Arkiaamuina töihin lähtiessä on kovin tavallista, että kaikki ne vaatteet mitä haluaisin pukea ylleni, ovat tehneet mystisen katoamistempun. Se toki voi johtua myös siitä, että en kykene minkäänlaiseen järjestykseen vaatteiden suhteen, vaan luova kaaos kuvaa huonettani parhaiten.

Näinä aamuina turvaudun pääsääntöisesti mustaan perusmekkoon ja piristän sitten asusteilla. Kengät ja laukut sentään ovat särmästi järjestyksessä, joten asustaminen on helppoa.

Maanantaina valikoin mustan H&M:n mekon pariksi punavalkoiset Lola Ramonan avokkaat (kiitos ja kumarrus puhtaille keväisille kaduille!) ja Minna Parikan Maxinen (koska oli pakko kantaa mukana läppäriä). Hienoin läppärilaukkuni ikinä.

Ps. Tätä kirjoittaessa etsin Lola Ramonan nettisivua linkkausta varten, ja bongasin etusivulta ihan huikean mietelauseen: She who dies with the most shoes... wins. Sign me up :D

Kommentit (9)

heidiaa

Ihana asu. Mulla on noi kengät balleriinoina ja on niin ihanat. Jotenkin noi sydämet vetos muhun. Korolla kun en varmasti olis juurikaan niitä osannut käyttää.

Vierailija

Ihana kokonaisuus! Ja oodi lakaistuille kaduille, on niitä jo odoteltukin :)
Olisi kiva nähdä kurkistus särmästä kenkäsäilytysratkaisusta. Itse kaipaisin inspiraatiota oman kokoelman kanssa

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Katselin tuota laukkua kaupassa pari viikkoa sitten ja mietin samaa :D jäin tosin miettimään miten kätevä se veska on vrt parikan Gingeriin suuremman kokonsa vuoksi, sillä nykyinen jättisuuri kännykkäni ei mahdu Gingeriin helkkari sentään :D ja tyylini ehdottomasti tarvitsee sydänlaukun.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Pikkuinen Myy

Hei muistan, kun joskus haikailit ainakin Vagabondin mintunvihreiden (ja vaalenapunaisten) nahkatennareiden perään. Vagabondin sivuilla heidän omassa outletissaan on tällä hetkellä alennuksessa korkeampivartisina niitä vaaleanpunaisia ja matalavartisina mintunvihreitä sekä vaaleanpunaisia! Tämä tiedoksi, jos kyseiset kengät vielä himottavat :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010