Itsestäänselvyyksien laukominen kuuluu olennaisena osana rättibloggarien ja muotilehtien arkeen, kuten ah kevät, anna raikkaiden raitojen hurmata ja synkkä syksy tuo mukanaan murretut värit. Syksy tuo mukanaan myös mahtavat markkinat asustamiselle. Hattuhulluus on saavuttanut jo melko vakaan jalansijan minun tyylissäni, nyt otin pitkästä aikaa käyttöön myös polvisukat (edellinen kultakausi oli 2008).


Pyöritän tällä hetkellä aika pientä määrää lempivaatteita arkipukeutumisessa, mutta asusteilla saa aikaan mukavasti erilaisia variaatioita. Raijiksen tekemälle keltaiselle hatulle maailman isoin sydän! Otsatukkanainen on innoissaan kun etureuhka ei litisty, on edes pieni mahdollisuus näyttää ihmiseltä vielä hatun riisuttuaankin.

Kommentit (4)

Sonju
3/4 | 

Oon niin kade sulle noista hatuista ja kuinka hyvin ne sopii sulle! Itse haluisin kovasti pitää hattuja, mutta kun kävin sovittamassa Henkkamaukassa, niin räkätin vain peilikuvalleni, näytin Muumi-nuuskamuikkusen risteytykseltä :'D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011