Kirjoitukset avainsanalla blogiyhteistyö

Kaupallinen yhteistyö: Asukuvissa näkyvät Myssyfarmin tuotteet saatu blogin kautta / postaus sisältää alekoodin.

Kun vuosia sitten tutustuin Myssyfarmin taustaporukkaan, uskoin pöytyäläisten liikeideaan heti. Olin aivan varma, että paikallisia senioreita työllistävä ja eettisesti kestävä Myssy tulee vielä menestymään. On ollut hienoa seurata yrityksen matkaa kotimaan markkinoilta ulkomaille, ja käydä Myssyfarmilla kylässäkin. Pääsin samaisella reissulla rapsuttelemaan myssylampaita <3 sangen symppiksiä kavereita. 

Tällä hetkellä Myssyfarmi on kovassa nosteessa kotimaan lisäksi myös ulkomailla, erityisesti Aasiassa. Jopa siinä määrin, että juuri tällä hetkellä muutama myssymummokin reissaa laskevan auringon maahan. 

Myssyfarmin slogan, It's not cool, it's warm, sisältää kaksoismerkityksen. Kotimaisen villan lämmittävä ominaisuus on ilmeinen. Epäcooliksi julistautuminen taas on kannanotto. Myssy ei voi mennä pois muodista, koska se ei koskaan ole ollut muodissa. 

Pöytyäläisen hiihtäjän, Johanna Matintalon, Myssyfarmille kuvatut mainoskuvat ovat myös ihan oma tarinansa. Urheilijan hauskat fotot päätyivät myssyineen päivineen ulkomaisiin muotilehtiin asti. Hesarikin tarttui aiheeseen. 

Minun Myssyni on nimeltään Pupu, ja tuubi on samaan sävyyn. Kun lämpö ja söpöys laitetaan samaan pakettiin, se toimii aina. Vilukissana aloin käyttää villoja välittömästi ensimmäisen pakkasten jälkeen. 

Tämä on yksi tämän kauden lempiasuistani. Jostain syystä valkoisen ja luonnonvalkoisen yhdistelmä miellyttää. Vähän vielä kuvioitua käsinettä (matkatuliainen) kokovalkoisen sekaan, ja se on siinä. 

Perinteiseen tapaan laitetaan Myssyfarmin alekoodia tulille näin joulukuun kunniaksi. On tainnut muodostua jo vuosittaiseksi perinteeksi täällä blogissa. Myssyfarmin verkkokaupassa koodilla NELLIINA20 saa -20% hinnasta pois 9.12. asti. 

Tällä kertaa alekoodia voi hyödyntää myös livenä Tampereen Designtori Joulun aikana Myssyfarmin standilla. Mainitse ostoksia tehdessä Nelliina, ja saat saman alennuksen -20%. Livenä hypistely on kivaa, ja lauantaista sunnuntaihin 8.-9.12. Tullikamarilla se on mahdollista. 

Mukavaa alkanutta joulukuuta!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kaupallinen yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö: PARTIOAITTA

Pakkasin parin viikon takaiselle Irlannin matkalle mukaan kasan kukkamekkoja - ja kaksi Partioaitan eräjormavaatetta (kaikella rakkaudella): sadetakin ja villapaidan. Reissun aikana tuli todettua, että kahden täysin vastakkaisen tyylisuunnan yhdistelmä on paitsi tietyllä kelillä pakollinen, myös tyylillisesti toimiva. On oikeastaan aika hienoa, että järkevä pukeutuminen ei poissulje omaa, melko rönsyilevää, tyyliä. 

Tuli myös huomattua ihan käytännön tasolla, että Irlannissa sadetakeille on takuuvarmasti käyttöä. 

Irlannin sää on yhdellä sanalla kuvattuna oikukas. Hieman kuin täällä meillä Suomessa, mutta vaihtelu on vielä nopeampaa. Aurinkoinen ja tuuleton keli saattaa muuttua vartissa vihmovaksi sateeksi ja hernerokkasumuksi.

Saarella matkustaessa reppuun on hyvä pakata mukaan muutama kerros vaatteita. Esimerkiksi rannikkokylä Howthin retkellä liikuin sekä kukkamekossa että villapaidassa, ja lopulta myös tuulenpitävässä sadetakissa. Länsirannikolla taas tuli vettä vaakatasossa, joten siinä vaiheessa tarvittiin vähän järeämpää varustelua. 

Nämä ensimmäiset aurinkoiset kuvat ovat Howthista.

KUKKAMEKKO JA FJÄLLRÄVEN NE YHTEEN SOPPII

Ensimmäinen Partioaitan mukaani laittama vaate oli Fjällrävenin Övik Structure Sweater -villapaita. Tiiviisti neulottu harmaa villapaita on paitsi kaunis, myös erittäin lämmin. Rehellisyyden nimissä mietin aluksi, että olisikohan minun pitänyt pukeutua jotenkin neutraalimmin näihin kuviin, mutta sitten totesin, että nämä vaatteet haluttiin juuri minun ylleni. Kukkamekkojen ylimmän ystävän. Päätin näyttää ihan vain itseltäni, kuten aina.

Hyvä päätös, sillä kukkamekot, tupsulippikset ja klassiset villapaidat sopivat täydellisesti yhteen, ei epäilystäkään. 

Villapaidan siro ja kapea malli on käytännöllisyyden lisäksi naisellinen. En tiedä onko tällä monellekaan merkitystä, mutta minulle on. Käytännöllisyys ja kauneus voivat kulkea käsi kädessä. 

Meillä täällä Suomessa erittäin tunnettu ruotsalainen Fjällräven on takuuvarmaa laatua. Se oli helppo todeta paitsi villapaidan materiaalilapun (100% lampaanvillaa) perusteella, sekä myös ihan käytännössä. Outdoor-vaatteista ja suosituista Kånken-repuista tunnettu brändi on jo yli 50 vuotta vanha, mutta edelleen vahvasti ajassa kiinni ja askeleen edellä. Hyvänä esimerkkinä viimeisin yhteistyö ACNE Studiosin kanssa. 

Fjällrävenin struktuurineulottu Övik-villapaita piti pintansa Irlannin tuulissa. Takin alle puettuna sateesta ja kylmästä ei tarvinnut välittää enää lainkaan. Lampaanvilla on materiaalina täydellisyyttä hipova, sillä se on lämmittävien ominaisuuksiensa lisäksi pitkäikäinen ja helppohoitoinen. Useimmiten villapaidan puhdistamiseksi riittää kunnollinen tuuletus. Itseltäni löytyy yli 20 vuotta vanha villapaita, joka on edelleen kuin uusi. Odotan vastaavaa kestävyyttä Övik-paidalta. 

JACKET FROM THE SEA -TAKKI TEHDÄÄN KALASTUSVERKOISTA

90-vuotias kotimainen Partioaitta sai tänä vuonna alansa vastuullisin brändi -palkinnon. Vastuullisesta toiminnasta hienona esimerkkinä toimii Tretornin ja Partioaitan yhteistyömallisto, Rain Jacket From The Sea. Sateen ja tuulen kestävän takkimalliston kangas on valmistettu merestä kerätyistä kalastusverkoista.

Karu fakta on se, että mereen hylätään vuosittain 650 000 tonnia verkkoja, kalastusalusten uusiessa verkkojaan parin vuoden välein. Jokainen meistä ymmärtää, millaista tuhoa erittäin kestävä nailonverkko saa meressä aikaan.

Näistä verkoista valmistetaan kuitenkin erittäin kestävää nailonkangasta, joka muotoutuu ajattomaksi ja tekniseksi päteväksi takiksi:

Sadetakkia ajatellessa mieleen tulee väistämättä hiostava muovinen kuori, mutta vuoritettu Jacket From The Sea on kaikkea muuta. Se on hengittävä, ja toimii käytössä niin sateella kuin poutasäällä. Materiaali on 100% kierrätettyä nailonia. Kuljin Irlannin matkalla kaikki Dublinin ulkopuolelle suunnatut reissut tämän takin kera, ja sateiset päivät myös kaupungissa. 

Onneksi tämä M-kokoinen unisex-takkini oli hieman liian nafti miehelleni, joka oli jo päättänyt siirtää sen omaan vaatekaappinsa. Meillä ei usein tyyli mieheni kanssa kohtaa, mutta tiettyjen ulkoiluvaatteiden ja pipojen kanssa käymme kumpi ehtii ensin -sotaa. 

Jacket From The Sea kuuluu Partioaitan Vihreämpi Valinta -tuotevalikoimaan, joka on merkki erityisestä ympäristävällisyydestä. Vihreämpi Valinta -tuotteiden takaa löytyy brändejä, jotka huomioivat valmistuksessa ympäristön. Se voi tarkoittaa esimerkiksi kierrätettyjä materiaaleja, tai kemikaaleista vapaata valmistusprosessia. 

Irlannin kuuluisimmalle luontokohteelle, Cliffs of Moherille, annan yhden neuvon: vaikka säätiedote näyttäisi hellettä, ota mukaan kunnolla vaatetta. Merituuli ja vartissa yltynyt sumun sekainen sade on ankara yhdistelmä, joka yllättää turistin. Minulla oli erittäin mukavat oltavat villapaitoineni ja sadetakkeineni, siinä missä puolet matkaajista värjöittelivät kevyissä kesäkamppeissa 200 metriä korkeiden jyrkänteiden reunalla. 

Jopa kukkamekkonainen ymmärtää, että sää ei anna armoa. Suomalaisuudesta on tässä suhteessa etua, sillä kokemusta erilaisista keliolosuhteista löytyy ihan omasta takaa. 

Kommentit (7)

Halina
1/7 | 

Joo en lähde enää skotlantiin tai irlantiin ilman kumisaappaita, sadehousuja ja sadetakkia :D tuli koettua sellaset rankkasateet ja mudan määrät viime reissulla kun samoilimme nummilla ja vuorilla (ja ei ollut eräjorma reissu). Ja ne vedenpitävät kengät on ihan super juttu vaika ei sataiskaan koska maa on usein kostea/mutainen ja hiekoitettuja "lenkkipolkuja" ei ole tehty ajotien ulkopuolelle :D kaupungissa en tarvinnu sadevehkeitä keetaakaan, mutta riippuu varmaan paljon vuoden ajasta. Pikkusaarilla oli eri keli kun "pääsaarella" jne :) Sun tyyli on kyllä sata kertaa muodikkaampi kun missä me oltiin hihih :D itselleni ei ollu ees mekkoa mukana koko reissulla, mutta ei oltukaan pelkästään kaupunkilomalla. :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Me pakattiin siskon kanssa kunnon sadekamppeet viime vuoden Skotlannin reissulle, ja sitten siellä paistoi aurinko 24/7, jopa ylämailla :D ihan todella omituinen keli, jota jopa paikalliset päivittelivät. Mutta noin muuten se tosiaan on tuolla suunnalla ihan must, että on varustautunut ihan kaikkeen. Kävi aidosti sääliksi Cliffs of Moherilla kaikkia kesävaateturisteja sandaaleissaan, kun itse oli kääriytynyt tuulen ja sateen pitävään takkiin, ja maihareihin. Alla oli tietysti se perinteinen kukkamekko, joka toimi hienosti silloin kuin ei satanut vaakatasossa heh...

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Vierailija
2/7 | 

Moikka! Mikä koko sinulla on tuosta övik-villiksestä? Beigeversio näyttää niin kauniilta, että täytynee laittaa tilaukseen ja olen itse vähän kahden vaiheilla tilatakko ässä vai ämmä.

atomi
3/7 | 

Partioaitassa myydään varmasti laadukkaita tuotteita, mutta harmittaa, että se on profiloitunut myös turkistuotteiden myyntiin. Suositun Canada Goosen takkeihin käytetään villikojootin karvaa,ja näitä eläimiä pyydetään tänä päivänäkin jalkaraudoilla ja ansoilla. Takkibrändi mainostaa eettistä turkistuotantoa (onko sitä edes eläinten kohdalla joiden lihaa ei edes käytetä hyödyksi) vaikka nuo julmat pyyntitavat tuottavat eläimille tuskaa. hätää ja paniikkia. Tarvitsemmeko me nykyihmiset aitoa turkista vaatteisiimme? Turkisten myynnistä ovat Suomessakin luopuneet monet tunnetut liikkeet. Mikäli Partioaittakin kuuluisi näihin, voisin harkita ostavani sieltä jotakin. Nyt kiitos ei, arvostan villikojootinkin elämää. Jos niitä on pakko tappaa, niin vaikka ampumalla tarkasti, ei noilla keskiaikaisilla tavoilla, jolloin kiinni jääneen eläimen kärsimys kestää pitkään.

Semi
4/7 | 

Missäs maassa tuo villapusero on valmistettu? Mulla meni jokin aika sitten maku Fjällrävenistä kun tajusin, että tosi monet tuotteista tehdään esim. Thaimaassa vaikka niihin on ommeltu Ruotsin lippu.

Käyttäjä17225
Liittynyt24.8.2018
5/7 | 

Komppaan edellisiä (atomi ja Semi). Ärsyttää brändit, jotka harrastaa viherpesua, ja näin monet tuotteen eettisyydestä välittävät kuluttajat menevätkin halpaan (tai varsin kalliiseen...) ja ostavat arvomaailmansa vastaisen tuotteet luullen tehneensä hyvänkin valinnan. En nyt sano että mainitut brändit (paitsi Ćanada Goose!!) olisivat sellaisia, kun en ole niitä tarkemmin tutkinut. Mutta kannattaa katsoa tarkkaan sloganeiden ja tuotelappujenkin alle. Esim. Kiinassa valmistettu villatuote on erittäin ikävä teko, siellä kun ei ole ollenkaan eläinten oikeuksia, ei edes nimellisiä, ja kerintä saattaa olla erittäin kivulias ja stressaava kokemus ihan länsimaidenkin farmeilla.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö: NIVEA

Kun puutarhassa alkavat vaahteranlehdet kellastua ja marja-aroniat kypsyä, tiedän siirtyä astetta huolellisempien ihonhoitorutiinien pariin. Ei sillä, etteikö ihoni muistuttaisi siitä myös ihan oma-aloitteisesti. Moni herkkiäihoinen varmasti allekirjoittaa edellisen.

Kesällä atooppinen ihoni voi hyvin. Jopa niin hyvin, että pelkkä kevyt suojakertoimella varustettu päivävoide riittää. Etenkin kuluneen kesän kaltaisina vuosina oloni on toukokuusta elokuulle ihanan normaali. Ei kiristä, ei punoita. En edes muista, että minulla on iho!

Syksyn tullen ihon olemassaolo palautuu pikku hiljaa mieleen. Kuivempi sisäilma sekä kylmän ja lämpimän vaihtelu rasittavat herkkää hipiääni. Puhdistuksen jäljiltä kasvot kaipaavat tehokasta, mutta hellävaraista kosteutusta. Herkän ihon kanssa saa olla tarkkana, ettei tule ärsyttäneeksi sitä mekaanisesti tai kemiallisesti. 

SUOJAA JA KOSTEUTA HUOLELLISESTI

Tänä syksynä olen testannut Nivean Q10 Power -sarjaa. Kokonaan uudistunut sarja sisältää nykyään myös herkälle iholle suunnattuja tuotteita. Q10 Power Anti-Wrinkle + Sensitive Skin -päivävoide ja yövoide ovat hajusteettomia, ja päivävoiteessa on lisäksi suojakerroin 15. Auringolta suojautuminen on tärkeää kaiken ikäisille, mutta etenkin meille yli kolmekymppisille. Vanhenemisen merkkejä ei voi välttää, mutta hyvällä hoidolla ja riittävällä suojauksella ajankohtaa voi hieman lykätä. 

Atoopikoille usein tuttu couperosa eli herkästi punoittava iho on valitettavasti ollut kumppanini niin kauan kuin jaksan muistaa. Mitä enemmän vuosia kertyy mittariin, sen hellemmin ihoani käsittelen.

Nivean Q10 Power Sensitive -päivävoide ja yövoide sisältävät tehoaineiden Q10 ja kreatiinin lisäksi ihoa rauhoittavaa lakritsijuuriuutetta, joka vähentää kireyden tunnetta ja punoitusta. Vähän etukäteen jännitti miten tehoaineiden kanssa käy, mutta ihoni ei ollut millänsäkään.

Koin ihan erityisen miellyttäväksi sarjan yövoiteen, sillä sen koostumus oli sopivan runsas muttei tahmainen. Kevyempi päivävoide imeytyy nopeasti, mikä on toivottava ominaisuus meille meikkivoiteiden käyttäjille. Uskoisin tosin, että 30 asteen pakkasilla siirtyisin käyttämään yövoidetta 24/7.

VALITSE PUTSARI VUODENAJAN MUKAAN

Vuodenajat vaikuttavat kohdallani myös putsarin valintaan. Kesällä puhdistusmaito ja vesipesu toimii, mutta talvella se on minulle liikaa. Löysin muutama vuosi sitten Nivean miselliveden, johon turvaudun erityisesti talviaikana eli silloin, kuin iho on huonoimmillaan. Misellivesi puhdistaa meikit tehokkaasti, mutta hellävaraisesti, eikä se vaadi vedellä huuhtelua lainkaan. Tämä on ollut talvieni pelastus jo pitkään.

Seuaavassa kuvassa on kolme varsin pätevää marketista löytyvää Nivean putsaria: herkän ihon Cleansing Milk, luottotuotteeni eli Nivea MicellAIR (misellivesi) ja herkän ihon Cleansing Wipes. Wipeseja pakkaan aina reissuille mukaan. Niillä muuten putsaa tosi tehokkaasti kasvojen lisäksi myös pöydän 4-vuotiaan säätäjän jäljiltä, jos ei satu olemaan muuta rättiä käsillä :D Nimim. terveisiä lapsiperheen retkiltä. 

ÄLÄ UNOHDA HERKKÄÄ SILMÄNYMPÄRYSIHOA

Meikkaavalle silmänympärysvoide on ihan must. Nivean Q10 Power Anti-Wrinkle + Firming Eye Cream oli minulle täysin uusi tuote. Säilytän silmänympärysvoidetta aina jääkaapissa, sillä viileä voide tuntuu ihanalta meikinpoiston jälkeen. Myönnän, että kesäaikaan silmänympärysvoide usein unohtuu, mutta syksyn tullen se tekee aina paluun.

Tämä voide on koostumukseltaan todella kevyt ja se imeytyi nopeasti. Ihon pienet pintajuonteet saivat kyytiä välittömästi ja silmämeikki näytti paljon freesimmältä heti kättelyssä. Onkohan tämä riittävä vinkki meikäläisen kohdalla alkaa käyttämään silmänympärysvoidetta vuoden ympäri...

VOITA VUODEN NIVEA IHONHOITOTUOTTEET

Nivean testikierros oli sangen toimiva. Se oli samalla hyvä muistutus siitä, miten paljon vaikutusta säännöllisellä ja huolellisella ihonhoidolla on tällaisen herkkiksen kasvoihin. Kesäisin olen ihan hunningolla, joten tämä syksyinen ryhtiliike tuli todella tarpeeseen. Voiteiden hajusteettomuudesta iso plussa! On hienoa, että meidät herkkäihoiset otetaan huomioon nykyään myös järkihintaisissa päivittäistavarakaupan tuotteissa. 

Tämän sanottuani on kiva laittaa testikierros eteenpäin myös teille. Yksi herkkäihoinen onnettaren supersuosikki voittaa vuoden ihonhoitotuotteet Nivealta, sisältäen puhdistus- ja hoitotuotteita, sekä seerumin. Lisäksi kymmenen onnekasta voittaa Q10 Sensitive-päivävoiteen. 

SÄÄNNÖT:

1. Keksi nimimerkki ja jätä sähköposti sille varattuun kenttään, se ei näy muille kuin minulle. 

2. Kerro kommentissasi, mikä on paras ihonhoitoniksisi.

3. Vastausaikaa on 30.9. klo 23:59 asti. 

ONNEA ARVONTAAN!

Kommentit (131)

Katjah78
1/131 | 

Minulla on herkkä couperosa iho. Se kestää puhdistusmaidolla pesun, kun laitan meikin pesuvaiheessa iholle oliiviöljyä. Hieron ihon oliiviöljyllä, en huuhtele välillä ja sitten pesen ihon normaalisti puhdistusmaidolla. Mustapäät on hävinneet tällä tavalla ja iho ei kiristä pesun jälkeen. Olen laittanut oliiviöljyn tyhjentyneeseen kasvovoide pumppupulloon, jolloin ei tarvitse isoa öljypulloa säilyttää kylppärissä.

NIVEA

NIVEA ei käytä eläinkokeita, olemme jo hyvin kauan sitten lopettaneet eläinkokeet. Kosmetiikan testaaminen eläimillä on ollut kielletty EU:ssa vuodesta 2004 lähtien ja kielto on koskenut myös kosmetiikkatuotteiden sisältämiä ainesosia vuodesta 2013 lähtien :)

E~
4/131 | 

Kuorin herkkää ihoa aha-happokuorinnalla, jolloin epäpuhtauksiin taipuvainen iho puhdistuu, muttei rasitu mekaanisen kuorinnan rakeista.

BellaGodiva
5/131 | 

Minulla on pintakuiva sekaiho! Plus löytyy kaupan päälle couperosaa, aknea ja kaikkea muutakin, mutta jokapäiväinen aamu ja ilta puhdistus rutiineineen, kasvovesi ja voitelu pesun jälkeen, on onneksi auttannut paljon ongelmiin!

Nevada89
6/131 | 

Yksinkertaisin ja toimivin kikka rasvaiselle sekaiholle, pitäisi olla ihan itsestäänselvyys mutta yllättävän harva sitä oikeasti noudattaa -pyyhi naama miselli vedellä aamulla ennen kuin laitat meikit naamaan! Vuosia taistelin (nyt melkein 30w) epäpuhtaan ihon ja finnien kanssa kunnes jostain luin että naama on hyvä putsata aamulla ennen meikkikerroksen laittoa. Naama kiittää tästä oivalluksesta ja finnejä ei ole enää kuin silloin tällöin. Tyynyssä muhii vaikka sun mitä pöpöjä joten ei ihmekkään jos naama on jatkuvasti kuin teini-ikäisellä kun pöpöjen päälle levitetään tukeva kerros voidetta, meikkiä yms. 

Matilde
8/131 | 

Hei! Nivea on ihana merkki. Hoidan ihoani käyttämällä syväkosteuttavaa kasvovoidetta. Olen ottanut käyttöön myös silmänympärysvoiteen. Kiinnitän huomiota ravintoon ja juon riittävästi vettä. Vältän sokeria.

MM
9/131 | 

Hoitotuotteet vaihtelevat vuodenaikojen mukaan. Atoopikkona talvi on haastavaa aikaa, silloin tuotteiden pitää olla hellävaraisia, mutta ravitsevia. Kesällä tulee toimeen kevyemmillä tuotteilla. Nivea on hyväksi koettu, mutta aina välillä "täytyy" kokeilla muita merkkejä. Kokeilun jälkeen palaan takaisin hyväksi todettuun merkkiin. Eli oikeanlainen tuote eri vuodenaikoihin.

agness
10/131 | 

Saippuapalat!

Kyynärpäät, polvitaipeet, kyljet ja kädet meinaavat kuivua korpuiksi ja halkeileviksi aina kun kausi vaihtuu ja viimojen kanssa entistä enemmän. Siirryin vuosi sitten syksyllä käyttämään nestemäisten saippuoiden sijaan saippuapaloja, ja iho on voinut paremmin, tiedä sitten mistä se johtuu, mutta helpompaa esimerkiksi pitkien vaatteiden käyttö on nykyisin :)

Sophieamanda
11/131 | 

Mun ehdottomiin ihonhoidon kulmakiviin kuuluu Pixin Glow Tonic ja pari tippaa kasvoöljyä kosteusvoiteen sekaan. Glow Tonic on kulttimaineensa arvoinen ja öljy tekee ihosta ihanan pehmeän ja kuulaan!

Emmaliini
12/131 | 

Parhaat ihonhoitoniksini: 1. Veden lämpötila ihonntarpeen mukaan: rasvaiselle pesu lämpimällä vedellä, kuivalle haalealla. 2. Rasvaiselle iholle riittää etenkin kesällä kosteutukseksi yöksi herkän ihon kasvovesi taputeltuna iholle ilman vanulappua 3. Suolasaippua helpottaa tulehdusta ja finnejä, muttei kuivata ihoa

Sensitive
13/131 | 

Olen 48 v, ja olen kärsinyt ohuesta ja herkätä ihosta koko elämäni. 

Olen käynyt läpi lähes kaikki synteettiset voiteet, säännöllisesti, tuloksetta.

Nyt kokeilussa luonnonkosmetikka, Essen Sensitive-sarja, se tuntuu toimivan.

Paras ihonhoitovinkkini:

-juo paljon raikasta vettä, ilman mitään lisäkkeitä

-syö paljon vettä sisältävielä vihanneksia ja kasviksia

-puhdista kasvot huollellisesti aamuin illoin, ja levitä hoitotuotteet aina puhtaalle iholle

-nuku riittävästi ja ulkoile paljon

anna s.
14/131 | 

Ihon kosteutus on kaiken A ja O. Muuten ei meikkikään näytä hyvältä. Iltaisin kunnon puhdistus ja hyvät kosteusvoiteet iholle. Itse käytän myös seerumia ja öljyä :)

kukka
16/131 | 

Paras ihonhoitoniksini on itselle sopiva ruokavalio (runsaan sisäisen ja ulkoisen rasvauksen kanssa).

Hupeli
18/131 | 

Minä rasvaan ympäri vuoden jokaisen pesun ja suihkun jälkeen. Vie aikaa, mutta on pakollista. Oma voide jalkapohjille, kropalle, naamalle ja silmienympärykselle ynnä hiuspohjaa kosteuttava sampoo. Ihottumiin kortisonia ja ihon kutinaan allergialääkkeitä.

Jeccu
20/131 | 

Hyvä putsaus ja perusvoide (mulla Nivean). Onneksi en ole kärsinyt sen kummemmin iho-ongelmista mutta silti etenkin kosteutus on tärkeää!

Saara S.
21/131 | 

Seerumit on mun niksi! Täynnä tehoaineita ja miellyttävä käyttää aamuin illoin, kun niin pieni määrä riittää, ja iho kiittää.

MariN
22/131 | 

Minulla on herkkä, kuivuuteen taipuvainen iho, joka ei kestä voimakkaita puhdistusaineita tai hankausta. Putsaan meikin aina siten, että otan ensin öljymäistä puhdistusainetta pumpuliin ja käyn sillä kevyesti kasvot läpi. Vasta sen jälkeen käytän normaalia meikinpoistoainettani, useimmiten geelimäistä/vaahtoavaa, joka jättää ihon puhtaan tuntuiseksi. Käytän myös PALJON kasvovesiä. Pesun jälkeen laitan ensin suihkutettavaa kasvovettä ja sen jälkeen vielä 1-2 kerrosta iholle paineltavaa, koostumukseltaan paksumpaa, kosteuttavaa kasvovettä. Levitän seerumin ja voiteen vasta näiden jälkeen.

Tuntuu oikeastaan väärältä sanoa, että ihoni olisi nykyisellään kuiva, koska tämän hoitorutiinin jälkeen iho tuntuu todella kosteutetulta ja kimmoisalta. Tiedän kuitenkin, että jos laiminlöisin ihoani, saisin ennen pitkää takaisin kiristävät ja kuivuuttaan hilseilevät kasvot. 

Ihonhoitoon ei oikeastaan ole mitään vippaskonsteja. Tuotteiden ei tarvitse olla kalliita, mutta niiden pitää sopia omalle iholle ja niitä pitää käyttää säännöllisesti. Olen käyttänyt vuosia mm. Nivean Q10-sarjan voiteita, joita vuorottelen parin muun merkin kanssa. Nivean voiteissa tykkään niiden täyteläisyydestä ja siitä, että päivävoiteessa on suojakerroin. Myös tuo silmänympärysvoide on ollut yökäytössä vuosikausia, päivisin taas käytän kosteuttavaa ja virkistävää voidetta. Toimiva yhdistelmä itselleni.  

saya
23/131 | 

Tämä menee jo melkein meikkaamisen puolelle, mutta liittyy myös herkkään ihoon: jos silmämeikkiä tehdessä täytyy putsata alaluomelta luomivärejä yms, niin kannattaa levittää vanulappuun/-puikkoon joko kasvovoidetta tai silmänympärysvoidetta ja pyyhkäistä sillä tahrat pois. Aiemmin käytin misellivettä tähän, mutta rasva tuntuu hellävaraisemmalta :)

Se Töpö täält saaristosta
24/131 | 

Iiiik miten tarpeeseen tulisi moinen voitto Nivean tuotteita.. Kesällä pärjään aika hyvin mutta talvi tuo ongelmia, isoja ongelmia. Olen lapsena jäädyttänyt pahoin oikean käteni ja talvella se kuivuu niin että iho hilseilee pois. Eikä verenkierto toimi ilman jatkuvaa rasvausta. Nivean tuotteita menee paljon talven aikana!

Shanday
25/131 | 

Oman pintakuivan sekaihon pelastukseksi olen kokenut öljyputsarin. Öljykasvoputsari vie meikit mennessään ja jättää puhtaan ihon ilman öljyistä tai kuivaa tunnetta. Rasvauksia kuitenkaan unohtamatta.

Sibuli
26/131 | 

Veden juonti ja ahkera rasvaus ovat toimineet hyvin. Ulkoilu luonnossa puhtaassa ja raikkaassa ilmassa ilman meikkiä antaa hehkua ihoon.

tuulahdus
27/131 | 

Syön terveellisesti! Ainakin omalla kohdalla ravinnolla on iso merkitys ihon kuntoon!

Greta
28/131 | 

Rakastan erilaisia naamioita ja varsinkin niitä mitkä kuivumisen jälkeen revitään pois 🤭

Eve_
29/131 | 

Ihonhoidossa tärkeää on ihon kosteutus ja se, että muistaa juoda paljon vettä! Myös se, ettei koskaan mene meikit kasvoilla nukkumaan :)

Maisa
31/131 | 

Puhdas ruokavalio ja hyvät puhdistus- ja kosteustuotteet. Nivea on nostalginen merkki minulle. Mummuni käytti sitä ja hänellä oli mitä kaunein iho. <3

SV
32/131 | 

Säännöllisyys. Mikään tuote tai temppu ei korvaa säännöllistä puhdistusta ja kosteutusta.

Iinapee
33/131 | 

Illalla puhdistusvaahto, misellivesi ja kunnon kosteutus. Aamulla pelkkä misellivesi.

*Kirsikka*
34/131 | 

Loppujen lopuksi aika yksinkertaista. Säännöllinen puhdistus ja kosteutus omalle ihotyypille sopivilla tuotteilla.

Cella
36/131 | 

Siis apua tää ihon kiristys ja kuiva tunne heti kun syystuulet on alkaneet puhaltaa😱eli hellää kohtelua ja todella paljon kosteutusta. Ja meikittömiä päiviä.

Tiia96
39/131 | 

Tärkeintä on löytää itselle sopivat tuotteet, joka vaatii tottakai sen, että tietää oman ihotyyppinsä :)

paulii
40/131 | 

Kasvojen pesu ja kosteutus aamuin illoin, huolimatta siitä, onko käyttänyt meikkiä vai ei.

Uneel
42/131 | 

Sokerilla tai kahvinpuruilla kuoriminen kerran viikossa. ☝🏻😌 Sen jälkeen kunnon kosteutus seerumein yms. ja kaiken päälle kosteuttava kangasnaamio.

Jenya
43/131 | 

Mun kuiva korppunassu on tykännyt todella paljon sheetmaskeista. Ainakin it skinin mustikka on super! Vähintään kerta viikkoon naamiota niin naamakin pysyy kohtuullisen hyvässä kunnossa kaiken muun ihonhoidon lisäksi

Kiruska
45/131 | 

Sillointällöin saunaan kasvoille hunajaa , siis niin nam ja iho kiittää 😍

Maikkis
48/131 | 

Ihon puhdistus, ja heti pesun jälkeen kosteusvoide, iho oikein imaisee itseensä.

Miska
49/131 | 

Paras vinkkini silmänympärys ihollle on käyttää Nivea cellural eye illuminator-tuotetta ,jonka ensimmäisen voiteeni ostin vähän niin kuin vahingossa. Kannattaa kokeilla. En voi enää elää ilman sitä.

saniVV
51/131 | 

Riittävät unet, riittävästi vettä sisäisesti nautittuna, misellivesi, mahdollisten finnien nitistys heti ja kosteutus, niillä pärjää tosi pitkälle 😊

JJomi
52/131 | 

Misellivesi ja päivävoide ovat ehdottomat kulmakivet laiskassa ihonhoitorutiinissani

-Selma-
53/131 | 

Paras vinkkini on riittävä kosteutus sekä sisäisesti (veden juonti) että ulkoisesti (ihotyypin mukaiset kosteus- ja hoitovoiteet)!

Julialaura
56/131 | 

Sekä sisäinen, että ulkoinen kosteutus. Hyväkuntoinen ja elinvoiva iho kaipaa kosteutta. Riittävä veden juominen ja kasvojen päivittäinen rasvaus pitää ihon kuulaana ja pehmeänä.

Jnita
57/131 | 

Korealaisen kosmetiikan tuotteet on tosi hyviä, niillä pysyy iho hyvin kosteutettuna. Kangasnaamiot varsinkin ovat ihania.

suhmura
58/131 | 

Yksi mun ihohoitorutiini on ihon kuorinta kahviporoilla suihkussa. Teen kuorinnan kerran viikossa joko käytetyistä tai käyttämättömistä kahviporoista, jossa on vähän oliiviöljyä. Iho kuoriutuu poroista ja saa kosteutusta öljystä, josta rutikuiva iho tykkää.

Omeka59
59/131 | 

Syön talviaikaan helokkiöljykapseleita, ne auttavat sisäisesti kasvojen kesivään ihoon. Silmänympärysvoidetta olen käyttänyt muistaakseni 25-vuotiaasta lähtien kun sain sellaisen vitsinä kaverilta synttärilahjaksi. Olen nyt lähellä kuuttakymppiä eikä minulla ole kovin paljon ryppyjä :)

Ulpukka
62/131 | 

Paras ihonhoitokeino on itselläni riittävä uni ja vedenjuonti. Korostuu mitä lähemmäksi 30 ikävuotta hiipii. Ja tietenkin meikit aina pois ennen unille menoa!

TiinaVjne
63/131 | 

Paksu kerros perinteistä Niveaa, siitä sinisestä peltipurkista puhdistetuille kasvoille naamioksi ennen saunaan menoa on luottojuttuni varsinkin talvella. Se onkin ainoa Nivea-tuote, jota olen voinut käyttää. Muiden hajuste/tuoksu aiheuttaa migreenin. Hyvä tietää, että Niveaa saa jatkossa myös hajusteettomana.

Saikku
64/131 | 

Minulla myös erittäin herkkä iho. Kunnon kosteutus ja säännöllinen, hellävarainen kuorinta ovat tärkeitä. Mineraalisuola/pH-kylpysuola on erinomainen herkälle kasvojen iholle ihon puhdistukseen ja kuorintaan.

KristiinaP
65/131 | 

Jokapäiväinen säännöllinen ihon hoito puhdistuksineen ja rasvauksineen on se juttu. Pysyy iho edes jossain kunnossa.

tiu
66/131 | 

Oikeat tuotteet vuodenajan mukaan ja hyvä pesu. Myös täsmätuotteet silmänympäryksille ovat tärkeitä varsinkin nyt kun ikää tullut lisää niin kyllä huomaa jos unohtuu laittaa illalla :D

Galileea
67/131 | 

Käytän ihan perusvoidetta Aqualan L kasvoilla kosteutukseen. Se on helposti imeytyvä ja kosteuttava. Ihoni on ohut sekaiho. Rasvan levitän niille alueille, jotka sillä hetkellä kuivat ja aina suihkun jälkeen. Opin niksin kaveriltani.

Tiia A
68/131 | 

Mulla on ikää 29 vuotta ja ihossa ei näy vielä ikääntymisen merkkejä. Pidän hipiästä huolta Juomalla paljon vettä, nukkumalla tarpeeksi, putsaamalla meikit huolella ja kosteuttamalla kunnolla. Välttelen myös liikaa sokeria ja alkoholia en käytä juuri koskaan.

Satsuma
69/131 | 

Veden käyttö sisäisesti ja ulkoisesti. Säännöllinen kosteutus (voiteilla) ja meikkien poistaminen tarkasti - myös meikkivipan yms säännöllinen puhdistus!

Nannnnna
70/131 | 

Uni ja ruokavalio yhdistettynä kunnon putsaukseen ja kosteutukseen. Näillä mennään!

Zippo
71/131 | 

Juon vettä, syön terveellisesti ja nukun riittävästi. Puhdistan aina meikin ja kostautan ihon. Yritän välttää myös liikaa auringonottoa.

MairaK
72/131 | 

Paras "vinkkini" on ihan vain kasvojen puhdistus huolella meikistä illalla, ja toinen puhdistus aamulla ennen meikkiä.

Lilarose
73/131 | 

Vitamiinien syönti  etenkin C ja E sekä kollageenin nauttiminen. Meikkien puhdistus iltaisin ja kollageenivoide.

nivean q 10 voide toimii meikin alla.

TiinaJosefina
75/131 | 

Minulla on herkkä ja pintakuiva iho. Miliumit ovat riesanani ja huonosti hoidettuna iho talvella lähtee ihan riekaleina irti. Mitä vanhemmaksi olen tullut (nyt kolkyt ja risat), sitä enemmän on pitänyt kiinnittää huomiota kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon. Tärkeää on ruokavalio ja liikunta, näkyy kyllä heti! :D Muutoin tärkeää ovat rutiinit, puhdistus ja kosteutus. Olen voiteissa nyt pitkään pitäytynyt Nivean tuotteissa, sopivat minulle. Ordinarylta minulla on happokuorintaa ja salisyylihappoa sisältävää iholle jätettävää tuotetta. Puhdistan miselinvedellä ja huuhdellessa kasvoja, jätän ne hiukan kosteiksi ja annan kosteuden imeytyä ihoon itsestään.
Vartaloon olen käyttänyt kuorintana rypsiöljyä+kahvipuruja, toimii tosi hyvin! :)

Taijku
76/131 | 

riittävä uni näin kun alkaa keski-ikä kolkutella:)

sekä puhdistus ja riittävä kosteutus

KrisKris
77/131 | 

Ihoni on tällä hetkellä hyvin kuiva eli niksit ei toimi! Yritän puhdistaa ja rasvata hyvin!

Jenska
79/131 | 

Nivean body lotionia käyttänyt jo kohta 20 vuotta kasvoille lisäkosteuttajana. Ikää kohta 39 ja henkilöllisyyspapereita kysytään edelleen "skumppaa" ostaessa. Otan sen aina kohteliaisuutena. Runsas vedenjuonti on must!

Taikalintu
80/131 | 

Kuorinta ilman mikromuovirakeita tai kemikaaleja: sokerin sekaan pikkuisen vettä tai ruokaöljyä (tai miksipä ei vaikka kosteusvoidetta) ja kasvojen, käsien ja jalkojen kuorinta tällä tahnalla.

Pikana
81/131 | 

Lauantain hoitosauna: koivunlehtiä löylyveteen ja kasvoille kuorinnan jälkeen kosteuttava naamio löylyjen ajaksi. Saunan jälkeen vielä ihana hoitoöljy ja nautinto on taattu.

Puhtaus
82/131 | 

Itsestään selvyydet: huolellinen meikinpoisto joka ilta ja päivittäin raikasta meri-ilmaa mielelle ja nassulle :)

Eeelina
83/131 | 

Atoopikkona talvella tarvitsen kunnollisia rasvaisia voiteita, mutta kesällä riittää kevyemmät tuotteet. Eli omat ihonhoitorutiinini ja niksini vaihtelevat vuodenajan ja ihon kunnon mukaan. Aina suihkun jälkeen on kosteutettava.

Vierailija
84/131 | 

Epäpuhtaan ihon hoidossa kaksoispuhdistus. Kuivalle iholle perusrasvaa kunnon kerroksena naamioksi, annetaan vaikuttaa ja loput pyyhitään pois. Perusvoiteella voi myös pestä kuivat kasvot.

Sivs
86/131 | 

Tärkeintä ihonhoidossani on se, etten mene koskaan puhdistamattomalla iholla nukkumaan ja vaihdan tyynyliinani usein.

jules
87/131 | 

aamulla unihiekkaa pois pestessä iho tulee pestä viileällä vedellä ja kosteuttaa hyvin. se herättää sekä ihmisen että ihon :)

Milwiina
88/131 | 

Teen säännöllisesti seerumitehokuureja iholle. Käyn myös kosmetologilla säännöllisesti hoidattamassa ihoa. Näillä oma ihoni pysyy kirkkaana ja virkeänä.

Nansi
89/131 | 

Puhdistus ja kosteutusta. Täällä myös talvella herkästi reagoiva iho, punoittaa ja kuivuu.

Tupu_
90/131 | 

Ihonhoidon kulmakiviä ovat runsas vedenjuonti, syväkosteuttavat tuotteet ja puhdas ruokavalio.

Mapaula
91/131 | 

Itselläni on kuiva ja herkkä iho, joten talvet ovat tuskaa. Kuorin ihon säännöllisesti, jotta ihonhoitotuotteet tehoavat paremmin. Kuorintaan käytän kookosöljy-sokeri sekoitusta. Kookosöljyä käytän joskus ihan sellaisenaan ihon puhdistukseen, jos ei mitään kovin vahvaa meikkiä ole iholla (harvemmin on). Sekä aamuisin että iltaisin kerrostan hoitavia/kosteuttavia tuotteita iholle, jotta saisin maksimaaliset tehot, eli vähintään runsaasti kasvovettä (niin että iho jää kunnolla kosteaksi), sen jälkeen seerumi ja varsinainen kosteusvoide.

Minsku
92/131 | 

Juon riittävästi vettä ja ulkoilen päivittäin vähintään tunnin pari. Käytän meikin poistoon puhdistusmaitoa ja viimeistelen misellivedellä.

Käyttäjä17225
Liittynyt24.8.2018
93/131 | 

Kasvohieronta ja laadukkaiden luonnollisista raaka-aineista tehtyjen tuotteiden käyttö. Lisäksi toiseen vaivaan yhteen aikaan tekemäni päivittäinen höyryhengitys eli vahingossa kasvohöyrytys, sillä oli todella hyvä vaikutus ihoon, pitäisi aloittaa uudelleen. (En halua osallistua arvontaan koska en halua käyttää Nivean tuotteita.)

Antsulka
96/131 | 

Pelkästä hunajasta saa ihanan kasvonaamion. Myös lihakset tykkää, jos niille levittää hunajaa ja menee sitten hetkeksi saunan lämpöön.

Waterlily
97/131 | 

Ihon puhdistus joka ilta vaikka kuinka väsyttäisi, kosteutus, vedenjuonti ja mielellään 8 tunnin kauneusunet päivittäin.

JrnnaO
98/131 | 

Paras niksi mitä olen äidiltä oppinut, on pyyhkiä iholta meikki vanulapun ja kosteusvoiteen kanssa! Ei kuivata ihoa. Sekoitan myös aina meikkivoiteeseen hivenen kevyttä kosteusvoidetta, jotta se levitttyy paremmin ja iho ei kuivu. Kuivista kasvoista kärsivänä kaikki kikka kolmoset otetaan mieluusti käyttöön ja olikin kiva lukea vinkkejä täältä kommenteista! :) Paras vinkki mitä äidiltä olen saanut ja näin kolmenkympin rajan ylityttyä on kyllä pitää pikkulusikka aina pakastimessa. Mikään ei poista valvotun yön jälkeisiä silmäpusseja paremmin, kuin kevyt taputtelu kylmällä lusikalla aamuisin! Jos voitto osuisi kohdalle, voisi järkätä kunnon hemmotteluiltoja äidin kanssa leffan ja kauneudenhoidon äärellä <3

PiiA
99/131 | 

Ihon puhdistus, mutta liialla vedellä lotraamatta etenkin talvella. Vesi sisäisesti nautittuna.

Caramea
100/131 | 

Minulla ei ole ihonhoitoon mitään ihmeniksiä. Uskon vahvasti siihen, että säännölliset rutiinit - hellävarainen puhdistus ja riittävä kosteutus - ovat ihonhoidossa tärkeimpiä. Ei koskaan meikit naamassa nukkumaan, kunnon kosteutus iltaisin, aamuisin pyyhkäisy kasvovedellä ja meikkiä tai ei, niin Nivean Shine Control -aurinkorasva suojaamaan ihoa. Käytän kevyttä kerrosta SK 30 -aurinkorasvaa kasvoilla vuoden ympäri, kesällä tietysti reilummin. Tarvittaessa kasvonaamio ja kuorinta.

Ehkä niksiksi lasketaan se, että tuo Nivean Shine Control -aurinkorasva on oikeasti ihan superhyvä? :D Vihdoinkin aurinkorasva, joka ei jätä ihoa tahmeaksi ja toimii myös meikin alla. Voi kun siitä saisi vielä vartaloversion! Pikkuruisesta tuubista ei ihan raatsi levittää koko keholle... :P

aEllunle
101/131 | 

Koitan juoda mahdollisimman paljon. Kesällä toimii, mutta nyt syksyn tullen vähän jäänyt.. apteekista saatava öljy toimii varpaista - päänahkaan näin psoriasis ihon omaavalla :) !

Päärynä
102/131 | 

Paras vinkkini on jättää iho mahdollisimman paljon rauhaan eli olla kuormittamatta sitä liioilla tuotteilla :)

MonaCarita
103/131 | 

Nykyään pyyhin ihon kasvovedellä tai laitan iholle seerumia ennen kasvorasvan levittämistä. Tämä on auttanut ihon pintakuivuuteen.

höpönä
104/131 | 

Himalajansuola. Ennen ihoni oli epätasainen, t o d e l l a kuiva ja epäpuhdas, mutta nyt suolaa ihonhoidossa käyttäessä on enää yksittäisiä näppyjä silloin tällöin. Käytän sekä himalajansuolasaippuaa että suihketta, jonka olen itse keitellyt. Toisena luottotuotteena on Holika Holikan Aloe Vera -geeli. Aivan parhautta epäpuhtaan ja kuivan ihon pelastuksessa ja sopii edelleen meikin alle paremmin kuin muut kokeilemani tuotteet.

Linda
105/131 | 

Paras niksi on välillä vain antaa ihon olla eikä myöskään "rasittaa" sitä liikaa liialla putsauksella, esim. aamuisin kun iho on puhdas huuhtelen vain kasvot tai käytän misellivettä. Sekä yksi meikitön päivä viikossa!

plimplom
107/131 | 

Paras ihonhoitovinkkini on ihon puhdistus apteekin perusvoiteella, atooppinen iho kiittää! Toinen loistava tuote atooppiselle iholle on suolasaippua. 

Pöllöhillo
108/131 | 

Huolellinen puhdistus ja riittävän runsas kosteutus. Kärsin vielä aikuisenakin finneistä, joiden kanssa eläminen on edes hiukan helpompaa kun kasvoja kosteuttaa tarpeeksi. Ja "tarpeeksi" on siis yllättävän paksu kerros voidetta yhdessä öljyn kanssa.

Ripatti
109/131 | 

Paras vinkkini on mikroneulaus, se on saanut pintakuivan ihoni voimaan paljon paremmin. Toinen vinkkini on kasvoveteen panostaminen.

Elina H.
111/131 | 

Talvipakkasilla en käytä puhdistusaineita ollenkaan, vaan ihon pesu hoituu perusvoiteella ja vedellä! Jälkeen vielä samaa perusvoidetta kosteutukseksi. Helpottaa kirisystä ja kinnausta.

KastehelmiB
112/131 | 

Atoopikkona ihosta on huolehdittava erityisen tarkasti ja reagoitava muutoksiin heti ja mielellään hieman etuajassa. Syksy tuo tullessaan taas ihon kutinan ja tarkka puhdistus sekä ihon kosteuttaminen on tosi tärkeää, ei pelkästään kosteusvoiteella, vaan myös peseytymiseen on löydettävä oikeat tuotteet. Käytän talvisin suihkuöljyä peseytymiseen ja sen päälle hyvä kosteutus. Ksylitoligeeli on myös hyvä apu talvella. Kun kuivia läikkiä ilmestyy iholle, ne on hoidettava heti, etteivät leviä suuremmiksi. Kotipäivinä pyrin olemaan meikkaamattomana ja annan ihon rauhoittua.

Puupino
113/131 | 

Juon hapettunutta raikasta vettä päivittäin. Hunaja tuntuu hyvältä saunanaamiolta iholle. Oliiviöljysaippua sopii iholleni myös.

Ruuti
114/131 | 

Olen ollut aina laiska ihonhoitaja, vaikka ihottumasta kärsinkin. Ihonhoitovinkkejä ei oikeastaan ole muita kuin säännöllinen pesu ja itselleen sopivien tuotteiden etsintä. Ja se, että ei stressaa rypyistä turhaan, kaikille niitä tulee. (Terveisin kolmekymppinen joka ilahtui tästä postauksesta ja mietti pitäisikö ostaa eka ryppyvoide kun kiinnitti huomiota isosiskonsa silmänympärysryppyihin. :D)

Meibi
115/131 | 

Ei mitään niksejä,mutta misellivedellä ja seerumeilla pääsee jo pitkälle tällainen laiskempikin ihonhoitaja.

Elise H.
116/131 | 

Paras niksini on kasvojen viikottainen kuorinta, se freesaa ihoa aina selvästi :)

Viikie
118/131 | 

Säännöllisyys ja hellävaraiset tuotteet, Nivean misellivesi on ihan suosikki.

Mallura
119/131 | 

Itse en meikkaa, niin kauheasti ei tarvitse hoitaa ihoa. Mutta kosteutus! Ilman ei pärjää.

Kris
127/131 | 

Oma paras vinkkini on siirtää Nivean misellivettä suihkepulloon ja kevyt suihkaus kasvojen iholle päivävoiteen alle. Kosteus pysyy pidempään atoopikollakin.

Elli T
128/131 | 

Kai se säännöllisyys olisi tärkeintä, mitä ikinä tuotteita sitten käyttääkään. Itsellä on valitettavasti aika vaihtelevaa tämä ihonhoitoon panostaminen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

- Kaupallinen yhteistyö: Nivea -

Kun hetki sitten kävimme vanhalla kunnon aurinkolomalla, matkalaukkuni oli pakattu puoliksi täyteen hellevaatteita. Toinen puoli laukusta taas oli varattu aurinkovoiteille, hatuille ja huiveille. Huoleton lomafiilis alkaa näistä asioista. Kun kivijalka on kunnossa, ei tarvitse huolehtia.

Olen ollut aina kalpea ja herkkäihoinen, joten auringolta suojautuminen on minulle tuttua lapsesta asti. Saman varovaisuuden aion opettaa myös tyttärelleni, joka on perinyt täsmälleen saman ihotyypin. Kun meidät kaksi kalpeaa heitetään yhtäkkiä talvisesta Suomesta Kanarian aurinkoon, on ihan selvä, että auringolta suojautuminen kuuluu to do -listalle. 

Minun kohdallani erityisen tärkeää on kasvojen suojaus, sillä kasvot altistuvat auringolle eniten. Tässä iässä auringon aiheuttamat vauriot alkavat myös näkyä. Nivea lanseerasi vastikään markkinoille kaksi kasvotuotetta, Nivea Sun UV Face Shine Control ja Nivea Sun UV Face Anti-Age & Anti-Pigments, jotka sain molemmat reissuun mukaan. Testiympäristöhän oli mitä parhain. 

Nivea Shine control (SK 30) jättää iholle mattapinnan, tuntuu kevyeltä kasvoilla ja sen päälle voi huoletta laittaa myös meikkiä. Voide toimii meikin alla kuin mikä tahansa pätevä kosteusvoide. Koenstyymi Q10:tä sisältävä Anti-Age & Anti-Pigments (SK 30 / SK 50) taas on tarkoitettu hevimpään käyttöön, se suojaa ihoa auringon aiheuttamilta pigmenttiläiskiltä/maksaläiskiltä. 

Olen todella iloinen siitä, että kasvoille ja vartalolle on nykyään saatavilla eri tuotteet, ihan samaan tapaan kuin ihonhoidossa muutenkin. Kasvojen ja säärien iho on eri asia, joten miksei sitä huomioitaisi myös aurinkotuotteissa. Minä käytin koko loman ajan Shine Controllia (ehdoton suosikkini tästä tuoteperheestä) kasvoilla, pieni tuubi kulki näppärästi mukana käsilaukussa. 

Meidän huoleton 3-vuotias taas on ihan eri juttu kuin varovaisuuteen jo tottunut äitinsä. Totesin jo heti alkuunsa, että tytölle otetaan reissuun mukaan uikkariksi pitkähihainen uimapaita ja housut, joissa on suojakerroin. Sen lisäksi suojasin kasvot, kädet ja jalat huolellisesti joka päivä Nivea Sun Kids roll-on -aurinkovoiteella (SK 50). 

Tämä osoittautui reissussa ihan ykköseksi! Pieni ja kevyt kantaa, kuin dödöpurkki. Lisäksi roll-on tekee levityksestä helppoa. Meidän perheessä myös mies käytti pelkästään tätä tuotetta, koska koki sen niin näppäräksi.

Siinä missä meikä hifistelee kasvotuotteiden kanssa erittäin mielellään, Saku ja Anni taas arvostivat nopeutta. Että ehtii äkkiä takaisin aaltoihin! Koska siitähän lomassa on tietenkin kyse, kivoista jutuista eikä auringon pelkäämisestä.

Tuli testattua roll-on aika äärimmäisissä olosuhteissa, se kesti myös hiekkakuorinnan :D

Ihan viimeisenä vinkkinä vielä after sun -tuote, joka on tällaisen kalpeanaaman pelastus iltaisin. Olen aina käyttänyt viilentäviä ja kosteuttavia auringon jälkeen käytettäviä tuotteita, jotka auttavat välittömästi jos iho tuntuu yhtään "hehkuvalta". Tällä reissulla levitin iltasuihkun jälkeen aina Nivea After Sun Moisturea, joka viimeisteli päivän. Kun viettää yllättäen 12 tuntia suorassa auringopaisteessa joka päivä, se on melkoinen shokki luolasta kaivetulle suomalaiselle.

Oli myös hauska huomata, että aurinkoloman jälkeen atooppinen ihoni voi paremmin kuin kuukausiin, eli se selvästi kaipasi (vastuullista) aurinkoa! 

 

- Kaupallinen yhteistyö: Nivea -

 

Kommentit (4)

Halina
1/4 | 

Itse en pala kovin helposti, mutta ulkomaille lähtiessä rasvaan pari ekaa päivää kunnes iho ns. tottuu ja kehittää oman suojan, enkä sen jälkeen enää pala. Olisi kyllä varmaan hyvä muutenkin suojata ihoa, mutta se vaan sitten aina unohtuu :D Mun lievästi atooppinen iho tykkää kans välimerenilmastosta ja siihen tuntuu vaikuttavan aurinko, ilmankosteus ja jopa merivesi (kunhan huuhtelee suolat pois iholta uinnin jälkeen) :)

avaruuskenguru
2/4 | 

Heippa! Kiinnostavaa kuulla kasvoille soveltuvista aurinkosuojista. Voisitko vielä kertoa, millainen tuoksu kyseisissä voiteissa on? Nivean sivuilla ainakin tuon Shine Controlin ainesosaluetteloon on merkitty Parfum. Näin hajusteherkkänä tuoksu aina mietityttää. Oliko siis äärettömän tuoksuva vai suhteellisen neutraali perustuoksu? Kiitos, jos ehdit vastata! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu