Niin varmasti kuin aurinko alkaa kevään tullessa kutittelemaan nenänpäätä, minä siirryn mintunvihreään. Vanha mekkoseni sai kaverikseen tänään punaista. En ole pitkään aikaan käyttänyt punaista huulipunaa, korjasin senkin samalla.


En tiedä onko tämä valheellista rauhallisuutta, mutta jostain syystä en ole (kovin) hysteerisenä vaikka huomenna kohdataan Helsinki Roller Derby SM-Cupissa Kuusankoskella. Jos joku asuu siellä päin, eikä ole mitään tekemistä huomenna niin tulkaa katsomaan peliä, koordinaatit löytyvät täältä: KLIK! Derby on varmasti yksi katsojaystävällisin laji, vaikka ei pelistä välttämättä mitään etukäteen tietäisikään, että rohkeasti mukaan vaan. Jäädään Kouvolaan vielä jatkobileisiin eli viikonloppu tulee kulumaan ihanien derbytyttöjen kanssa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (9)

1/9 | 

En oo koskaan erityisemmin tykännyt näin haaleasta mintunvihreästä, mutta nyt oon kyl pikkuhiljaa alkanut lämmetä sillekin... :) Mitenköhän tollanen haalea sävy sopis mun punaisiin hiuksiin?

7/9 | 

Onpa hauskan näköistä, kuinka hyvin pukeutumis- ja sisustustyylisi käyvät yksiin noissa kuvissa. Aivan kuin tausta olisi lavastettu asua varten. :) Minun tyylini on aivan erilainen kuin sinun (harmaata ja pelkistettyä), mutta tuollaisia karkkikuvia on niin kiva katsoa. Kiitos siis!

8/9 | 

Ihana asu! :) Ei vitsit, minäkin haluan kokeilla roller derbyä! Taisin joskus kyselläkin siitä jotain sinulta. Nyt minulla on kuitenkin ehdoton kielto kontaktilajeihin, koska sairastuin astetta vakavammin tuossa Helmikuussa, ja minulle jäi puoleksi vuodeksi lääkitys, jonka aikana sisäisten verenvuotojen riski on koholla. :( Blaah! Olin tehnyt jo itseni kanssa päätöksen, että tänä kesänä kokeilen derbyä, mutta taitaa jäädä nyt sitten ensi vuoteen. En muista, valitinko tästä jutusta jo aiemminkin. :D Ihan mielelläni tulisin kuitenkin pelejä katsomaan, jos niitä on tulevaisuudessa Helsingissä. :)

Kati
9/9 | 

Voi vitsit, nyt on ihan täydellinen tukanväri sulla! Mutta nättipä olet muutenkin aina, päivän piristyksiä ovat persoonalliset ja suloiset asusi! :-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013