Kirjoitukset avainsanalla elämä

Me juhlittiin ystävien kanssa viime lauantaina ihan vaan kesää. Tytti on mielettömän taitava kokki, joten kylään on aina ilo mennä :D Toki seurakin on mitä parhainta. Tytin keittiössä olen maistanut esimerkiksi maailman herkullisinta artisokkakeittoa, pitää muistaa pyytää reseptiä.

Tällä kertaa grillailtiin ja kahvipöydässä oli pavlova, johon me toimme tuoreet marjat suoraan Toijalan torilta.

Saku oli virallinen viihdyttäjä :D Mieheni jaksaa juosta ja leikkiä lasten kanssa lähes loputtomasti, se on aika hieno kyky aikuisella. Yllättäen vauhtimuksut tykkäävät hänestä ihan yli kaiken.

Minulla ei usein ole oikeaa vapaapäivää, niin ettei olisi töitä tai muuta pakollista tehtävää. Viime lauantai oli pitkästä aikaa täysin vailla to do -listaa, oli ihanaa leikkiä lasten kanssa, syödä hyvin, viettää aikaa ystävien kanssa ja ihan vaan olla. Odotan kesälomaa tässä vaiheessa jo aika paljon, enkä suunnittele niiden kolmen viikon ajalle tasan yhtään mitään. Fiiliksellä mennään, sen kummempaa ohjenuoraa tai suunnitelmaa ei tarvita. 

Ps. Tytin pavlovan resepti löytyy täältä: Pappilan Hätävara - Pavlova.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat