Tässä tulee ensimmäinen asu sarjassamme yhdistä molemmat intohimosi, raidat ja pallot. En ilmeisesti enää voinut valita jompaa kumpaa, joten otin molemmat. Ahneus kunniaan pukeutumisessa, enemmän on enemmän.


a31

a31


a21

a21


a11

a11

Jos kissankarvaisien sukkisten ihmettelyltä (Nöpö perskeles) huomaatte, olen uskaltautunut ulos ballerinoilla. Olen vieläkin hieman epäluuloinen, josko sieltä taivaalta tippuu yhtäkkiä metri lunta niskaan, mikä olisi ihan perus kun kerran kehtaan uskaltaa ulos ballerinoilla.

Kommentit (10)

1/10 | 

Mulle kanssa tuollaset kilometrisääret, joita esitellä pallosukkahousuissa! Terveisin 160 cm sulka päässä....

myohmy
3/10 | 

Yhdistely on hieno juttu! Mutta miksi näytät surulliselta hipiltä tuossa ekassa kuvassa? (vaikka sinulla on kilometrisääret :D )

ccc
4/10 | 

ois pilkut ja raidat yhdessä<3

Olen jo kauan odottanut, josko joku voisi suunnitella kivan mekon, missä yläosa on pilkkua ja alaosa raitaa (tai toiste päin).

Yhteen olen törmännyt ja itse suunnittelin Nellyn mekkokilpailusssa tälläaisia kuusikin kappaletta :DDD

Ne vaan sopii yhteen täydellisesti!

5/10 | 

Mulla on sama kissankarvaongelma...Pahinta se on pesukoneenjäljiltä, kun sukkiksissa on pieniä karvapalleroita liimaantuneena.

Mut kyllä raidat ja pallot toimii yhdessä, kun ne vaan on oikeassa suhteessa!

6/10 | 

Mulla on tänään kans ensimmäinen ballerinapäivä tälle keväälle ja kieltämättä tulee välillä vilkuiltua epäluuloisena ulos ikkunasta, ettei sää vaan muutu nyt miksikään räntäsateeksi iltapäivään mennessä...

7/10 | 

Siis noi balleriinat on niin ihanat! Mistä olet ne hankkinut? Toivottavasti ei New Yorkista, että mullakin olisi jotain toivoa... Vaikka toisaalta juuri tein päätöksen, että ei yhtään kenkiä enää tänä keväänä! ...mutta toisaalta ehkä yhdet ihan pienet balleriinat kuitenkin...

tiia
9/10 | 

Vitsit, sulla on tota jalkaa! Tuli mieleen, että ok, oot pitkä senhän tietää jo kaikki, mutta onko sulla selkä lyhyempi kuin jalat?

Tia
10/10 | 

IHANAA IHANAA IHANAA! Toi mekko on jotain ihan täydellistä ja mikäs siinä on noihin jalkoihin pilkkusukkikset vetästessä! :D

Toisaalta käytän kuvioituja sukkiksia itsekin vaikka ne ei ehkä omia pallosääriäni oikein imartelekaan. Mutta sou not!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu