Harmaa takki, mustat asusteet, mustaa, harmaata, mustaa, harmaata. Siltähän tuo katukuva näin alkutalvesta pitkälti näyttää. Itsekin vajoan marraskuussa helposti mustaharmauden syövereihin, koska se nyt vaan on niin helppoa. Sen lisäksi että olen tähän aikaan vuodesta kävelevä zombie päänsisäisesti, ankeutta lisää edelleen värien puute. Osa ihmisistä viihtyy mustissa oikein mainiosti vaikka vuoden ympäri, mutta minulle värit tuovat sen verran paljon voimaa ja iloa, että niitä on syytä myös käyttää. Jos kykenen edes laittamaan värikkäät nahkahanskat, sekin on jo jotain.


Mustaharmaan kokonaisuuden saa näppärästi keikautettua vähän iloisemmaksi turkooseilla hansikkailla ja konjakinruskeilla kengillä. Miettikää tuohon asuun mustat kengät ja hanskat, niin lookki olisi täysin erilainen. Jonkun mielestä varmasti tyylikkäämpi :D mutta värit, ah värit.


Vielä kun keksisi millä taikakeinoilla saisi silmät auki aamulla, eikä vaeltaisi puoleen päivään asti puoliunessa. Luulen tosin, että tähän olotilaan vaikuttaa myös se, että en ole päässyt liikkumaan kolmeen viikkoon (!!!), ja tästä johtuen koko nainen on vallattu sohvalla valuva räkä -fiiliksellä. En olisi koskaan uskonut sanovani tätä, mutta liikunnalla on merkitystä. Kuten auringollakin. Yksi iso annos molempia kiitos. Sanokaa nyt että teihinkin vaikuttaa marraskuu edes jotenkin, etten rämmi yksinäni täällä suossa?

Kommentit (12)

1/12 | 

Tulipa mieleeni vinkata sulle kotimaisesta neuleyrityksestä nimeltä Kaino (jos et ole vaikka sattunut vielä törmäämään). Tampereellakin on useampia jälleenmyyjiä jos pirtsakat kotimaiset laadukkaat neuleet kiinnostaa. :) Kainon kotisivuilta ja facebookista löytyy infoa enempi.

2/12 | 

D-vitamiini auttaa mua. Ihan reippaana annoksena, reilusti yli Suomen suosituksen. En uskonut mutta päätin kuitenkin kokeilla. Eikä olo oo enää ihan kuollut, pahimmillaankin vain nuutunut. Parhaimmillaan "normaali". ;)

keksi
4/12 | 

Et ole ainoa. Aivan jäätävä kaamosväsymys ja -masennus päällä, voisin mainiosti noudattaa mäyräkoiramme esimerkkiä ja nukkua vilttien sisässä 18 tuntia vuorokaudessa.

Takkini ja kenkäni ovat mustia, mutta hatuissa ja kaulahuiveissa panostan väreihin ja vaihtelen settejä vähän fiiliksen mukaan. Siten saa edes naaman viereen jotain väriä eikä näytä ihan niin kalpealta kuin mustia asusteita vasten.

Anni
5/12 | 

Salaisuus: HERÄTYSVALO! Ostin viime talvena ja kummasti on aamuherätykset helpottuneet. Inhoan kännykkäherätystä ja sitä piippausta- ääh!

Toki tuo aiemmin vinkattu kirkasvalolamppu on varmasti myös pätevä, mutta liputan herätysvalon puolesta!

6/12 | 

Kirkasvalolamppu.

Ite joutuu nousee siinä viiden tienoilla joka aamu ja bussimatkan menneet pilkkiessä. Nykyään aamupalaa syödessä 15- 30min kirkasvaloa ja kas! Bussimatkoista selvitytyy ilman huolta, että nukkuu pysäkkinsä ohi.

Niina
7/12 | 

Niin herkullisesti sopii yhteen noi kengät ja hanskat! Mä en vaan hanskaa (heh) värien yhdistelyä, täytyy alkaa vaan törkeästi ja suoraan alkaa kopioimaan sun pukeutumista :D
Et oo yksin marraskuu-masennuksen kanssa. Vaikka syksy ja talvi sinänsä onkin kivaa aikaa, tää pimeys on niin raskasta..Itellä oli eilen niin zombie-olo, joka kesti siihen asti että pääsin salille. Ja alkoi taas heti kun pääsi kotiin. Oon huomannut nyt oikein todella miten liikunta auttaa tähän "kaamosmasennukseen", toivottavasti säkin pääset pian liikkumaan kunnolla.

Emmi
9/12 | 

Spirulina-jauhe. Yksi teelusikallinen vaikka aamujogurttiin, itse huomasin vireystilassa eron jo kahden päivän jälkeen. Ostin omani juurikin tampereen ruohojuuresta jossa se oli vieläpä marraskuun tarjoustuote :)

pasi
10/12 | 

Ihanan ihana marraskuu. Turhaan en muuttanut maalle jossa ilman katu- ja pihavaloja TODELLAKIN on PIMEÄÄ. Huhuuuu....

Maria
11/12 | 

Nuo kengät ovat aivan järkyttävän mahtavat! Ihastelen niitä joka kerta, kun vilahtavat kuvissasi. Olen yrittänyt kahlata vanhoja postauksiasi selvittääkseni, että minkä merkkiset popot ovat kyseessä, mutta en ole löytänyt! Help Niina! :)

Kate
12/12 | 

Kirkasvalolamppu/herätysvalo, my ass. Voivat olla aivan todella ärsyttäviä. Ei todellakaan toimi kaikilla. Sopii kokeilla, jos haluaa.
Saattaa auttaa karkin yms. roskan vähentäminen ja liikunta. Vaikka onhan pimeys välillä aika musertavaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla