Tänään otetaan suunta kohtiin Pasilaa ja Suomi vs Ruotsi maaottelua roller derbyn merkeissä. Ollaan tässä vähän jännän äärellä kun Saku pelaa miesten maaottelussa jammerina eli pisteiden haalijana. Yllättävän rauhallisena tuo ukko vielä täällä konetta naputtaa, ei mitään jännityksen poikastakaan ilmassa. No, perheen jännittäjä olenkin minä, jännitän meidän ja koko joukkueen puolesta. Tänään pelataan sekä miesten että naisten maaottelu. Tapahtumatiedot ja live streamin linkki FB:stä, jos haluaa seurata kun Ruotsi saa pataan ;)
v4helmi14

v4helmi14

Yllä olevat kuvat eiliseltä illalta, kun Porvoon joukkue kävi kylässä, ja me fiilisteltiin katsomossa. Hyvin tämä aika kuluu katsomon puolellakin näköjään, vaikka pakko myöntää että kun näkee omat joukkuekaverit taistelemassa kentällä, tekee mieli mukaan ryminään aika paljon. En uskalla edes ajatella kuinka kammottavaa tulee olemaan paluu rullille sitten joskus, kun joutuu totuttamaan kropan uudelleen noin rankkaan lajiin huh! Pitää varmaan käydä alkeiskurssi uudelleen :D

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille ja pitäkää peukut pystyssä Suomelle (ja tietty myös Sakulle)!

Kommentit (7)

2/7 | 

Uh, kateellinen derby-fresari tulee tänään istumaan tiukasti streamin vieressä kun ei itse paikan päälle pääse. Tsemppiä Suomelle ja Sakulle tietty kans! :)

pasi
4/7 | 

Onkohan se niin että ilman FB-tiliä ei myöskään saa linkkiä esiin/auki? Tai sitten oon vain peukalo keskellä. Joka tapauksessa onnea peliin - ja kovuutta :-)

Laura
5/7 | 

Onnea peliin Sakulle, mä istun katsomon puolella sit kannustamassa Suomen poikia (ja tyttöjä tietty kans)! :)

NOPPA
6/7 | 

Heiiii...miehelläsi on Tappajahai-paita! Fanitan varmaan (luullakseni) ainoana, ainakin omassa lähipiirissäni, kaikista hai-ja vampyyrijutuista!
Löysin muuten melkein vastaavan T-paidan Tukholman Östermalmilta pienestä vaateliikkeestä...ja miesten osastolta tietty!

miiainkeri
7/7 | 

Uijuiui mitä peliä! Shittaajajoukko liimautui striimin äärelle kuin purkka tukkaan ja jännitti mukana sen mitä muffinssinmussutamiselta ehti. Tytöt veti hienon ja tiukan pelin ja merby oli jotenkin niin liikkistä :´D Saku silakoi hienosti!

En meinaa päästä mitenkään yli siitä pinkkishortsisesta nasusta ja Ruotsin G33Kin leoparditrikoista :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011