Kirjoitukset avainsanalla Asukuvat

Syyskuu on minun vaatekaappini kannalta pukeutumisen kulta-aikaa. On yksinkertaisesti ihana vetää vaatteita niskaan ja käyttää takkeja! Vapaahtoisesti, kun ei ole vielä pakko käyttää takkia lumituiskujen vuoksi. Kauneimmat takkini ovatkin juuri välikausitakkeja, joista yksi kaikkien aikojen lempparini on tämä: 

Zaran vanha takki on tavallaan hempeä värinsä puolesta ja kukkakuosin vuoksi, mutta toisaalta ei kuitenkaan. Sävy ei ole Barbie-pinkki vaan neutraali persikkaisempi. Ei ole mitään parempaa tapaa naamioida mustat leggarit ja paita nopeasti "pukeutuneen näköiseksi" kuin näyttävä takki :) 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Anniska
2/2 | 

Noi korvikset taas on mun kaikkien aikojen suosikit. Oon yrittäny ettiäkin saman tyylisiä mutta ei oo osunu kohdalle! Mutta hyvvää sykssyy! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos haluaa todella pitkäikäisen takin, kannattaa pitää silmät auki kirppiksillä ja vintage-putiikeissa vanhojen suomalaisten lammastakkien varalta. Tämä Made in Finland lammastakkini on vajaa 50 vuotta vanha, ja oikeastaan se vain paranee koko ajan. Takki muokkaantuu omistajansa mittasuhteisiin ja käyttörypyt asettuvat oikeille kohdille. 

70-lukulaiseen boheemiin tyyliin sopii takin lievä kuluneisuus, joka on aiheutunut ahkerasta käytöstä. Silti takki on täysin ehjä ja jos jokin nappi tai sauma alkaa joskus antaa periksi, sen voi korjauttaa suutarilla. 

Kommentit (2)

Pesunalle
1/2 | 

Tuo takki on täydellinen! <3 Aina kun se näkyy blogissa niin ihailen sitä.
Itselläni on useampi vintagetakki. Yksi on äidin vanha, yksi isoäidin, yhden sisko on ostanut kirppikseltä 90-luvulla ja yhden olen itse löytänyt kirppikseltä. Itse löydetty on Friitalan kelsiturkki. Takin huono puoli: talvella on harvoin niin kylmää ettei tule kuuma siinä. :D Viime talvena kun oli 20 astetta pakkasta, puin takin alle vain ohuen paidan ja silti oli kuuma.

Kiitos blogisi olen löytänyt useamman ihailun kohteen, kuten Parikan, Palmrothin ja vintagevaatteet. Kiitos! Tajusin juuri että olen seurannut blogiasi yli 10 vuotta, sillä aloin seuraamaan ennen häitänne. Hyvää tinahääpäivää!

Käyttäjä20353
Liittynyt25.9.2018
2/2 | 

Harmi, kun itse olen kasvanut ulos useammasta vintagetakista. Ne kun ovat usein muutenkin pientä kokoa, löysin ihme kyllä taas uuden sopivan takin kierrätyskeskuksesta. Laatu on hieman erilaista, kuin nykyisissä. Kunnon lämmin ja tyylikäs villakangastakki odottaa jo talvea. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Elämme voimakkaiden värien ja kuosien aikaa, ystävät hyvät. Kun on kuosittanut itsensä päästä varpaisiin kukilla ja geometrialla, iso alue keltaista rauhoittaa. Hassua sinänsä, kun väri on kuitenkin melko räikeä. 

Trenssiä aletaan pikkuhiljaa tarvita taas, ainakin iltaisin viileän tullen. Tämä on vanha Marks & Spencerin takki, joka sopii melkein kaikkiin mekkoihini ja myös housuihin. Keltainen on jännä väri, sillä kovin montaa vaatetta en kaapistani keksi johon ei sopisi väripisteeksi keltainen laukku, takki tai kengät. Etenkin tällainen murrettu keltainen toimii aina.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Leopardikuosin ja minun suhteeni on vähän erikoinen. Rakastan kuosia yli kaiken, mutta en jostain syystä pysty löytämään sellaista tapaa käyttää kuosia, että oloni olisi täysin rento. Miksi?! Yritän olla ylipukeutumatta ja pitää loppuasun mahdollisimman kasuaalina, mutta silti olo on pisaran verran kuin Pulmusten Peggylla. 

Tämä paita/mekko on kirppislöytö, hattu KN Collection, kengät vanha matkamuisto ja veska on kameralaukkuni.

Varmaankin se viimeinen keino olisi laittaa tukka kiinni tiukalle nutturalle, jolloin oman fledani kasaripermisvibat ja yleinen pörröisyys siliäisi tyylikkäämmäksi. Mutta en yksinkertaisesti viihdy tukka kiinni. Että jatketaan harjoituksia ja Peggynä olemista. 

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Tohon asuun vois kans sopia suora tukka ja pipo sekä tyyliin mustat lenkkarit tai converset ym. rennot kengät :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat