Nyt vihdoin sain rauhoituttua sen verran, että olin oikeasti äksänä altaalla sen 5 tuntia. Luin kirjaa, katselin pilviä ja yritin tyhjentää mieltä. Yritin myös päästä eroon siitä ajatuksesta, että altaalla makaamalla missaan varmasti jotain elämää suurempaa. Ajatus, joka on levottoman tyypin ikuinen riesa. Olen täysin vakuuttunut, että aina kun olen hetkenkin paikoillani, elämä tapahtuu jossain toisaalla :D


Bikineillä on terävät hampaat:

 

Kirjoittelen Sorrentosta yhteenvedon johonkin väliin, kuinka tänne pääsee ja mitä maksaa jne, joten malttakaa kysymyksiänne siihen asti :) ollaan omatoimimatkalla liikenteessä, eli olen järkännyt kaiken itse.

Kommentit (26)

Mirva

^ Minäkin ihailin tatuointia, olisi kiva nähdä se paremmin – olisiko toiveissa saada tatskakuvaa näytille? ;)

Chatte

Oii, tatuoinneista olisi todellakin mahtava nähdä vähän lisää? :)

Oi, nyt harmittaa, etten ehtinyt antaa vinkkejä vanhasta kotikaupungistani Roomasta, mutta ehtiikö vielä Amalfin rannikon suhteen? ;)

Jos teillä vain on auto käytössä, niin käykää ihmeessä Amalfissa sekä Ravellossa. Ravellossa järjestetään kesällä usein klassisen musiikin konsertteja, puitteet ovat upeat. Yhden elämäni unohtumattomimmista illallisista nautin tässä ravellolaisravintolassa: http://www.villamaria.it/restaurant-eng.aspx Uskomaton näköala ja uskomattomia makuelämyksiä.

Itse en ole koskaan ollut suuri Caprin ystävä, sen sijaan Ischialla olen viihtynyt niin kylpylöissä kuin veden alla sukeltamassa.

Nautinnollista lomaa (älkääkä unohtako kokeilla gnocchi alla sorrentina -ruokalajia ;D)

Taivaallisen kauniita kuvia ja useammassa postauksessa! Varsinkin noi yöllä otetut kuvat on todella koukuttavia, jää tapittamaan ja haaveilemaan :D

Anna

No hui, omatoimimatkailija Sorrentossa! :) Mepä oltiinkin juuri Bahamalla omatoimimatkalla kera lasten!

Miks joihinkin ihmisiin on asennettu joku sisäsyntyinen v*ttuilu-syndrooma? Että pitää yrittää olla mahdollisimman ilkeä... Hohhoijaa. Ihanalta näyttää teidän omatoimimatka ;)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

no mä kans vähän ihmettelin että häh, en käsittääkseni ole keulinut sillä että järkkään reissuni itse :D voi olla että tajusin väärin. Moni vaan kyselee että miten mistä ja millä hinnalla, ja siksi kerroin postauksessa että teen kattavan postauksen aiheesta reissun jälkeen :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

ccc

Hei niina!:)

SInulla on aina ollut täällä jotakin korkokenkävinekkjä. Niin mikä sopisi hitusen liian isoihin kiilakorko"ballerinoihin", jotta ne eivät hölskyisi. Oliko jokin pehmuste minkä sai tuohon kengän takaosaan kiinni? (akillesjänteen kohdalle) Vai muistanko nyt ihan väärin ? :)

Maya

Kuvailet ilmeisesti reissulla pokkarilla? Tällaisen ei-niin-paljon-kuvaavan silmiin myös reissussa ottamsai kuvasi näyttävät hyvälle, eli olisinkin kysellyt minkälainen pokkari sulla on? oot ehkä sen jo aiemmin maininnut, mutten onnistunut tietoa mistään kavelemaan...

auringonkukka

Joo, on lohdullista lukea, että muillakin on vaikeuksia asettua..ilmankos en ole koskaan ollut rantalomalla, en varmaan vaan voisi makoilla kokonaista viikkoa rannalla tai altaalla, kun jo muutama tuntikin tekee tiukkaa ;) aktiiviloma sen olla pitää ja paljon kävelyä!

Osasit kyllä hyvin kiteyttää levottoman sielun termin. Minustakin tuntuu siltä, että missaan helposti jotain, jos olen vain paikoillani. Tästä seuraa se, että parhaimmillaan (pahimmillaan?) nukun puolen vuoden ajan vain viiden tunnin yöunia. Ei mahda mitään, kun sielu janoaa liikettä!

Heinis

Ihanaa, että joku muukin ajattelee tuolla lailla! Minä olen siinä mielessä kaksijakoinen, että minulla on aina joko tuo mielentila - siis "nyt äkkiä eteenpäin, seuraavaan nähtävyyteen, ei nyt vaan oteta aurinkoa" jne. tai sitten totaalilaiskuus, joka kylläkin iskee aina kotona - eli etten saa mitään aikaan moneen iltaan ja sitten tuskailen sitä :D Haha, miten vaikeeta mulla sit on ;D? Ihanaa loman jatkoa <3 Oot kyllä aika huippu, että ehdit vielä kommentteihinkin sieltä vastailla!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011