Kirjoitukset avainsanalla designvalaisimet

Minä en kovin usein innostu nykyajan designtalojen sisustuslinjoista, sillä myllään mieluummin kirppareilla ihan itse. On kuitenkin aina yhtä ilahduttavaa huomata jotain poikkeuksellisen upeaa - Rusty Remakes kolautti ruosteisella lekallaan meikäläisen tajun kankaalle. En tiedä miten tämän firman "sponsoroitua sisältöä" mainos oli onnistunut nousemaan Instagramini kuvavirtaan, vaikka en muistaakseni seuraa mitään muita sisustussivuja kuin Iittalaa. Mutta ei haittaa että nousi, sillä mainos niin sanotusti osui ja upposi.

Ruotsalaisen Rusty Remakesin tuotteissa yhdistyy kaksi minua viehättävää asiaa. Kierrätys ja ruosteinen kauneus, designissa on sopivasti steam punkia. Alkoi melkein naurattaa kun lukaisin brändin taustatarinaa, koska tiedän täsmälleen mistä seuraavassa tekstissä puhutaan. Ajatukset ovat kuin suoraan meidän Route 66 matkan johtavasta ideasta, miksi me(kin) ylipäätään reissun teimme.

"It all started in summer 2012, during a 4 000-mile road trip through the United States. Captivated by the light and the sceneries of the Nevada and Arizona deserts, I also fell in love with the tattered old buildings and vintage industrial objects, along Route 66.

Many of these items are forgotten in modern society. Still, some possess a timeless design with their fascinating symmetries and shapes. And stories. These, I believe, deserve the opportunity to shine once again."

Sitten ne itse lamput. Voi hyvänen aika ne lamput. Kohta ymmärrätte miksi tällainen steam punk ja industrial style fiilistelijä on ihastunut.

Rusty Remakes -valaisimet on tuunattu vanhoista teollisuuden jämätavaroista. Ne on valmistettu käsityönä ja ovat luonnollisesti melko uniikkeja. Hinnat liikkuvat satasissa, kuten olettaa saattaa. Brändillä on lisäksi uusvanhoja valaisimia valikoimissaan, eli uusista materiaaleista valmistettuja tuotteita, jotka on kuitenkin suunniteltu samaan vintagelinjaan kuin nämä vanhoista tavaroista tuunatutkin. Myös kuvien hauskat lamput ovat Rusty Remakesin omaa tuotantoa.

Minulla on pyörinyt jo iät ja ajat tähän aiheeseen liittyvä tuunausidea mielessä. Nyt kun katselin näitä kuvia, päätin lopultakin raivata projektille aikaa kalenterista sillä kyseessä ei edes ole mikään äärettömän paljon aikaa vievä homma. Kaikki tarvikkeet on jo valmiina kotona. Joskus tarvitsee inspiraatiopotkun takamukselle, että alkaa tapahtumaan. Pian näette mitä pajassa syntyy!

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat