Vappu saattaa olla se hetki vuodesta, kun moni uskaltaa pukeutua rohkeammin kuin yleensä. Enkä tarkoita nyt vesirajaminihameita vaan iloisia värejä, näyttäviä asusteita ja meikkiluomuksia. Joten tässä tulee asusteinspiraatiota oikein olan takaa. 

Nappasin muutamia kuvia asusteisiin erikoistuneesta Mustahöyhen -putiikista maanantaina, kun kävin lainaamassa koruja Suuri Käsityö -lehden kuvauksiin. Korkeavuodenkadulle muuttanut putiikki oli ainoa oikea osoite, kun tarvitsin näyttävyyttä ja väriä valkoisen pariksi.

Kirsi Nisosen jättipaljettirusetit 4evö! Jos ei osaa tehdä kampauksia, tällaisella hiuspannalla kuitannee sen :D Minulla on tuollainen lähes vastaava mustana, ja se on pelastanut huonot hiuspäivät monta kertaa. 

Oma asustefilosofiani on: mitä näyttävämpi, sen parempi. Outoudesta plussaa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010