Kirjoitukset avainsanalla korut

Täällä suunnalla on meneillään korvakoruinnostus. Mitä suuremmat ja värikkäämmät, sen parempi. Ainoa ongelma on se, että koska en käytä joka päivä peruskoruja, korvapolot ottavat aina vähän itseensä. 

Peruskoruilla tarkoitan esimerkiksi pieniä hopeisia nappeja, joita voi käyttää 24/7, että reiät pysyvät auki. Kun lapsena sain reiät korviini, puhuttiin harjoituskoruista. 

Onneksi on olemassa myös nappikorviksia, jotka eivät vaadi korvan lävistystä. Nämä Denaiven korvikset ovat Mustahöyhenestä

Punainen mekko kirppikseltä, maiharit Mangosta. 

Nyt iski sellainen olo, että nuo alkuperäiset harjoituskorvikseni olisivat jossain korurasian perimmäisessä nurkassa... vieläköhän ne ovat käyttökelpoiset? Muistaakseni korut olivat kultaa ja niissä oli vihreä kiviupotus. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (3)

Milana
1/3 | 

Suosittelen ehdottomasti ns. harjoituskorujen sijaan käyttämään lävistyskoruja. Ne on paljon ystävällisempiä korvalle ja niistä löytyy rutkasti vaihtoehtoja. Itsellä yleensä pienet tappimalliset, joihin pallo tulee pyörittämällä päähän. Kun tappi on vaan tarpeeksi pitkä, voi korut huoletta "unohtaa" korviin - ei haudu tai hankaa. Löytyy myös kivoja renkaita yms. Näitä on netti pullollaan, mutta jos yhtään arveluttaa laadukkuus, niin kantsii vaikka ekat hankkia paikallisesta lävistysliikkeestä. :)

Sanjana

Mulla kovasti nikkeliallergisena nää on ainoita, jotka ei häirihhe korvaa, vaikka olisi vuoden vaihtamatta :) Titaanisilla hevosenkenkäkoruilla oon saanu lävistyksenikin aina paranneltua parhaiten, ne hengittää niin hyvin! Ja kun ottaa 1.0mm tai 1.2mm niin ei veny siitä tavallisesta korvismitasta isommaksi reikäkään.

Jep
2/3 | 

Harjoituskorviksethan on paksummat kuin tavalliset korvakorut (ja muutenkin yleensä rumia ;)), en tiedä haittaako se, mutta mieluummin ainakin itse pitäisin pieniä hopea- tai kultarenkaita, tai katsastaisin lävistysliikkeen valikoimat kuten edellinen ehdotti.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

I Love Me -messujen yksi hienous on uusiin kiinnostaviin brändeihin tutustuminen. Ekologiseen muotiin keskittyvän Weecosin standille oli koottu paljon eettisiä näytteilleasettajia, joista osa oli omia vanhoja lemppareita (Vilmuri, Papu, Myssyfarmi ym) ja osa uusia tuttavuuksia. Yksi näistä uusista kiinnostavista tuttavuuksista oli kuvataiteilija Mine Güngörin upeat korut! 

Sekä minä että siskoni jäimme ihastelemaan Minen kauniita kaulakoruja ja korviksia melkein hypnoosissa. Koruissa oli paitsi hieno kuvitus, myös leiskuvia värejä.  

Vaikka osa koruista oli suuria, koivu on niin kevyt materiaali ettei pitkissäkään korviksissa ole liikaa painoa. Kaikki Minen korut tehdään Suomessa.

Hankintapuolella siskoni päätyi kolmiosaisiin suurin korvakoruihin, jotka näkyvät muhkeidenkin hiusten lomasta:

Jostain syystä Mine Güngörin oma nettisivu näyttää olevan juuri nyt alhaalla, mutta Facebookista löytyy paljon lisää kuvia. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

- Kaupallinen yhteistyö: arvontapalkkinon sponsoroi Outa By No -

Minulle on bloggaajana äärettömän tärkeää, että saan nostaa esiin suomalaista osaamista ja olen iloinen, että tällä kertaa saan ilahduttaa teitä Outa By No:n koruilla. Postauksen lopusta löytyy kettuaiheinen arvonta. 

Outa By No -merkin takaa löytyvän Outi Nygårdin käsissä luonnonmateriaalit taipuvat kauniiksi koruiksi ja sisustusesineiksi. 2-vuotispäiväänsä juhliva Outa By No on kotoisin Ylivieskasta, keskeltä kauneinta Pohjanmaata, jossa myös Outin keramiikkapaja sijaitsee. Käsillä tekeminen on kulkenut Outin suvussa, sillä jo lapsena hän pääsi seuraamaan miten puuseppänä toiminut isoisä taivutti puuta mieleisekseen. Joten ei ihme, että nainen päätyi itsekin Muotoiluakatemiaan opiskelemaan Keramiikka- ja Lasimuotoilua. 

Tällä hetkellä keramiikkapajalla syntyy sekä keraamisia tuotteita että puukoruja. Luonnolliset värit ja puhdaslinjainen tyyli ovat Outille ominaisia:

Inspiraatio töihin saattaa löytyä mistä vaan:

"Kerään inspiraationi ympäröivästä elämästä. Se voi olla kaunis kivi, ihastuttava kukka, kuohuva meri, inspiroiva pukeutuja tai lapsen piirros. Valitettavasti tilanne on niin, että ideoita kumpuaa ihan liikaakin ja aina joutuu olla hillitsemässä itseään! Mutta onneksi saan purkaa itseäni keramiikan ohella vaikka puutarhassa hulluilla kukka-asetelmilla, maalaamalla olohuoneen seinän jälleen uusiksi tai asettelemalla vaikka keittiön verhot uuteen uskoon."

Puu on todella miellyttävä materiaali koruissa, sillä se on kevyttä kuin höyhen! Suuretkaan korvakorut eivät paina juuri mitään, joten repolaisia voi ihan huoletta käyttää tyyliä piristämässä vaikka joka päivä. 

On tullut myös käytännössä huomattua, että yksivärinen vanerikoru toimii hyvin yhteen kaikkien niiden levottomien kuosien ja värien kanssa, joita vaatteissa suosin. 

Arvontapalkintona on Kettu Repolainen -puukorusetti, johon kuuluu korvakorut ja riipus voittajan valitsemassa värissä. Kyseinen setti on mitä ilmeisemmin minun lisäkseni myös lapsen makuun, sillä meillä on 3-vuotiaan tyttäreni kanssa arkiaamuisin hieman keskustelua siitä, kumpi kettukorun kaulaan laittaa. Annia ei yhtään haittaa, että hänellä kettu roikkuu melkein polvissa, se on kuulemma silti ihana. Joten ketjua lyhentämällä tämä voisi puhutella myös nuorempia korufaneja.

Arvonnan säännöt: 

1. keksi itsellesi nimimerkki ja jätä sähköposti sille varattuun kenttään (ei näy muille kuin minulle). 

2. Valitse kummassa värissä Kettu Repolainen -puukorusetin haluaisit (vaihtoehdot täällä) ja kerro valintasi kommenttiboxissa. 

3. vastausaikaa on 24.9. klo 12:00 asti.

Onnea matkaan!

Kommentit (207)

matleena
1/207 | 

Oranssit olisivat ihanat syksyä ajatellen. Piristäisi vähän mun liian mustaa puketumista

Tarja L.
4/207 | 

Onpa todella kauniita esineitä! Ihania lahjavinkkejä ja sopisi omaankin sisustukseen <3

Oranssit ketut näyttäisivät ihanilta! :)

Minjamau
5/207 | 

Oranssit on ihanat! Vaan ehkäpä kuitenkin nuo puun väriset olisi monikäyttöisemmät, eli ne.

AVS
6/207 | 

Oi, mitä ihanuuksi <3. Valitsisin klassisen puun väriset, ja antaisin mun äidille syntymäpäivälahjaksi, sillä hän keräilee kettuaiheisia asioita :) (Ja ehkä mahdollisesti aina ihan vähän vaan lainaisin omaankin käyttöön :D )

Sannamoi
15/207 | 

Ihana! Puunväriset haluaisin ja jos ei arvonnassa tärppää pitänee hankkia itse.

Larre
20/207 | 

Oranssit ketut! Mahtavaa kuulla ylivieskalaisesta taiteilijasta, itselle hyvin tuttu paikka :)

pikkumyyx
21/207 | 

Ehdottomasti puun väriset. Ihanaa kun blogistasi löytää usein itselle uusia suomalaisia merkkejä/yrityksiä. Monta itselleni uutta helmeä olen löytänyt blogisi kautta!

Coronia
30/207 | 

Puunväriset, ne kävis koko mun mekko ja hame arsenaalin kanssa :D Plus ketuissa on vaan jotain <3

Riina
34/207 | 

Kettu on mulle erittäin rakas eläin. Nämä korut ottaisin mielelläni oranssina.

Mallura
36/207 | 

Hmmmm puu ois kaikkien vaatteitten kanssa, mutta nykyään vaatteeni tuppaa olemaan tummansinistä ja oranssihan oiskin upea! :) Eli oranssi!

Jenni H
55/207 | 

Oi miten ihania! Puunväriset on enemmän mun mieleen. Täytyy ehdottomasti hankkia itse, jos ei onni suosi :)

Aamu0202
59/207 | 

Näin kerrran ketun olohuoneeni ikkunasta. Hetki oli lumoava, kuin sadusta.

Valintani on oranssit korut.

Juulia
62/207 | 

Valitsen puunvärisen setin, jonka antaisin äidilleni syntymäpäivälahjaksi. Itselleni voisin hankkia myöhemmin oranssin riipuksen ja samistella sitten äidin kanssa :)

wilumiin
79/207 | 

Oranssit ketut, menis minun ystvälle joka on löytänyt uuden suunnan elämässään

Vaula
92/207 | 

Puu miellyttää silmää enemmän :) Mulla myös tuppaa mekot ja tunikat olemaan aika värikkäitä, puunvärinen kettu tasapainottaisi hyvin :)

Saana
105/207 | 

Voi ihanuuksia!

Minä kaipaisin usein-niin-överiä tyyliäni hillitsemään puunvärisiä repolaisia. <3

Reponen
107/207 | 

Oranssit! Puukorut ovat aivan ihania ja näistä ketuista saisin itselleni hyvän piristyksen!

-Selma-
108/207 | 

Voi, miten ihanat korut! :) Ja keramiikkaesineetkin todella kauniita 👍
Oranssi olisi värivalintani koruille.

watson
113/207 | 

Oranssit! Kettu on lähellä sydäntä, sillä meillä on kaksi corgia, jotka ovat varsin kettumaisen näköisiä :) 

Halina
118/207 | 

Puun väriset on ihanat ja sopii todella hyvin koruksi tai jopa sisustuselementiksi kotiin! :)

Pennimuori
123/207 | 

Ikinä kuullutkaan koko merkistä, mutta onneksi nyt jatkan valaistuneempana! Oranssit repolaiset ovat enemmän mieleeni, vaikka molemmat vallan veikeitä ovatkin. :) Kaunista sysksyä!

Muuria
124/207 | 

Molemmat värivaihtoehdot ovat todella upeat, mutta pitkän harkinnan jälkeen päätyisin itse oransseihin. Nämä kettukorut ovat kyllä niin kivat, että jollei arpaonni suosi, niin täytynee kirjoittaa joulupukille näistä. :)

Anniina
130/207 | 

Onpa suloiset repolaiset :) Puun väriset olisi kiva yhdistää mun harmaaseen vaatemakuun! :D

Niiskuneiti
137/207 | 

Miten ihania esineitä! Yhtään en ole koriste-esineiden ystävä mutta tuo valkoinen kettu-patsas on aivan valtavan kaunis! Ja nuo oranssit kettu-korvikset! Kyllä kelpaisi. :)

KristiinaP
140/207 | 

Ompa nättejä juttuja, näihin täytyy kyllä tutustua tarkemmin. Oranssi olisi mun valinta.

Villivadelma
158/207 | 

Oranssi korusetti olisi minun mieleeni, sillä se sopisi loistavasti yhteen vaatekaappini värimaailman kanssa.

Malla
161/207 | 

Valitsisin tuon puun värisen Kettu Repolainen -korusetin. Sopisi mihin asuun vain, niin upea. :)

Ylivieskalainen
164/207 | 

Oranssit, kuten ketulle tyypillistä. Sattuu myös olemaan minun väri. :) ihania Pohojammaalaisia käsitöitä 😍

surukukkanen
165/207 | 

Oranssit olisi oma valinta. Antaisin kettuja rakastavalle ystävälleni lahjaksi. 😊

Parkkis
171/207 | 

Oi, ooranssitkin olisi ihanat, mutta puhdas puukin viehättää. Valitsisin siis puun värisen.

JossuK
173/207 | 

Ihania! En yhtään ihmettele miksi tulee kiistaa kumpi saa käyttää;) oma valintani olisi oranssi :)

Beltsu
177/207 | 

Oranssit, koska kettu. Puu on ihana myös, mutta näin syksyllä kaipaisi enemmän väriä.

Valekivi
181/207 | 

Oi kuinka söpöt! Ja sopisivat puunvärisinä melkolailla täydellisesti mun tyyliin!

Airiina
191/207 | 

Arvostan kotimaisia koruja, oranssit olisi valintani jos Onnetar minut valitsee.

Anis
192/207 | 

Oranssit! 

Mutta ompas jännä etten ole tällaisesta tekijästä tiennyt mitään, vaikka ikäni olen naapuripitäjässä asunut. Onneksi on netti, ja tämäkin tieto kantautui nyt silmiini. Ehkäpä tuolta akuuttiin lahjatarpeeseen löytyisi ratkaisu tarpeen niin vaatiessa :)

Ellukoo
194/207 | 

Ei helppo valinta, koska kumpikin kävisi. Mutta sitten aloin miettiä talven vaatteitani ja valintani osuu oranssiin väriin, koska se olisi kiva piristysläiskä mustia vaatteita vasten (yllättäen minulla on monta mustaa neuletta talveksi). 

Meeja
203/207 | 

KIITOS että vinkkasit näistä ihanuuksista, ja vielä pohojalaasta käsityötä! Puunvärinen setti ehdottomasti.❤️🦊

Veerl
208/207 | 

Olen jo kauan ollut hulluna puisiin koruihin, puinen kettusetti olisi ihana! 😍

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

- Kaupallinen yhteistyö: Arvontapalkinnon sponsoroi Mustahöyhen

Nyt on luvassa postauksen täydeltä asusteinspiraatiokuvia syksyyn ja kirsikkana kakussa vielä kiva lukija-arvonta!

Jos voisin valita yhden putiikin, minne muuttaisin asumaan, se olisi todennäköisesti Mustahöyhen Helsingin Viiskulmassa. Pieni liike on täynnä tummia voimakkaita värejä, pökerryttävän upeita asusteita ja kokonaisuutta kuvaa sopivan mystinen tunnelma. Putiikin valtiatar, Elina Tillander, on tehnyt asusteunelmistani todellisuutta. 

Vaikka kyseessä on asustamisen erikoisliike, ei minimalistinkaan kannata säikähtää runsasta kokonaisuutta. Kävin kesälomalla putiikissa selkeää skandinaavisuutta kannattavan ystäväni kanssa, joka ihastui ikihyviksi suuriin yksivärisiin Denaiven koruihin. Ranskalainen korusuunnittelija nimittäin tietää täsmälleen miten koruihminen hurmataan, oli sitten tyyliltään minimalisti tai rönsyilevä. Linjakkaaseen tyyliin jos johonkin sopii sekaan yksi laadukas statement-koru kuin nenä päähän. Denaiven koruja tutkimalla ymmärtää väkisin, että on olemassa muovikoruja ja muovikoruja. Laatu, tuntu ja paino on jotain ihan muuta, kuin ketjukauppakoruissa. 

Ystäväni viihtyessä koruvalikoiman parissa, minä puolestani huokailin modisti Kristina Dragomirin hattuja! Kaikki tavallisesta poikkeava vetää hattukaupoilla vahvasti puoleensa. Miten olisi oman elämän kissanainen? Dragomirin teatraaliset hatut ovat tarkasti viimeisteltyä käsityötä, joiden on tarkoitus sulautua kantajaansa: "She makes beautiful heads and not hats." 

Dragorimirin hatun takana vilahtaa Kirsi Nisosen rusettiturbaani. Mustahöyhen on nykyään ainoa Nisosen päähineiden jälleenmyyjä, ja ne toteutetaan yhdessä Mustahöyhenen kanssa. Kaikki hatut ja pannat valmistetaan Suomessa. Eli jos kaipaat Nisosen klassikkoturbaania kutreille, Mustahöyhenestä löytyy valikoimaa.

Asusteiden ohella Mustahöyhen on Pasottin kävelykeppien ja sateenvarjojen virallinen jälleenmyyjä Suomessa. Nämä ovat suosittuja esimerkiksi häävieraiden ja morsiamien keskuudessa, kun sateenvarjolta vaaditaan laatua, kokoa ja näköä. 

Tunnustan, että ostin tuon Marion Godartin flamingokorun välittömästi kun sen bongasin. Minä ja iso sydän flamingoille! Mikä tahansa tavallinen vaate saa ihan uutta potkua, kun rinnassa istuu suuri pinkki lintu. Godartin hauskat korut ovat täynnä herkullisia luontoaiheita hedelmistä lintuihin:

Joko tuli tarpeeksi asustekarkkia? Sitten siirrytään arvontaan! Joku onnekas voittaa omakseen nämä huikeat Marion Godartin kirsikkakorvakorut, jotka ovat klipsikorvikset eli ei haittaa, vaikka ei olisi korvissa reikiä. Näyttävät suuret korvikset eivät pyytele anteeksi olemassaoloaan, sen voin vannoa. Pariksi vielä punaiset huulet ja sitten menoksi! Sopivat sekä raikkaaseen valkoinen T-paita ja klassiset Levikset -tyyliin tai meille mekkoihmisille, joiden mielestä överit ovat aina parempi, more is more

Säännöt: 

1. keksi itsellesi nimimerkki ja jätä sähköposti sille varattuun kenttään. 

2. vasta kommenttiboxissa kysymykseen: mikä postauksen kuvissa näkyvistä tuotteista oli mielestäsi kaikkein upein ja miksi?

3. vastausaikaa on 23.8. klo 12:00 asti

Onnea arvontaan!

Kommentit (117)

Elmeri
1/117 | 

Röyhelö päivän/sateenvarjo. Ihana. Siks ku kaikki röyhelöinen on naisellista ja tykkään sellasesta.

Lim
2/117 | 

Upein on mustavalkoinen rannekoru/kaulakoru-sarja, koska olen tällainen suuri konstrastien ystävä. 

Hemuliina
4/117 | 

Tuo Pasottin mustavalkoinen röyhelösateenvarjo, sillä se on sopivan hillityllä ja klassisella tavalla överi!

AlisaA
9/117 | 

Juuri kirsikkakorut ovat mielestäni upeimmat, kirsikat ovat makuna, kuosina ja koruina olleet aina mulle jotenkin heikko kohta!

Lauraversiokaksi
10/117 | 

Coolein on tuo banaanikaulakoru ehdottomasti! Jos joku kävelisi kadulla vastaan se kaulassaan, olisi pakko mennä kysymään sen ostopaikka!

strilla
13/117 | 

Pinkki pääkallohattu! En pidä erityisemmin pinkistä enkä suosi pääkalloja omassa pukeutumisessani, mutta ai että tuo hattu on hieno.

TMH
14/117 | 

Ensimmäisen kuvan ilmeisesti käsikoru, missä useita eri värejä. Näyttävä, mutta ei liian pramea, voi yhdistellä mihin vain. Toinen suosikki oli punainen avattu sateenvarjo, mikä karkottaa sadepäivän ahdistuksen pirteydellään!

Taavi
15/117 | 

Sateenvarjo-punaisella kukalla. Kohta olis käyttöä. Koska syyssateet. Olen etsinyt vähän näyttävämpää sontsaa. Nytpä tiedän mihin suunnata.

TVjne
16/117 | 

Kirsikkakorvikset klipseillä ehdottomasti. Kirsikat ovat minulle ihan ykkönen asusteissa. Ja kun ei ole reikiä korvissa, enkä niitä voi edes vähään aikaan laittaa.

Onnenkissa
17/117 | 

Pitkään olen jo himoinnut isoa ja kestävää sateenvarjoa. Jotain söpöä ja mahdollisesti röyhelöistä.

Vimma
18/117 | 

Uskomatonta, sateenvarjoonkin voi näköjään hullaantua. Vastaan siis musta röyhelövarjo. Mikä asuste!

Minttu-Susanna
21/117 | 

Toiseksi viimeisen kuvan korvakorut ovat aivan ihania! Siis kaikki! Niiden perässä taidankin klikata putiikin sivuille, oliskohan heillä nettikauppa, hmm...

Ksenia
22/117 | 

Siis noi banaanit, apua! <3

Mut kyllä kirsikatkin ottaisin vaataan ilomielin. Ihanat!

Airiina
24/117 | 

Punaiset kirsikkakorvakorut koska pidä kirsikoista, noista punaisista joita laitain aina täytekakkuun, sopivat niin täytekakun makuun.

Maikkis
25/117 | 

Punaset ja vihreet kirsikkakorut! Ja jotenkin se ekan kuvan keskimmäinen värikäs rannekoru iski silmään. Se johonkin muuten yksinkertaiseen asuun niin ai että.

pimassou
28/117 | 

Vihreä omena -korvikset, koska niissä on mehukas väri ja muoto, joka tuo veden kielelle. :)

Mygge
30/117 | 

Toisen kuvan monivärinen ketju! Se saisi yhdistettyä kaikkiin vaatteisiini ja olisi huikea yksityiskohta. Kiitos vinkistä liikkeen suhteen. Täytynee työmatkalla poiketa tuolla.

Leila_H
35/117 | 

Värikkäistä laatoista koottu kaulakoru. Olisi ihana ripustaa tuollainen sateenkaari kaulaan pikkumustan kaveriksi! Nam!

Villivadelma
36/117 | 

Ensimmäisen kuvan rannekorut ja kirsikkakorvikset olivat kaikkein upeimmat!

tennisverkko
37/117 | 

Banaanirannekoru ja kirsikkakorvikset! Juuri sopivan leikkisät omaan tyyliini :)

Plussaa myös korviksien klipseistä, mulla ei ole reikiä :)

Oija
39/117 | 

Ihanimpia olivat sateenvarjot, kokoa pitää olla! Ja ihanaa, että vielä joku valmistaa noin mehukkaita klipsikorviksia, todellakin haluan osallistua arvontaan.

ElinaM
40/117 | 

Upeat hatut vei sydämen! Mieleen jäi varsinkin musta kissanaisen hattu ja pinkki pääkallohattu :) Vielä, kun olisi taitoa käyttää hattuja. Nuo korut heitti mut ajatuksissani 90-luvun alkuun Vaatehuoneelle, jonka koruhyllyjä hipelöin pikkutyttönä :) Samantyylisiä isoja ja värikkäitä koruja oli silloin muodissa! Ja klipsikorvikset oli mun lemppareita, koska niitä pystyi sovittamaan vaikkei ollut reikiä :D Kirsikkakorvikset tulisi varmasti käyttöön!

Miiu
42/117 | 

En ole niin suurien ja näyttävien korujen ystävä, vaikka ihailen niitä muilla :) siksi valitsisin näistä punaisen sateenvarjon, todella kaunis! Ja varmasti hieman kestävämpi kuin omani, joka kääntyilee joka suuntaan tuulen mukana :D myös ensimmäisessä kuvassa oleva harmaa rannekoru voisi olla sellainen, jota käyttäisin mielelläni. Kaunis kuvio.

MiinaV
44/117 | 

No noi kirsikat oli kaikkein näteimmät! Vähän jo ajattelin että en ehkä osallistu koko arvontaan kun moni koru näytti niin muoviselta (vaikka kuten sanoit, on muovikoruja ja muovikoruja, mutta nyt ei pääse hypistelemään) mutta siis nuo kirsikat olis kyllä upeat!

IinaP
46/117 | 

Pakko osallistua jo sen takia että pääsen kehumaan Pasottin sateenvarjoja. U-P-E-I-T-A! Saa melkein toivomaan sadekelejä.

Nelliinan perässä tullaan
48/117 | 

Olipa kiva juttu! Minä pidin melkein kaikesta, mutta tuo ensimmäisen kuvan leveä rannekoru on super?.
Sepä oli tuon Domique- Denavien mallistosta. Ja, kyllä ne kirsikatkin kelpaa.

Tanjuska
51/117 | 

Omaan silmääni pisti erityisesti tuo kolmannen kuvan turkoosi kaulakoru, jossa on iso pallo keskellä. Ihana väri, sopivan erikoinen, mutta menisi silti esim 50-luvun tyyppisten vaatteiden parina. Oli aivan upean näköinen myös punaisena Mustan Höyhenen omilla sivuilla.

Tyypinvaimo
53/117 | 

Tuo tummanpuhuva sateenvarjo! Hitsi miten tyylikäs, erilainen kuin nämä perus yksiväriset. Ps, sateenvarjo taitaa olla suomen sääolosuhteissa hyödyllisin asuste !

Jnita
54/117 | 

Nuo korvikset missä on vihreät pallurat, mikä lie marja/hedelmä onkaan. :D Vihreä kuuluu lempiväreihini ja nuo ovat vaan todella herkulliset!

-A-
55/117 | 

Kaikki hatut ovat aivan uskomattomia, mutta jos yksi pitää valita niin tuo musta lippis missä korvat <3

E~
58/117 | 

Mustavalkoinen kukkasateenvarjo oli mielestäni upein, mutta eivät kirsikkakorvikset jääneet paljoa taakse!

Sanna P
62/117 | 

Voi että miten upeaa väriloistoa. Mun lemppareita on just nää kirsikkakorvikset, joten ihanaa, että laitit juuri nämä arvontaan. Toisena ja aika tasaväkisenä ovat nuo banaani-korut, tunnun tykkäävän hedelmäisistä ja marjaisista helyistä :D

Suski
63/117 | 

Ekan kuvan keskellä oleva värikäs rannekoru. tai kuva jossa takimmaisena viuhka ja sen edessä mustavalkoisia koruja niin niiden mustavalkoisten jälkeen kuvassa on värikäs kaulakoru. Pidän paljon mustia vaatteita tai muuten vain "tylsiä" niin ehdottomasti väriä pitäisi tuoda silloin koruilla ja noi molemmat on vaan niin ihanan näköisiä. 

Lotta
68/117 | 

Turkoosi kaulakoru mallinuken kädessä on väriltään ihana ja sen verran iso, että mielelläni sen kaulaani ripustaisin.

VilliMarja
69/117 | 

Kaikki tuotteet ovat upeita, mutta tällä kertaa katse kiinnittyi vaaleaan lierihattuun mustalla pitsiyksityiskohdalla. Pidän välillä myös hillittyjen sävyjen kontrasteista,  vaikka väriä kaapista löytyykin. Lisäksi hankintalistalla olisi kesäinen, vaalea lierihattu.

syksyntyttö
70/117 | 

Korut ovat upeita, mutta lopulta näkisin itseni mieluiten kolmannessa kuvassa mallinuken kaulassa roikkuvan vihertävän kullertavista laatoista koostuvan korun kanssa. Se säväyttäisi niin syysvaatteita kuin talvivaatteitakin juuri minulle sopivissa sävyissä.

Siv
71/117 | 

Ehdottomasti Kirsi Nisosen rusettiturbaani on kaunein kuvissa näkyvä asuste. Onneksi Mustahöyhen sijaitsee niin kaukana, muuten tulisi varmasti palkkapäivinä käytyä siellä turhan usein. Myös kirsikkakorvikset viehättivät!
 

Pauliina.K
74/117 | 

Tuo sateenvarjo näyttää kaikinpuolin täydelliseltä, kuten aikalailla kaikki muutkin tuotteet :D

Maria59
75/117 | 

Upeita koruja ja hattuja mutta kaunis kukkakuvioinen puna-musta sateenvarjo on ihan must pimeille syyskeleille! Pitääpä käydä tuossa liikkeessä.

tiu
76/117 | 

Apuaa...Ehdottomasti nuo kirsikkakorvakorut! Voin jo kuvitella itseni ne korvissa ja punaista huulipunaa huulissani! Olisi ihan perfecto! :)

Sande
77/117 | 

Ah, mitä ihania övereitä! Ja sitten se valinnan vaikeus, mutta punainen lippalakki sydämillä taitaa viedä ykkössijan, johon tosin on tunkua röyhelösateenvarjon muodossa. Niin ja överi kultakorut mallinuken kaulalla tulevat hyvänä kakkosena. Mutta kirsikat korviin osuisivat tällä erää kuin nenä päähän, sopisivat täydellisesti turbaaneihin, joita juuri nyt joudun tukattomuuden vuoksi käyttämään. Vaikka sopivat ne kyllä kaikessa herkullisuudessaan mihin vain<3

Vilpe
78/117 | 

Ei pysty päättää, flamingokoru vai pinkki pääkallo hattu - pakko päästä käymään tuolla liikkeessä! 

-OnneliAnneli-
79/117 | 

Kun rullaa nuita kuvia, niin 14 kuvassa mieleiset korut. Kaikki sopisivat tosi hyvin asusteisiini, ihania koruja!

moonus
84/117 | 

Upeimmat olivat juuri nuo kirsikkakorvikset. sopii fiftariloverille kuin nenä päähän =)

MK
85/117 | 

Nuo erikoiset hatut. Kissankorvat olis omaan päähän kaikkein mieleisin, mutta tuo pinkki pääkallokuvioinen on idealtaan suorastaan nerokas!

Milwiina
87/117 | 

Tuli suuri palo tehdä oma visiitti liikkeeseen.... Kuvissa oli niin paljon ihanuuksia! Hatut olivat upeita, mutta kultainen iso helminauha oli jotain mahtavuutta!

McDarcy
88/117 | 

Mustavalkoinen röyhelösateenvarjo on häkellyttävän ihana. Syksyisessä maisemassa sateen ja sumun kietoessa värit yhdeksi oranssin ja keltaisen pyörteeksi, olisi tunnelmallista vaeltaa sen suojaamana. Antaa mielen ja sydämen rauhoittua kaikesta siitä kauneudesta ympärillä.

Jannie89
91/117 | 

Olen pinkin pääkallohatun kannalla, niin upea! W-a-u! Toi päässä porhaltaisin menemään pitkin katuja :)

Jenny
93/117 | 

Pidin eniten noista tokan kuvan kaulakoruista, koska ne olisivat tosi näyttäviä jonkun yksinkertaisen asun kanssa ?

SipuliSanna
94/117 | 

En tiedä mikä on ihanin, koska näin juuri niin monta syytä lähteä etsimään nettisivuja! Oh my!!!!

Maijatar
95/117 | 

Kirsikkakorvikset, popsahtaisivat pirtsakkoina piristyksinä esiin vaikka muuten pukeutuminen olisikin hillitty ?

EmiliaArmasKippuravarvas
97/117 | 

Röyhelöinen sateenvarjo, koska röyhelöt on ihania ja värit on mun, musta ja valkoinen.

Hallatar
98/117 | 

Ehdottomasti noi kirsikkakorvikset ois mun juttu, ja hyvänä kakkosena tulee se flamingo koru.

Ellukoo
99/117 | 

Olen haaveillut tuosta Nisosen rusettiturbaanihatusta siitä asti kun näin sen sun päässä eräässä postauksessa kauan aikaa sitten. Siispä valitsen sen suosikikseni. Hyvänä kakkosena tulee nuo sateenvarjot. Mikään ei piristäisi sadepäivänä enempää kuin tuollainen näyttävä kukkasateenvarjo. 

turkoosintuttava
100/117 | 

Ensimmäisen kuvan tuotteet ovat minusta paras, vaikka kaikista kuvista löytyykin kauniita ja erittäin upeita!

Erruliini123
102/117 | 

Turbaani on huikean hieno klassikko, kakkosena banskukaulakoru <3 Pitääkin muistaa tämä kauppa jatkossakin!

Kahvikissa
106/117 | 

Voi mitä värikarkkia, aivan mielettömän ihanaa. En ollut varma haitko kysymyksessä vastausta noista kaikista upeita tuotteista vaiko koruista. Pinkki rusettihattu /turbaani on kyllä niin puhdasta <3!! Ja koruista 1. Kuvan värikäs leveä rannekoru, niin ihanan värinen ja monikäyttöinen.

LottaLH
108/117 | 

Enpä olisi uskonut, mutta kaikista upein on tuo musta-harmaa-valkea kukallinen sateenvarjo. IHANA.

Ennu
109/117 | 

Kukalliset sateenvarjot, ei harmittaisi sadepäivät nuin kauniilla sateenvarjolla :) Toinen lemppari on nuo kirsikkakorvikset

Piitu
110/117 | 

Ihanat sateenvarjot pistivät heti silmään, mutta eteenpäin selatessani kirsikkakorvikset veivät sydämeni. Kerrassan hurmaavat!

Suffeli
111/117 | 

Kirsikkakorvikset ovat makeimmat :) ja kun en pysty muunlaisia korviksia pitämään kuin klipsejä.

Hapsu
113/117 | 

Kauneinta ja upeinta oli kaikki korvikset! Uusia korviksia aina metsästän joten hauska saada uusia ideioita tyyliin.

Hiisukas
116/117 | 

Vaikkapa ekassa kuvassa oleva turkoosi rannekoru.

Lempiväriäni ja sopiva moneen tilaisuuteen.

HannaA
117/117 | 

Hatut ovat upeita ja tuo Nisosen rusettiturbaani hohtaa pinkkinä niin kauniina.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu