Reissujuttuja kirjoittaessa ja kuvia katsellessa tulee kauhea ikävä kesää, vaikka en ole kesäihminen lainkaan. Sille ei vaan voi mitään, etenkään kun tällä hetkellä ulkona paistaa kirkkaalta taivaalta aurinko. Jos ei katso parvekkeelta maahan, voisi melkein luulla että on kesä. Harmi vaan että mekkosilla ei enää tarkene.

Tässä olen jossain Missourin takamailla hyppimässä heinikossa.


Palataan tänään myöhemmin linjoille koko route 66 -reissun parhaan shoppausosuuden merkeissä, kun sukelletaan Texasin kuumuuteen. Voi pojat kuulkaa on vintageintoisille herkkua luvassa <3

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011