Tehtiin viikonloppuna piipahdus Tallipihan Suvi-Vintageen, joka oli kerännyt yhteen kiitettävän määrän vintagen myyjiä. Tallipiha on jo itsessään kiva paikka putiikkeineen ja kahviloineen, mutta Suvi-Vintagen aikaan se on suoranainen unelmatori tällaiselle wanhan ystävälle. 

Vintagevaatteiden ja -kenkien ihanakamala puoli on se, että tuotteet ovat melko uniikkeja ja koko on se mikä se on, myyjältä ei voi pyytää pienempää tai suurempaa. Koska olen keskivertonaista suurempi sekä pituudelta että leveydeltä, istuvia vintagevaatteita ei ole helppo löytää. Mutta sitten kun todellinen helmi löytyy, se onkin usein sen luokan aarre, että vaalin sitä ikuisesti. 

Tämä ruotsalaista alkuperää oleva vintagemekkoni on löytö kotikylän kirpputorilta. Myös hattu on kirppislöytö ja itseasiassa Minna Parikan käsilaukkukin. Vain ballerinat ovat uutena ostettu. Asuun sopisi paljon paremmin kauniit korkkarit, mutta en halunnut tuhota korkoja Tallipihan hiekassa ja mukulakivissä. Kenkäfriikkiyden syvin olemus - suojele kenkiäsi kiviltä. 

Tein Suvi-Vintagesta pari ihan huikeaa löytöä, koitan saada niistä kuvat huomiseksi. Valtavasta tarjonnasta huolimatta osasin silti pitää järjen päässä, vaikkei nenän eteen usein levittäydy ihan tällaista määrää "kaikkea ihanaa". Siskoni joutui poistumaan kesken, ettei törsää liikaa :D Mutta vaikka budjetti olisi nolla, tällaisia tapahtumia on kiva kiertää ja ihmetellä mitä kaikkea entisaikaan on ollut tarjolla. 

Tosin 1900-luvun alkupuolella meidät kiertelijät olisi poistettu myymälästä, ja sitä varten oli ihan erikseen palkatut työntekijät. Heidän tehtävänsä oli vahtia, että asiakas on varmasti ostamassa jotain, eikä hukkaa myyjien aikaa vain katselemalla. 

Kommentit (5)

Elina
1/5 | 

Todella kaunis mekko ja ihana laukku! :) Mistä muuten tuo nätti musta vyö on? Tahtoo samanlaisen :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Vyökin on ikivanha kirppislöytö! Mutta se voisi olla aika helppo tehdä itse mustasta satiinista, sillä se näkyy olevan vain putkiloksi ommeltu kangas jossa on takaosan kohdalla sisällä kovikekangas (ja sen päälle ommeltu suoraa tikkiä n. 1cm välein) ja sitten nuo rusetille sidottavat osat ovat ihan vaan ilman tuota kovikekangasta.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010