Kirjoitukset avainsanalla lifestyle

Ensin oli talvinen ihmemaa ja katolta alas jylisevät lumet, nyt on räntäsade ja litimärät rukkaset. Onneksi ulkona hengailulle on hyviä vaihtoehtoja. Tässä oma reseptini täydelliseen räntäsateiseen lauantaihin, kun ulos lähteminen ei pahemmin innosta. 

1. Hyvä musiikki. Fiiliksen mukaan valittu rytmi toimii aina. Meillä se on vinyylien muodossa, mutta ihan yhtälailla Spotifysta kaiuttimiin johdettu musiikki tekee tehtävänsä. Pientä mutta täydellistä levykokoelmaa on kerätty hitaasti ja hartaudella kirpputoreja ja divareita kiertäen. Vian muutaman levyn olen ostanut uutena, sillä esimerkiksi Amy Winehousen Back to Blackia ei käytettynä löytynyt 

Tänään levysoittimelle on valikoitunut sekä Tapio Rautavaara että The Beach Boys. Jälkimmäinen on hieman vino valinta ajankohtaan nähden, mutta oudosti toimii. 

2. Brunssi. Muhkea brunssi hitaasti nautittuna perheen ja / tai ystävien kanssa kuuluu laiskaan lauantaihin. Meillä oli yhdessä vaiheessa tapana järjestää joka lauantai brunssi tai edes hieman muhkeampi aamiaistarjoilu, mutta se on jäänyt. Tämän päivän kokemuksella tuli taas tunne, että tapa täytyy elvyttää. Päivällisen tekeminen siirtyy tunneilla eteenpäin, kun aamupäivällä syö kunnolla. 

3. Hyvä kirja. Olen fanaattinen lukutoukka. Luen aina kun mahdollista. Haaveilen eläkepäivistä pitkälti siitä syystä, että sitten on vihdoin aikaa istua tuntikaupalla keinutuolissa lukemassa! Toki ennusteiden mukaan oma eläkeaikani koittaa vasta seitsemänkymmpisenä jos silloinkaan, joten hengitystä ei kannata ihan vielä pidätellä. 

Tänään uppoudun Elena Ferranten Napolisarjan kakkososaan ja pinossa odottaa heti myös kolmonen. 

Onko kukaan katsonut tähän samaiseen kirjasarjaan perustuvaa TV-versiota Loistava Ystäväni - My Brilliant Friend HBO:lta? Harkitsen vakavasti HBO:n ottamista, sillä kirjana Loistava ystäväni oli... noh, loistava. Pidin siitä valtavasti. 

4. TV-sarjamaratoni tai vanha elokuva. Jos lukeminen ei innosta, tänään on hyvä ilta katsoa esimerkiksi Casablanca. Jännitystä, romantiikkaa ja Humphrey Bogart. Mitä sitä muuta elokuvalta voi vaatia. 

Leppoisaa lauantaita!

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

HBO:n sarja on hyvä, hienosti tehty. Vasta ensimmäinen kausi näkyvissä. Suosittelen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat