Jatkan vielä yhden postauksen verran teemalla minä ja musta maxi, mutta lupaan ja vannon että keksin jotain muuta päälle pantavaa seuraavaksi. Viimeisenä aurinkoisena päivänä ennen tätä peruskevättä ja vesisadetta ehdin leikkiä hellehattupelleä.


Todellisuus muumiutumisen asteesta sivulta katsottuna:

e3kesä14


Vanhojen Vagabondin sandaalien kanssa saa olla tarkkana kuinka paljon auringossa oikein oleilee, tai saattaa saada "tosi nätit" aurinkoraidat jalkojensa koristukseksi. Yleensä välttelen suorassa auringossa tarkoituksella oleilua (minulle tulee helposti huono olo), mutta täällä landella sitä altistuu rusketukselle vähän vahingossa kun touhuilee pihalla joka päivä. Pisamatkin ovat jo räjähtäneet kasvoille ja näytän vähän vähemmän sairaalloiselta kalkkilaivan kapteenilta tätä nykyä.

Sitä taidetaan viedä viimeistä koulupäivää tänään kaikilla koulunpenkkiä kuluttavilla ja kohta kiistelty suvivirsi raikaa. Mahtavaa kesälomaa niille kenellä sellainen on, onnea valmistuville ja tsemppiä kesäduuneihin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (8)

Meeri

Mitä meikkivoidetta muuten käytät? Kyselee toinen, jonka ihonsävy on luokkaa "puhtaat valkoiset lakanat"... Mulle on ollut täysin sopiva oikeastaan vain Lily Lolo -mineraalimeikkien vaalein sävy, mutta esim. Lumenenkin meikkivoiteistakin vaaleimmat ovat usein liian tummia :( Nyt on käytössä Lancomen Miracle de Teint, vaikka sekin on varmaan aavistuksen liian tummaa. Ottaa niin armottomasti päähän, kun ikinä ei ole tarpeeksi vaaleaa sävyä ihanista meikkivoiteista!

Hui miten hyvin peittyy masu tuossa edessä otetusta kuvasta! :D Tsemppiä viimeiseen koitokseen, toivottavasti ei tule liian kovia helteitä.

lukija

Tää 100 tapaa käyttää maksimekkoa on kyllä innostanu ihan huikeesti mua käyttään kesällä mekkoja ja hameita:) Juu nyt on alkanut täällä ansaittu loma, tosin hiukan huonoissa merkeissä meinaan flunssa+allergia(edelleen vaivaa) yhdessä tekee olosta aika tukalaa:/

Nietuska

jo on massulla kokoa :)
Ittelläni on sellanen tunne että maha on jämähtänyt ja on pikkuinen :D
nyt 23+6

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015