Kirjoitukset avainsanalla Asukuvat

Tampere-talon UPEE-kirppistapahtuma oli kaikin puolin kiva kokemus. Minulle pääosin myyjänä, mutta ehdin pikaisesti pyörähtää myös muutaman viereisen kirppispöydän luona sekä vierailla Uhana Designin standilla. Uhanalaiset myivät mallikappaleita, vaatelainaamossa olleita tuotteita sekä henkilökunnan omia vanhoja vaatteita.

Pääsin käymään standilla vasta pari tuntia tapahtuman alun jälkeen, jolloin oli ihan odotettavissa, että parhaimmat herkut oli myyty. Mutta mukana oli selvästi ripaus tuuria, sillä löysin rekiltä (ainoa kappale!) juuri sen vanhan malliston kimonotakin, josta elättelin toiveita. En tiedä oliko takki second hand, kakkoslaatua vai mallikappale, mutta hinta oli alle puolet alkuperäisestä. 

Kimonotakit mekkoina, rakkautta ensi silmäyksellä. Tässä pääsiäisviikonlopulta synttärilookkiani. Tyylifilosofiaani noudatellen kunnon väriöverit:

Takki: Uhana Design / laukku: Marion Godart (Mustahöyhen) / ballerinat: Palmroth Original (saatu blogin kautta) / korvikset: H&M

Marion Godartin vaaleanpunainen muovilaukku vie ajatukset 50-luvulle. Sinne ei mahdu koko maailma, mutta kuitenkin kaikki tarpeellinen. Herättää aina ihastusta lapsissa, takuuvarma hitti lapsisynttäreillä :D

Ps. älkää välittäkö, että hiukseni näyttävät joka päivä entistä enemmän vappuvärillä suihkutetuilta. Ostin uuden sävyttävän shampoon sekä hopeakuivashampoon, joista kumpaakaan en ole vielä onnistunut käyttämään täysin oikein. Ottaa vähän aikaa tämä opettelu... harjoitteluaika tosin on aika nappi näin vapun korvilla. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (1)

lusene
1/1 | 

Juuri katsoin, että kylläpä onkin nätti vaaleanpunaisen sävy hiuksissa :D Hieno takki myös!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kukkamekot jos mitkä olivat ominaista ysärillä rennon grunge-tyylin lisäksi. Itse onnistuin olemaan kyseisellä aikakaudella vähän molempia (kukkamekkoilija ja grunge-villapaitojen ystävä), ja siinä sivussa vielä paria muutakin tyylisuuntaa. Ikuinen kokeilija ja innostuja haluaa testata joka tyyliä. 

Tämä KappAhlin nostalginen kukkamekko olisi ihan hyvin voinut olla ylläni vuonna -96. Olisin yhdistänyt sen valkoisiin avokkaisiin, villiin permanenttiin ja hiusdonitsiin, mutta nuo kolme viimeistä jäivät nyt tällä kertaa pois :D Valkoisten avokkaiden sijaan laitoin jalkaan Palmrothin siniset Mikaela-nauhakengät (saatu blogin kautta), jotka ovat modernisoitu versio 80-luvun Palmrotheista. 

Harmi etten ole säilyttänyt ysäriavokkaitani, sillä ne olisivat nyt oikeinkin käyttökelpoisia ja jopa muodikkaita. Lisäksi sen ajan kengät olivat niin hyvälaatuisia, että uskoisin niiden olevan edelleen kunnossa. 

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Ostin tän saman mekon alesta mutta koko on hieman kippana, täytyy varmaan laihduttaa kun mekkoa ei paljoa pystynyt suurentaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kirkkaanvihreä vintage-takkini pääsee oikeuksiinsa silloin, kun asuun ei ymppää mukaan mitään muuta "näyttävää". Tämä takki oikeastaan ansaitsee valokeilan, on se sen verran huikea. Oletan, että takki on 60 - 70-luvun tuote. Ainakin tyylin perusteella arvioisin näin. 

Takki & laukku: vintage / baskeri: KN Collection (saatu blogin kautta) / Loaferit: Minna Parikka / Mekko: kirppis, en tiedä merkkiä

Mustavalkoinen ja vihreä on voimakas yhdistelmä, ja vaikka vihreä ei ole itselleni tyypillinen väri, viihdyn tässä asussa loistavasti. Olen takki-ihminen henkeen ja vereen - hieno takki tekee koko asun. 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kun joskus aikoinaan bongasin tämän Minna Parikan joutsenlaukun Facebookin myyntiryhmästä, en olisi voinut enää nopeammin kirjoittaa AV YV OSTAN!!! En oikeasti osaa noita nettikirppiskoodeja edes auttavasti, mutta pääasia että onnistuin olemaan ensimmäinen ostaja jonossa.

Olen tätä nykyä ehkä luokiteltavissa jo keräilijäksi (?) näiden vanhojen Parikka-harvinaisuuksien osalta, mutta uskallan vielä käyttääkin tuotteita oikeasti. Joten ehkä en sittenkään ole oikea keräilijä :D

Mukavaa viikonloppua ja toivottavasti nähdään huomenna Tampere-talon UPEEssa :)

Kommentit (4)

Vierailija
2/4 | 

Löysin kyseisen laukun viime keväänä kirppikseltä viidellä(!) eurolla, kauhee mäihä! 🤩

Jep
3/4 | 

Hyvä että käytät, itse en ymmärrä keräilyä ollenkaan jos tavarat vaan pölyttyy kaapissa. Itse asiaasa semmoinen "haalimisen ilo" on aika ahdistavaakin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat