Koska matkustin muun perheen perässä Lappiin junalla (mies ja tytär menivät autolla jo viikkoa ennen), en voinut pakata mukaan kovinkaan vaihtelevaa vaatevarastoa. En toistaiseksi laskettele, joten ulkovarusteiksi riitti Luhdan jättimäinen ylipitkä toppatakkini sekä Minna Parikan erittäin lämpimät töppöset. Voin vakuuttaa, että näissä tamineissa ei tullut kylmä edes tunturin laella. 

Mustaa mustalla -eleganssiani piristämään otin mukaan ystäväni Maijan neuloman täydellisen puuterivaaleanpunaisen myssyn ja tietty sitten noita itse neulomiani villa-asusteita. Näillä meni koko viikko. Siinä se, maailman tylsin asupostaus :D

Piristykseksi vähän nuoria nahistelevia poroja. 

Kokovartalolämpö on taattu tuollaisella pitkällä toppiksella, en koskaan enää vaihda lyhyisiin malleihin takaisin. Kun miettii, että parikymppisenä tuli kuljettua lähes napamittaisissa toppiksissa! Huh! Muoti on välillä täysin sekopäistä. Vai onko vika sittenkin itsessä, että on mennyt villityksiin mukaan :D

Kommentit (2)

Nora
1/2 | 

Hieno asukokonaisuus =) Minullakin on yksi Luhdan musta pitkä toppatakki, ollut mulla varmaan kymmenen vuotta, mutta ei samanlainen kuin sinun. Teidän perhe taitaa käydä aika useasti Lapissa mitä olen sun blogista lukenut.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010