Anni oli taas kasvanut yli kaikista potkareista ja yökkäreistä, joten poikkesin Ideaparkissa etsimässä muutaman tarpeellisen tytön vaatevarastoon. Samalla heittäydyin vallan hurjaksi ja ostin itselleni sormikkaat Lindexiltä, koska ne nyt vaan sopivat tosi kivasti punaisen baskerini kanssa.Neulesormikkaiden palloprintti on tuollainen kivan epäsäännöllinen, pallurat ovat erikokoisia ja muotoisia. Toimii. Tosin, mikäpä pallokuvio ei toimisi minun mielestäni. Pallot toimivat aina.

Ps. onko sattunut kenelläkään silmään tuollaista perusbaskeria mustana? Joskus perusvaatteiden löytäminen on yllättävän hankalaa. Tätä kirjoittaessani tuli mieleen että baskerin voisi muotiliikkeitä todennäköisemmin löytää jostain halpahallista mummohattuosastolta :D sinne siis.

Kommentit (14)

T-100
3/14 | 

Minä oon noi perusbaskerit napannut mukaan aina isojen markettien hyllyiltä. Prisma, Cittari, mitä näitä nyt on. Saletisti natsaa!

6/14 | 

Epäsäännöllinen mustavalkonen läikkäprintti yhistettynä punaseen tuo auttamatta mieleen Cruella de Vilin! :D

annika
8/14 | 

Mulla tuli mieleen Ideaparkin tokmanni tai minimani baskerin etsintään ja Kangasalan Löytötex.

9/14 | 

Punainen ja mustavalkoinen toimii hyvin :) Valitettavasti baskeri asiassa en osaa neuvoa sillä sukeltelen tällä hetkellä haasteeni vuoksi ilmaispisteillä :)

sini
12/14 | 

Ootkohan jo huomannut Metsolan uudet vauvanvaatteet, siel on punavalkoista sydänprinttiä! ♥ Meidän tytöt on syntynyt peräkkäisinä päivinä, näin teidät hotellilla silloin, mutten kehdannut tulla jutteleen :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011