Kirjoitukset avainsanalla poro

Juuri kun viimeksi kerroin että meitä ovat lomakelit hellineet, tuuri kääntyi ja räntäsateet saapuivat. Mutta ihan urheasti nuo miehet ovat siitä huolimatta suunnanneet Ylläksen rinteisiin. Näkyvyys tunturissa oli eilen kuulemma noin metrin luokkaa. Minä olin alunperin ajatellut että olisin voinut ehkä uskaltautua kokeilemaan laskettelua, mutta voi harmi sentään että tällä kelillä se ei ole ensikertalaiselle kovin järkevää :D Toisin sanoen, säästyypähän vanhan luut ehjinä. 

Lomat Lapissa ovat aina täynnä karvakavereita, kun joka talossa on vähintään koira. Ja kissoja, hevosia, lampaita ja poroja. Me ollaan täällä melkoisen eläintarhan keskellä, joten voitte uskoa että nämä meidän seurueen 1-vuotiaat neitokaiset ovat innoissaan. Erityisesti 13 viikkoisesta Armista, koiranpentu rakastaa lapsia ja lapset sitä. 

Se taitaa olla joku universaali fakta että kaikki lapset ovat ihastuksesta soikeina eläinten kanssa. Niin myös minä, kun näitä nappisilmiä tähän koneelle latailin :)

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat