kylpytakin itelleni kun uudelle olisi tarvetta.

Vierailija
188/362 | 

Toisi toivottua vaihtelua Ikean pyyheliinoihin. ;) Meillä on niin ankea sauna taloyhtiössä, että siellä kaipaisi aina jotain kaunista...

Kahvikissa
190/362 | 

Ovat herkän kauniita. Henkivät kauniisti vanhaa aikaa ja silti niissä on jokin moderni ote. Mukavaa, että tuot blogissasi esiin paikallisia tuotteita, moni ihana juttu olisi jäänyt näkemättä.

Lellu
191/362 | 

Mulla on ollut kylpytakki varmaan joskus lapsena viimeksi, niin tuo olisi aika ihana. Ja nuo pyyhkeet ovat tosi kauniit! :)

Terhi T
192/362 | 

Nykyisen kylpytakkini olen saanut äidiltäni lahjaksi n 20v sitten. Olisi jo uuden aika ?

Mööbeli
193/362 | 

Haluaisin kylpysetin, koska Suomalainen design kiinnostaa! Ja koska olen käyttänyt samaa kylpytakkia jo melkein 10 vuotta, olisi siis aika hommata uusi joka tapauksessa :D

Jennyli
194/362 | 

Uudet kylpypyyhkeet ja -takki tulisivat todella tarpeeseen! En ole aiemmin kuullutkaan yrityksestä tai nähnyt näitä tuotteita, ihania!

JJomi
196/362 | 

Olen harkinnut jo pidemmän tovin kylpytakin hankintaa, mutta ei ole osunut sopivaa vielä kohdalle. Luulen, että tämä voisi olla se sopiva yksilö :)

Varjosudenhetki
198/362 | 

Meidän pyyhkeet ovat kaikki eri paria ja eri värisiä ja enemmän tai vähemmän kulahtaneita. Pitsihulluna vilukissuna tämä setti olisi varsin mainio minulle ja miehelle. :)
Plussana vielä yrityksen kotimaisuus ja eettiset arvot.

Sixo
199/362 | 

Olen kaivannut kylpytakkia jo pitkään. Miten ihanaa olisikaan kauniina kesäiltana mennä vilvoittelemaan saunasta päällään ihana kylpytakki...
Pyyhevarantokin on kovin niukka.

Jansu
201/362 | 

Ovat kyllä älyttömän ihania ja suloisia!<3 tulisi tarpeeseen vanhojen kulahtaneiden tilalle!:)

JJohanna
202/362 | 

Ihana, uusi tuttavuus tämä! Ja pitsi on ihan lemppari! Sopisivat niin mökille kuin kotiinkin.

Elise H.
204/362 | 

Oi kuinka ihanat, olen innolla mukana arvonnassa! Haluaisin voittaa nuo ihanuudet, koska ne ovat niin kauniita, ja kylpytakkiahan en ole vuosiin omistanutkaan. Ja pyyhkeille on aina käyttöä :)

SannaMi
205/362 | 

Ihanat! Haluaisin voittaa, koska oma kylpytakki on reikäinen. Yksi meidän kissoista tykkää syödä tekstiilejä :/

Elel
207/362 | 

Etenkin kylpytakille on tarvetta, ja kotimainen laatutuote olisi aivan mahtava saada :)

Henriikka Koivisto
208/362 | 

Muutin juuri pois vanhempieni luota omaan asuntoon, ja tällainen setti sopisi uuteen kylppäriin täydellisesti!?

ilenna
210/362 | 

Ihana palkinto, joka tulisi tarpeeseen. Heitin juuri äskettäin kylpytakkini roskiin kun oli jo rispaantunut sieltä täältä. Pyyhkeitäkään ei ole koskaan liikaa.

MarjaKoo
212/362 | 

Kaunista, pientä luksusta elämään. Olli kesä tai talvi, aamuisin kylpytakki vain jotenkin pehmentää heräämisen ankeutta... Vaikka sitten hetken päästä se tuntuisikin liialta kahvikupin ääressä.

Vivi
213/362 | 

Rakastan pitsisiä pyyhkeitä! Suurin osa pitsisistä pyyhkeistä on isoisoäitini kädenjälkeä ja vaikka rakastankin näitä yli kaiken, alkaa ikä tehdä tehtäväänsä ja uusille pyyhkeille olisi käyttöä.

Jennisani
215/362 | 

Oi! Ihana setti!
Sopisi ihan täydellisesti punaisen mummonmökin vakkarivarusteiksi. Mikäs sitä järvessä huljutellessa, kun voi kuivata sitten pitsipyyhkeeseen ?

Johannna
216/362 | 

Oi mikä kylpytakki! Se päällä kelpaisi hipsiä mökin pihasaunaan, kun yökaste on jo hiipinyt nurmikolle varpaita viilentämään.

SonjaM
217/362 | 

Ihana setti:) Juuri eilen hankin hääpäivälahjaksi miehelleni uuden kylpytakin, mutta itse jäin vielä ilman.

Helsssunen
218/362 | 

Onpas söpö setti. Itsellä kylpytakki hakusessa ja tämä sopisi kyllä itsellenikin hyvin.

Airiina
219/362 | 

Haluaisin voittaa koska en omista kylpytakkia ja kaikki pyyhkeenikin ovat jo ikivanhoja joita ei voi vieraille esitellä.

Pee
220/362 | 

Tämä olisi oiva lahja vaimolleni, 32 vuotta naimisissa tämän ihanan naisen kanssa.

Henna29
221/362 | 

Onpa kauniit, haluan, tarpeeseen tulisivat, en ole raskinut ostaa uusia aikoihin.

Supsukka
224/362 | 

Antaisin setin lahjaksi serkulleni. Hän on asuu Espanjassa ja rakentaa Suomen 100vuotis juhlan kunniaksi kylän ensimmäisen saunan. Olisi mukavaa antaa uudelle saunalliselle sinne sopiva lahja ja viedä suomalaisuutta maailmalle.

Tulitikkutyttö
225/362 | 

Syksyllä koittaa muutto ekaan omaan kämppään, joten kylpysetti olisi ihana piristys uuteen kylppäriin. (:

Miutsiukkeli
226/362 | 

Tällä hetkellä käytän mieheni kauhtunutta, monta kokoa liian isoa kylpytakkia joten olisihan se ihanaa verhoutua ikiomaan ja naiselliseen kylpytakkiin.

Eleanora
227/362 | 

Kylpytakki on ollut ostoslistalla jo pitkään, mutta vielä en ole raaskinut ostaa. Tuo olisi täydellinen.

Pömppä
232/362 | 

Nykyiset pyyhkeet alkaa olla siinä kunnossa, että ne voisi lahjoittaa Hesyyn. Nämä kauniit pyyhkeet ottaisin / ostaisin mielelläni vanhojen pyyhkeiden tilalle arkea ilahduttamaan.

JanskuKK
233/362 | 

Tykkään noin kerran viikossa pitää hemmottelu illan. Sauna päälle, kasvonaamio, jalkakylpy yms ja nämä sopisivat erinomaisesti tähän pieneen arjen "luksukseen".

hannnnna
234/362 | 

Ottaisin nämä ihanuudet uuteen kotiini vanhojen ja kulahtaneiden tilalle. Hankintoja on viime aikoina ollut niin paljon, että uusien pyyhkeiden hankkiminen on jäänyt odottamaan parempaa hetkeä.

kitika
235/362 | 

Kohta valmistuvaan uuteen saunaan uutta pyyhettä <3 Perinteisin menetelmin ja materiaalein rakennettuun saunaan sopisi tuollaiset pitsit kuin nenä päähän.

Hainn
242/362 | 

Nuo Puuvillatehtaan tuotteet on aivan äärettömän pehmeitä ja imukykyisiä! Haluaisin itselle nuo, sillä itsellä on jo saman sarjan käsipyyhkeet ja olen haikaillut noiden kylpypyyhkeiden perään :)

Dreams
243/362 | 

Olisi kiva saada jotakin kauniin yksinkertaista mökille mieltä lämmittämään!

aviomies
244/362 | 

Ihan liian harvoin tulee muistettua vaimon merkkipäiviä,siksi haluaisin ojentaa hänelle tämän erittäin kauniin ja taatusti mieleisen lahjan.

PLNT
245/362 | 

Kaunista tyylikästä ja romanttista .
Haluan mielelläni  päivättäisille saunareissuilleni , Kiitos <3 

Viljamieli
250/362 | 

"Räjäytimme" saunamme ja rakensimme uuden. Ei uuteen saunaan sovi vanhat kylpyreleet. Puoli sukua on Tampereelta, ja arvostan suomalaista käsityötä! :)

Alma
251/362 | 

Haluaisin setin koska se on todella kaunis! Meidän pyyhkeet ovat sekalainen setti eri paikoista saatuja pyyhkeitä, joten tämä olisi kiva rauhallinen setti kylppäriin tai etenkin pihasaunaan

iitunen
253/362 | 

Noi on vaan niin ihania ja pehmoisia! Juuri miekkoselleni ostin lahjaksi Puuvillatehtaan kylpytakin ja jäi semmoinen kutina että itsellekin pitäisi uusi kylpytakki heiltä hankkia ja tuo pitsinen olisi täydellinen <3

Lotta-Maria
254/362 | 

Aikaisemmin jo olen ihastellut näitä tuotteita, uuten kotiin itselleni pihasaunaan setti sopisi hyvin :)

Bikke
257/362 | 

Ai miksikö? Päiväni kuluvat verikokeissa ja sytoissa..Elämän ylellisyyksiin kuuluvat joka aamuinen ylösnousu,LAPSEENI ja sauna jossa jutustellaan maailman polttavia asioita..joskus saunakaffeet terdellä. Kallisarvoista aikaa ..jos vielä olisin pukeutunutkin kuin prinsessa :)

Malla
258/362 | 

Olen osallistumassa koirani kanssa Raumalla järjestettävään pitsiagility-kilpailuun. Päälle ja varusteluetteloon pitäisi kerätä mahdollisimman päälle pitsisiä asioita, joita minulta löytyy tällä hetkellä vain muutama. Olisihan se polleaa poseerata palkintojen jaossa pyyhkien hikeä pitsipyyhkeellä ;)

karita
261/362 | 

Uusi, astetta aikuisempi ja tyylikkäämpi kylpytakki on ollut etsinnässä jo päälle vuoden. Tämä näyttää aika täydelliseltä!

Mallura
262/362 | 

Ooooooo ihanat! :) Kelpaisi takapihalla saunan jälkeen istuskella tuossa saunatakissa ja muutenkin, kun saunan jälkeen tuppaan ilman vaatteita kotona hyppelemään :D

Nannaliini
266/362 | 

Koska en edes tällä iällä omista kylpytakkia... En ole raaskinut ostaa :)

Naminii
268/362 | 

Antaisin setin lahjaksi vanhemmilleni. He ovat olleet yhdessä teini-ikäisistä asti ja juhlivat pian 40. hääpäiväänsä. Perheeni on aika vähävarainen, äitini ei ole koskaan muistaakseni ostanut yhtään vaatettaan uutena, vaan aina kirpputorilta, sieltä se tämän hetkinenkin kylpytakki on peräisin. Hän on vaatimaton nainen, joka kuitenkin pitää kauniista asioista. Uskon että hän ilahtuisi valtavasti tällaisista tuotteista, etenkin kun ne ovat suomalaisia.

Repsu
269/362 | 

Mulla ei ole tällä hetkellä ollenkaan kylpytakkia, vaikka välillä olisi tarvetta. Ja noi pyyhkeet ovat tosi nättejä, olis kiva laittaa ne sitten uuteen kylppäriin jos joskus päästään muuttamaan :)

Vierailija
271/362 | 

Tuotteet ovat vain yksinkertaisesti niin kauniita ? Antaisin äidille lahjaksi ?

Villivadelma
272/362 | 

Minulla on kova tarve pyyhkeille, sillä muutin keväälä omaan kotiin. Pyyhkeitä ei ole vielä tullut hankittua tarpeeksi ja nuo näyttävät niin kauniilta!!

Sauna on parasta
274/362 | 

Haluaisin koska menemme saunaan alakertaan ja moni näkee minut ja olisi hienoa pukea kaunis kylpytakki päälle.

Valekivi
275/362 | 

Kylpysetti olisi ihana, koska vanhat pyyhkeet ja kylpytakki alkavat vedellä viimeisiään ja näin opiskelijana ei ole varaa panostaa yhtä laadukkaisiin tuotteisiin, jotka kestäisivät käytössä pitkään.

JennaO
276/362 | 

Tässä setissä on ihanaa mummolatunnelmaa. Sellaista, josta minä pidän kovasti. Stressin ja arjen kiireiden keskelle kaipaan kauneutta ja hemmottelua, tämä setti toisi kumpaakin! Innolla odotan sitä, että pääsee vähän hölläämään ja kesälomakausi loppuu töissä.

Taikku
278/362 | 

Ihanat! Olisi mukava saada tämä kotimainen setti käyttöön :) Laadukkaan ja hienon näköiset.

Piitu52
280/362 | 

On vaan niin ihanan näköiset ja vanha kylpytakkini on jo parhaat päivänsä nähnyt.

LiisaM
281/362 | 

Mulla on ollut kylpytakki viimeksi n. 10-vuotiaana ja sekin oli äitini vanha :), joten olisihan se korkea aika taas päästä käyttämään moista.

Mursu
286/362 | 

Onpa kaunis setti ♥

Olisi ihanaa saada hieman luksusta kesälomien jälkeiseen elämään...

kesämustikka
287/362 | 

Lapsille ostan ihania vaatteita. Itselle en paljon mitään..

Tuo olisi ihanaa ja ylellistä. Pidän saunomisesta.

Senttu
290/362 | 

En omista kylpytakkia, mutta nyt olen alkanut kaipaamaan sellaista, kun yritän vauvan unien aikana käydä pesulla ja muutamaan kertaan naapureiden iloksi/kauhuksi säntäillyt kadulle antavien ikkunoidemme ohi nakuna tai pomppinut terassille vaunuja hyssyttämään samalla pyyhettä päälle viritellen.

Riiti
293/362 | 

En ole lapsuusajan jälkeen omistanut kylpytakkia, mutta monesti olen sellaista kaivannut pihasaunasta tullessani.  Kylpytakki ja pyyhkeet olisi ihanaa luksusta omaan arkeen, niin kauniit ja ajattomat.

Niina Nevanperä
294/362 | 

Tämä olisi aivan ihana piristys kesä iltoihin :) mökille vähän luxusta <3 

Jenna H
295/362 | 

Olen muuttamassa piakkoin omakotitaloon, ja muunmuassa kylpytakki on hankintalistalla! Oma pihasauna odottaa ?

Vierailija
296/362 | 

Ihana setti! Vanha kylpytakki on palvellut jo monta vuotta ja on todellakin sen tuntuinen ja näköinen, joten uudelle olisi tarvetta. Tuohon kelpaisi käpertyä! :)

Näytä kaikki kommentit (362)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu