Perjantaina poikettiin siskoseni kanssa alkuillasta Tampereelle vasta avatun Aussie Barin virallisissa avajaisissa, ja varsin rennon oloinen ravintola/pubi/iltahumppakerho Hämeenkadulle on ilmestynyt. Olipa muuten älyttömän kivaa pitkästä aikaa laittautua kunnolla, minä kun en ole sattuneesta syystä tässä viimeisen puolen vuoden aikana käynyt juuri missään. Kunnon neitikommentti :D mutta joskus vaan on ihanaa nyhertää irtoripsiä ja muuta asiaan kuuluvaa, edes kerran vuodessa.


Asuvalintana itse tehty tunika, jossa alla musta trikoomekko. Olen tosi tyytyväinen tuohon ompelukseeni, se onnistui juuri sellaisena kuin sen etukäteen kangaspakasta visioin :) Kerrankin, yleensä kompromissi on päivän sana tällaiselle ilman kaavoja ompelijalle.Cokiksien jälkeen otettiin suunta vielä kohti Pirkkahallia ja roller derby -kotiottelua, ja sen jälkeen Napoliin syömään. Näin ollen sain vedettyä vielä yhden ruksin Syö Tampere.. tai siis koe kivoimmat paikat Mansessa ennen muuttoa -listalleni. Alle kaksi viikkoa enää aikaa, huhhuh kuulkaas!

Kommentit (20)

AGENTTTI
2/20 | 

Ei vitsi miten ihana mekko! Osaiskohan sitä joskus kyhätä itelleen jotain samanmoista? :D

Lim
3/20 | 

Ai vitsit että näyttää raikkaalta kokomusta asu, varsinkin kun yhdistää kiiltävää ja mattaa.

H
4/20 | 

Pakko kysyä noista sukkiksista.. että onko sulla ihan perusmallit käytössä vai miten ne pysyy/riittää sulla peittämään vatsan? En tiedä oonko oman vatsan suhteen liian mukavuudenhaluinen, kun haluan että sukkikset ylettyvät selkeästi sen yli, ainakin valuvat heti jos eivät peitä koko pötsiä.. Onko ratkaisu yksinkertaisesti suuri koko? Oon sua selkeästi lyhyempi ja normaalivartalon aikoina sukkikset on kokoa S tai M, pakko miettiä että miten ne sukkikset tuolla sun vaatteiden alla on :D

Tulispa lämmin kevät :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

ihan tavissukkiksia on mulla suurin osa, joista osa menee vatsan yli kunnolla eli on ns. perinteistä kainalomallia :D ja sitten niitä jotka ei mene, joita en pysty käyttämään, ne rullautuu alas. Ostin hennesiltä kahden äitiyssukkiksetkin, mutta ne odottaa vielä isompaa mahaa. Ts suosittelen lämmöllä niitä mammasukkiksia, ei maksa paljoa ja niissä on iso tila vatsalle eli nousee kunnolla ylös. Ja tosiaan ihan mun peruskoko on käytössä (M), ei suurempaa kokoa.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

5/20 | 

Tunika on aivan ihana! Onko tuo vain kaksi suorakaidetta ja siihen kädentiet ja pääntie? Taidan tehdä itselleni saman tyylisen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013