Kun on jalkapuolena kotinsa vankina, onneksi on mies joka osaa edes vähän ilahduttaa. Kivempi olla sohva selässä kun pöydällä on kimppu kauniita tulppaaneja. Meillä ei noita kukkaraisia normaalisti juurikaan näy, mutta joskus sentään ;) Toisaalta, minä saan varmaan leikkokukatkin kuolemaan ennenaikaisesti pelkällä läsnäolollani, kaikki kasvit kun tuppaavat tekemään hellässä huomassani itsemurhan. Olin ihan järkyttynyt kun sain basilikan viime keväänä säilymään hengissä yli kuukauden wow!Aamukahvi paras kahvi <3

Minulla on tosi kummallinen fiilis juuri nyt, kun ei ole mitään tehtävää. Lähinnä se, että kun ei voi tehdä juuri mitään, pitää vaan olla, enkä minä osaa vaan olla. Saattaa toisaalta tehdä ihan hyvää tälläiselle sähköjänikselle joutua olemaan paikallaankin välillä. Taidan uppoutua Route 66 kirjoihin ja alkaa fiilistelemään kesälomaa.

Kommentit (17)

Teija
8/17 | 

Antaako Nöpö olla kukkien rauhassa? kauniin värisiä kyllä! Meillä kissat puutarhuroi aina kaikki kompostikuntoon :D Mun piti ehdottaa täällä kans että neulo tai virkkaa jotain ajanvietteeksi, mut oli näköjään ehdotettu jo. En ikinä osaa ommella mitään mutta neuloa osaan joten ois kiva jos postaisit jotain virikkeitä, vaikka netissä vastaantulleita yms. Sulla on kiva tyyli niin sun pongaamat neuleet vois olla aika mielenkiintosia :) Paranemista jalalle, harmittaa puolestas!

miimmu
9/17 | 

Oh, miten ihmeen pahasti sulla on se nilkka pyörähtänyt ympäri? Kun pelasin lentopalloa niin nivelsiteet tuli reväytettyä aika monesti ja kerran ne repesivätkin, mutta ei sitä sohvanpohjalle jääty :D (tosin koulusta ja harrastuksista ei saakaan saikkua...) ne nivelsiteet tervehtyy tosi paljon paremmin ja nopeammin mitä aiemmin jalalle varaa painoa ja liikkuu kivun rajoissa. Nimimerkillä kokemusta on ja erikoislääkärin antamat ohjeet :D ei kannata tehdä sitä virhettä että jäisi sohvalle, se vain hidastaa paranemista! Mutta toivottavasti saat jalan nopeasti kuntoon :)

10/17 | 

Rentoilu on välillä ihanaa ja sitä huomaa sen jälkeen olevansa kuin uusi ihminen. Ihana tunne! Itsekin olen aika huono kukkienkasvattaja mutta silti meiltä löytyy joka viikko tuoreita leikkokukkia.

saana
12/17 | 

Ootko sää nyt sitten ihan töistäkin sen 4 viikkoo saikulla, että et kai joudu kuukautta olemaan ihan neljän seinän sisällä? (Kirjotin aluksi neljän viikon sisällä, wut :D)

13/17 | 

Tsemppiä kovasti, sohvalla makoilu kyllä käy ennen pitkään tylsäksi! Mutta hei, sä voit nyt opetella neulomaan...:D puikkohommat sujuu näppärästi sohvalla makoillenkin ( jos siis vain lähtökohtaisesti innostuu ko. aktiviteetista..:)

hempukka
14/17 | 

Ja sohvalla voi yllättävän hyvin tehdä käsitreeniä esim. pienten painojen tai kuminauhojen avulla :) Ja neulomista minäkin suosittelen!

15/17 | 

Kukkakauppias kertoi että tulppaanien veden pitäis olla kylmää, joten suosittelen heittään tulppaanien veden joukkoon pari jääpalaa päivittäin niin ne ei kuollessaan aukee niin isoiksi ja levitä siitepölyä kaikkialle, vaan pitävät nätisti muotonsa ja näyttävät vähän kuin kuolleinaki vielä kauniilta :)

Kaisu
16/17 | 

Et ole ainut kenellä kasvit kuolevat... Meillä on kaikkien kasvien kanssa sama homma, ja vaikka mitä yritetään niin eivät säily hengissä kovinkaan pitkään. Mutta aina kun meillä on joku kasvi itsemurhan partaalla, lehdet tippuneena ja näyttää aivan toivottomalta tapaukselta, pappani jotenkin ilmestyy paikalle, vie kasvin ja tsädäm! Kasvi herää henkiin ollessaan "hoidossa" papallani. En oikeasti tiedä mitä hän niille kasveille tekee, mutta mikä tahansa jukkapalmu tai rahapuu tai mikä tahansa kuoleman partaalla oleva kasvi herää henkiin päästessään papalleni. Ja sitten pappa tuo ne takaisin meille, ja ne kuolevat taas. 8'DDDDD

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012