Kun ompelin mekkoa Kangastuksen kukkakankaasta, siitä jäi sen verran yli että surautin myös hameen. Tuollaisen ihan tavallisen arjen käyttöhameen, jossa on helma juuri polven yläpuolelle. Kyseinen helmanpituus on lempparini, joten melkein kaikki DIY-hameet ja mekot tähtään vanhasta tottumuksesta melkein aina tähän. Palataan siihen mekkoon myöhemmin, mutta tässä ensin hame osana päivän asua. Näitä aurinkoisia päiviä kun on piisannut niin olen uskaltautunut käyttämään jo nahkarotsiakin jos tiedän että en ole ulkona pitkään.

Meiltä on lumet sulaneet pihalta melkein kokonaan, nurmikko on jo näkyvissä melkein joka puolelta! Hämmästyttävän nopeaa sulamista kyllä, viikossa umpitalvesta vihreään nurmikkoon. Olen varma että nyt kun kirjoitin tämän, tulee vuosisadan lumimyrsky ja takatalvi :D

Kommentit (17)

iida
1/17 | 

Moikka! Mä haluaisin kanssa osata laittaa hiukseni vanhahtavaan vintage-tyyliin, toi otsatukka on supersöpö! Miten olisi joku vintage hair for dummies-tutoriaali? :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
4/17 | 

Menee vanhasta muististakin, mutta nyt leikkasin kaavan itselleni jatkoa ajatellen, ihan vaan kellohameen helma puoliksi ja vyötärö oman mitan mukaan ja se on siinä. Sitten leikkaa tuon vyötärökaistaleen ihan vaan suorana putkena jos on vyötärölle nouseva malli. Lantiolle laskeutuva tarvinnee vähän muotoa.

Teetä :D kuule meillä juodaan vaan kahvia hahah :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

9/17 | 

Oi mikä hamonen! Ihana keväinen valo näissä kuvissa. Katselin jo itsekin kauhulla ensi viikon sääennustetta...Hus pois kaikki lumisadepilvet!

Jenna
10/17 | 

Moikka. Kyselen samaa kuin Tepsukka edellä, eli onko sulla joku sama hyväksi havaittu kaava, vai teetkö fiilispohjalta? Hameen malli näyttää kivalta ja olen etsiskellyt hyvää ohjetta :)

11/17 | 

Pirteä hame, ja ihanaa että nahkatakkikelit ovat tulleet jo näin aikaisin! Sääennusteita en minäkään uskalla katsoa, petyn kuitenkin kun joku takatalvi siellä ilmottelee tulostaan...

Tepsukka
12/17 | 

Kivan näköinen hame. Käytätkö jonkinlaista pomminvarmaa kaavaa vai joko menee hameiden ompelu vanahsta muistista? :D pitäisi varmaan pitää hieman taukoa näistä nelliinan blogeista kun alat tulla jo mun uniinkin mukaan. Noin kuukausi sitten join sinun ja Sakun kanssa keskellä yötä teetä ja nyt sitten oltiin ihastelemassa vanhoja puutaloja jossakin keskellä maaseutua ja sitten esittelit minulle teidän kodin uusia huonekaluja ja tapetteja :D

Taru
13/17 | 

Ah, näiden kuvien myötä tuli aivan mielettömät kevätfiilikset! Ihana tuo hame ja kampaus! Pakko myös kysäistä mistä olet löytänyt noin täydellisen näköisen bikerin? :)

Taru
14/17 | 

Ah, näiden kuvien myötä tuli aivan mielettömät kevätfiilikset! Ihana tuo hame ja kampaus! Pakko myös kysäistä mistä olet löytänyt noin täydellisen näköisen bikerin? :)

saaristomamma
16/17 | 

Runsaan viikon kuluttua on tosiaan luvassa takatalvi.
On luvattu että suursäätyyppi muuttuu siihen suuntaan.
Meillä ei ole lunta ollut yli kuukauteen.
Terveisin se töpö täältä saaristosta

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011