Dublin on vintage- ja kirppisshoppailijan paratiisi. Kirjoitan tästä ihan oman postauksensa vinkkien kera kaikille kaupunkiin matkustaville. Mutta löytyy sieltä kivoja juttuja myös tavallisista kaupoista. Minä innostuin pitkistä pitkähihaisista mekoista (yllätys), joita oli joka kauppa pullollaan. Suomesta saa etsiä kissojen ja koirien kanssa arkimekkoja...!

Tässä kuitenkin reissun asustelöydöt eli kaunis viininpunainen fedora ja London Borguesin nilkkurit. 

Broguesit ovat oiva osoitus siitä, että matalakantaisetkin kengät voivat olla todella kauniit. Viininpunaisen ja mustan yhdistelmä on syksyfanille kirsikkana kakussa, yleisen tyylifiilistelyn päälle. 

Fedora taas löytyi pikkuruisesta kylästä Irlannin landelta. Minun ei tarvinnut käydä tauolla vessassa, joten piipahdin ihan tuurilla sisään ensimmäiseen eteen osuvaan putiikkin. Ja kappas, täydellinen villakangashattu! Ja vielä riittävän iso koko, ettei mene tukka lyttyyn. Minä sydän hatut!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010