Yleensä naisilla taitaa olla hameessa asiapertti olo ennemmin kuin housuissa, mutta koska minulle hameet ovat arkipäivän perusvaatteita niin housuissa koen olevani kovin virallisen näköinen. Housut ovat minun "jakkupukuni".


Jakku - MMM for H&M, laukku - Jimmy Choo for H&M, tähtineule - by Second Female, housut - Modström ja kengät - MohedaTässä jakkupukuhommassa on vitsikästä vielä se, että koin olevani aivan liian ylipukeutunut kun poikkesin tällä asulla muiden menojen lopuksi vielä ruokakaupassa. Tajuattekohan mitä yritän selittää... Jos teistä joku on vannoutunut farkkumimmi, niin fiftarimekko päällä arkena on melko varmasti ylipukeutunut olo? Minulle tämä sama fiilis tulee mustista housuista, kun taas korkkareissa ja pönkkämekoissa vietän arkipäivää vallan sujuvasti :D Asiaperttiys ei ole näköjään jakkupukuriippuvainen, vaan mikä nyt sitten kullekin on arkipäiväistä ja mikä ei.

Kommentit (8)

1/8 | 

Tää on kyllä kiva asu. Mulle on joskus tullut toi sama ylipukeutumisolo, vaikka on kanssa tosiaan sattanut olla omaa normiasua tavallisemmat vaatteet :D

Jasmin
2/8 | 

Juuripa näin :D itselläni tuo sinun asusi olisi aikalailla se mitä käytän jokapäivä :D Mekko päällä tulee sen sijaan aivan liian virallinen olo.

Susanna
3/8 | 

Hametyttönä allekirjoitan kokemuksesi. Housuissa tulee asiallinen olo, mutta hameessa tai mekossa olo on kotoisan rento. Olin kauhuissani, kun pätkätyössäni työasuna piti olla siistit housut. Ekat pari päivää tuntui aika tukalalta ja aamulla vääntelehdin pukeutumisen kanssa. :D

Katru
4/8 | 

Siis tuli niin sopivaan aikaan tämä postaus! Oon ollut melkein vuoden samassa paikassa töissä, käytin tänään toista kertaa housuja, ja voi että kuinka oli ylipukeutunut olo! Työkaveritkin ihmetteli että näytän erilaiselta.
Tuli taas huomattua, että kyllä se mekko on se oma juttu. Joskus pitää silti kokeilla housuja, tullen aina siihen tulokseen, että onpa ne epämukavat (ja se ärsytys kun niitä pitää nostella koko ajan - argh!)!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011