Eksyin pitkästä aikaa selailemaan vanhan suosikkini Irregular Choicen sivuja, ja aivan välitön hymy nousi huulille kun näin seuraavat joulupopot. IC:n kenkiin voi aina luottaa, jos kaipaa jotain ihan hullua.


Hei joulutonttu kannattelemassa naista 10 sentin korkeudessa? Ei voi kuin rakastaa. Joskaan en näe itseäni hiipparoimassa näillä korkkareilla, mut jos joku muu hiipparoi, saa päivän ilostuttaja -palkinnon samantien.

Pitäkää hulluna, mutta pupukengillä sen sijaan voisin hyvinkin liikkua. Kyllä, myös julkisella paikalla. Nämä ovat ihan älyttömät, mutta ehkä siksi juuri niin hienot. Kunnon Liisa Ihmemaassa -korkkarit!


Mites olis joulutonttukorot?

Kommentit (24)

santtu
1/24 | 

Ihan univormupuolen respana - hiukan vain venytän pukukoodia kengillä. Mustat ja asialliset on mun mielestä mitkä vain IC:t jotka on edes melkein tummat. Ja kun punainen on firman väri niin mikä ettei. Koska onhan nuo nyt ASIALLISET!

Lalaa
3/24 | 

Toi on niin parasta kun tulee joku tuttu aihe, omassa ranskan yo-kokeen kuuntelussa tuli viime vuonna asiaa pret-a-mangerista (sieltä saa kaikkee valmista hyvää tuoretta ruokaa) jossa olin briteissä ollessa käynyt melkein joka päivä, vähän helpotti tehtävää ^^

Parkkis
4/24 | 

Olen noita pupukenkiä haaveillut jo pidempään ku ne on jotenkin söpöllä tavalla överit. Töissä toki käytän vain turvakenkiä, mut oishan ne kivat vaikka hyllyssä....

Titu
5/24 | 

Itellekkin tuli heti mieleen että pitää nelliinalle vinkata tästä "jatkuu" mainoksesta jos ei oo vielä nähny :D

6/24 | 

Upeita kenkiä! :D nuo tonttukengät voisin heti vetäistä jalkaan joihinkin pikkujouluihin... Hauskat keskustelunherättäjät!

santtu
7/24 | 

Oooh, mie voisin kyllä ottaa molemmat. Tonttukengät menisi värien puolesta työkengiksi (univormuduunia.) IC ei kyllä petä.

8/24 | 

Ihan mahtavia! Pupukengät on eityisen söpöt, mutta en mää millään hennoisi talloa noin söpön pupun pälle! :D

9/24 | 

Fun fact: tämän päivän ruotsin kokeen luetunymmärtäminen käsitteli Minna Parikkaa ja jollakkin saattoi olla etulyöntiasema, koska aihe oli ennestään tuttu erään bloggaajan ansiosta... :D

mymmeli
11/24 | 

Awww noi pupukengät!!! Awwww, en kestä! Mulla on noihin mätsäävä yybermuhkea helmainen vintagemekko puhvihihoilla. Pistäisin päähän vielä jättikokoisen vaalean punaisen rusetin. Luultavasti saan kylähullun tittelin aika nopeasti mut who cares!

Anne B
14/24 | 

Hehei!! Oletkos se sinä, joka on siinä mtv:n uudessa "jatkuu"-mikälie, jutussa? Se joku status?? :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla