Kirjoitukset avainsanalla Loma

Talvilomalla viimeinkin! Jäi vähän viime tippaan tämä talvilomailu, mutta voi apua miten meitä on kelit hellineet. Kannatti viivytellä. Lapissa paistaa aurinko kuin viimeistä päivää, ei tuule yhtään ja ulkona tarkenisi vaikka T-paidalla. Ulkoilua on tullut harrastettua niin paljon että raittiinilmanmyrkytys uhkaa. 

Meitä on täällä hieman isompi porukka touhuamassa, kun ystäväpariskunta lähti mukaan ja siihen päälle vielä kaikki sukulaiset. Ei o hiljasta. 

Olen onnistunut saamaan niin totaalisen lomamoodin päälle, että en tiedä enää mikä päivä on menossa. Paras seura, ja lasten ja koirien kanssa touhuaminen on takuuvarma tapa nollata nuppi työkiireistä ja arkihärdellistä. Että terveisiä Lapista, Lappi kohtelee meitä hyvin :)

Kommentit (1)

Haiha
1/1 | 

No siellähän voi usein esimerkiksi hiihdellä vappuunkin (tai pidempäänkiin) asti sopivissa paikoissa, joten ette tosiaankaan vielä olleet mitenkään myöhässä. :) Itse olin viiden päivän lomalla juuri ennen pääsiäistä, ja sinä aikana kelit olivat upeita. Ehkä en tänä keväänä enää hangille ehdi, harmi. Mieli kyllä tekisi!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat