Kun on möyhännyt monta kuukautta michelinukkomaisissa toppiksissa, haluaa käyttää jokaisen auringon pilkahduksen hyödyksi ja pukea jotain ihan muuta.


 

Ps. mrrrh... kokeilin tuollaista onnetonta parin sentin minikorkoa ja nilkkani kärsi siitäkin tuonelan tuskia, ei taivu ei. Kohta on muuten paree alkaa taipumaan, kun kadut alkavat sulamaan. Tämä tossukausi alkaa pikku hiljaa riittämään.

Kommentit (12)

kuutio
2/12 | 

Minulla nyrjähti nilkka 1,5 vuotta sitten eikä edes kovin pahasti. Sen jälkeen ei ole korkkareita pidetty. Toivottavasti sinun koipesi toipuu paremmin :)

mymmeli
10/12 | 

Ihana punainen pipo ja ihana punainen huulipuna! I could almost eat you, on kyllä niin karkki kokonaisuus :D

kh
11/12 | 

Onko noi nyt ne kuuluisat kitty heelit, joita oot moneen otteeseen täällä blogissakin manannut? :D

12/12 | 

Voi hyvänen aika että joku voi olla SÖPÖ. Ihan mieletän asu! :) Takin alta pilkottava mintunvihreä helma on kuin piste iin päälle.

Mutta voi, kurja kuulla että nilkka vihoittelee edelleen korkoja käyttäessä! :( Itsellän nyrjähti vuosia sitten matsissa, kun hypystä laskeuduin huonosti ja sama nilkka vihoittelee edelleen, jos yritän istua esim. lootusasennossa ja nilkka on siis taivutettuna. Onneksi sitä ei huomaa kuin tavallaan tuollaisissa ääriasennoissa, mutta ärsyttävää silti.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011