Amurin kahvila on The paras paikka käydä syömässä aamupala oman parvekkeen lisäksi. Etenkin kun meillä on Sakun pikkusisko kylässä, Amurin helmi on suorastaan must see nähtävyys Tampereella.

Aamuaurinkokin oli jo sen verran lämmin, että sai lähteä ulos kesämekkosella.
Pitelen mahaani sen näköisenä että oksennan kohta, mikä ei ole kovin kaukana totuudesta. Ihan vähän vaan jännittää tämän päivän peli huhhuh. Jännää ja samalla maailman parasta! Pitäkää peukkuja Turku/Tampere -tiimille, kohta nokat kohti Helsinkiä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (12)

Hessu
4/12 | 

Mitä teet tukallesi, kun se näyttää noin kauniilta ja hyväkuntoiselta, vaikka sitä (latvaa) on värjätty ja blondattu? Olisiko jotain vinkkejä antaa, vai onko tukkasi vain luonnostaan noin upea? :)

6/12 | 

Tsemppiä. Mä kävelin varta vasten Keskustorilta Amurin Helmeen vappuna ajatuksena ostaa munkit, mut eihän siellä ollu!

Pitää käydä tässä lomalla paremmalla ajalla :)

Eveliina
10/12 | 

Missä päin Tamperetta tuo kahvila on? Oon tulossa vkloppu reissulle sinne päin, ja vois kokeilla Amurin Helmeä :)

tuna
11/12 | 

Oi noi nudet remmiballeriinat on ihanat! ihan kun niissä olisi jotain pitsiä päällä. saakohan tuollaisia ihanuuksia vielä?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011