Kirjoitukset avainsanalla kirpputori

Kirppistuuria pitkästä aikaa myös vaaterintamalla. En tosin ole ehtinyt pitkään aikaan edes kiertämään lempparikirppujani, mutta kyllä kannatti pikaisesti piipahtaa SPR:n Kontissa Lielahdessa kun sille suunnalle oli asiaa muutenkin. Sattui eteen villakangasviitta, joka on kerrankin riittävän pitkä ja muhkea käytettäväksi ulkona talvella. Olen sovitellut kaupoissa viittoja vaikka kuinka paljon, mutta joutunut aina toteamaan että niillä ei ole käytännöllisyyden kanssa mitään tekemistä. Lähinnä Suomen talvessa siis, Espanjassa toimii varmasti ihan hyvin.

Löytämäni viitta on niin painava, että en tiedä mitä kiviä sen vuoren alle on piilotettu. Mutta ainakin lämmittää ja laskeutuu todella kauniisti, ja materiaali tuntuu hyvältä. Olen ehkä eniten fiiliksissä tästä pituudesta, sillä 178cm pitkän ei todellakaan ole helppo löytää oikean kokoisia vaatteita.

Harmaan kanssa sopii hyvin kaikki kirkkaat asusteet, joten sitä on helppo piristää värikkäillä huiveilla, hatuilla, käsineillä ja kengillä. Kaikkia edellä mainittuja minulta löytyykin jo, joten tämä viitta istuu garderobiini heti. Viitta on helppo pukea fiiliksen mukaan joko moderniksi asukokonaisuudeksi, tai stailata se vahvasti vintagen suuntaan. Monikäyttöisyys on tällaiselle tuuliviiripukeutujalle pop.

Kommentit (7)

Kaisu
1/7 | 

Vanhempieni vintiltä löytyisi yksi villakangasviitta. Saattaa jopa olla äitini itse ompelema. Jostain syystä en ole tullut viittaa edes sovittaneeksi. Ajatellut vain, ettei se varmaan sovi minulle tai vähintäänkin että se on epäkäytännöllinen. Mutta nyt täytyy kyllä miettiä asiaa uudestaan. Viittasi nimittäin näyttää tosi hienolta.

Amaalia
5/7 | 

Ja viitan allehan saa piiloon vaikka kevytuntuvatakin, jotta varmasti tarkenee :D. Hyvä löytö! Itselle ei istuisi varmaankaan vähän muhkeammien muotojen ansiosta :( näyttäisin varmaan muumien möröltä viitassa :D. Tyydyn siis kevyisiin (=lyhyempiin ja kapeampiin) syyssään viittoihin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on tähän asti ollut keittiössä pieni kahden hengen pöytä, sillä tarvetta suuremmalle ei oikeastaan ole ollut. Tilanne hieman muuttui tuossa muutama kuukausi sitten, kun tyttäremme kasvoi sen verran suureksi että hän alkoi ylettymään syöttötuolistaan käsittämättömiin ulottuvuuksiin, niin että omaa juomalasia oli syytä pitää ikkunalaudalla jos ei halunnut ihan välttämättä mopata lattiaa joka päivä. Arvostan myös kovasti sitä, että omassa sapuskassani ei ole lusikan lisäksi mukana pieniä sormia, mikä sekin alkoi olla jo aika mahdotonta. 

Olen tosi kranttu pöytien ja tuolien suhteen, enkä ole löytänyt mistään sellaisia kuin olisin halunnut. Ehkä lähinnä siksi, että unelmatilanteessa olisin halunnut löytää Kukkapuron Saturnus-pöydän tuoleineen kirppishinnoilla, eli tätä ihmettä olisi saanut odottaa tapahtuvaksi ikuisesti.

Ei löytynyt Kukkapuroa, mutta ei käy valittaminen tästä Tori.fi bongauksestanikaan. Kaunis pyöreä pöytä sirolla jalalla ja hintakaan ei päätä huimannut. Pöytä on niin painavaa umpipuuta, että meinasi iskeä pieni epätoivo kun rahtasin sitä myyjän kanssa pakettiautoon, mutta siellä se nyt kököttää. Vielä isompi epätoivo meinasi iskeä ajellessani pakettiautolla pääkalloliukkailla teillä, se on vähän erilaista kuin ämpärin kokoisella Micralla huristelu, mutta ehkä en anna syitä nainen ratissa -vitseille tämän enempää :D

Valkoiset nahkatuolit kuuluivat kauppaan ja aluksi ajattelin laittaa ne eteenpäin, mutta ovatkin osoittautuneet niin hyviksi istua että seuraavana tehtävänä on keksiä niihin joku kiva uusi nahka/kangas. Oikeastaan haluaisin kokeilla tehdä verhoilun itse, mutta jos haluan mintunvihreää nahkaa niin siihen ei kotikone ihan riitä vaan se työ pitää teettää. Tuoleja on neljä, mutta yksi varastossa syöttötuolin tieltä. 

Kirppistuuri ilahduttaa aina niin paljon enemmän kuin kauppaan marssiminen. 

Alkaa olla joulukukatkin mennyttä pikkuhiljaa, saksin amarylliksen maljakkoon kun siinä oli jäljellä enää yksi elinvoimainen kukka (poistin kuihtuneet kukinnot) ja se tuntuu kestävän maljakossa tosi hyvin. 

Jos sattuu olemaan hyviä visiota miten tuollaiset tuolit on helppo verhoilla uudelleen, kertokaa ihmeessä. Ja mistä ihmeestä löytäisin mintunvihreää nahkaa jos siihen päädytään...

Kommentit (24)

Ryde
1/24 | 

Nooh mun vahva veikkaus on, että pakulla ajelu on aika paljon turvallisempaa millä vaan kelillä, kuin ämpärin kokoisella micralla....... :D

Nipsuu
2/24 | 

Kiitos amaryllisvinkistä! Mulla on must yks kuolemaa tekevä kukka, pitääpä leikata sekin maljakkoon :).

Mia Ryynänen
5/24 | 

Teidän koti on niiiiiiin ihana! <3 kuin retrohenkinen nukketalo ja karkkikauppa yhteen laitettuna :)

Nippe
6/24 | 

Minusta nuo valkoiset tuolit ovat ehdottomasti parhaat tuollaisina. En tekisi mitään. Ajattele, kuinka paljon helpompaa on valkoiseen yhdistellä kaikkea... ?

Surku
7/24 | 

Ei ehkä tällä kertaa ihan mun makuun, mutta tuli joka tapauksessa hyvät vibat siitä mielikuvasta, että jos joskus tosiaan ralliruudutatte keittiön lattian, niin pöydästä ja tuoleista (etenkin jos olisi se mintunvihreä verhoilu!) tulisi siihen yhdistettynä mahtava 50's-jäätelöbaariviba. :)

Sindu
9/24 | 

Jos (kun) päätät verhoilla,niin itse suosittelen sitten ainakin jotain kangasta nahan tilalle. Meillä oli monta vuotta nahkatuolit ja niiden suurin miinus on,että jos tuolissa istuu hetkenkin kauemmin niin alkaa ahteri hikoilla niin hitsisti :D nykyään on toisenlaiset tuolit eikä nahkatuoleja ole enää tulossa. Sama pätee lasipöytään, vitsi kun kaikki täytyy aina kokea kantapäänkautta vaikka äiti kuinka olisi varoittanut XD

MarjukkaS

Meillä on nahkatuolit, oikeaa nahkaa siis, keittiössä, eikä ne kyllä hikoiluta yhtään. Vaikka keittiön pöydän äärellä istumme liioittelematta tuntikausia.

AaHoo
11/24 | 

Hei, meitä yhdistää myös Kukkapuro! En ole kuullut kenenkään muun haaveilevan Kukkapuron kalusteista :)

Ja pyöreät pöydät on myös meidän suosiossa! Hienon löysit :)

t: Harmaan hatun kauppias :)

Kettu
12/24 | 

Nahkaa voi myös maalata, muistan netissä nähneeni mm. maalatun nahkasohvan. Siihen on ihan omat maalit.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010