Kirjoitukset avainsanalla Asusteet

Peplum-yläosalla ja kerrostetulla muhkealla tyllihameella saa hirveän näppärästi muotoiltua itsestään joulukuusen muotoisen :D Mikäs sen toimivampaa näin pikkujoulukauden ytimessä. 

Tämä asu on todella peittävä. Ei lyhyttä helmaa tai paljaita olkapäitä. Silti kokonaisuus toimi mainiosti kekkereillä. Oikeastaan oloni oli paljon juhlavampi, kuin pikkuruisen hippamekon kanssa. Tyylioppaissa ohjataan useimmiten paljastamaan ja peittämään jotain, mutta ihan yhtä hyvin voi myös peittää kaiken. 

Valtavat kullanväriset rihkamakorut (muistaakseni ostettu aikoinaan Gina Tricotista) ovat juhlakauden supersuosikkini. 

Peplum-paita: Zara, tyllihame: Asos, käsilaukku: Minna Parikka, korkkarit: Palmroth

Tämä juhlakausi voisi minun puolestani kestää vielä pari kuukautta. Kaikki vaatekaappini överihameet saavat ulkoilua. Meillä on vielä osunut näille kuukausille teatteria, konserttia ja sitä sun tätä, mutta vaatehörhöllehän jokainen tapahtuma on vain taas yksi uusi tilaisuus vetää paljetit ylle <3

Kommentit (5)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kun vaatekriisi on pahimmillaan, musta pikkumekko pelastaa aina. Vaikka musta on turvavärini, ja jossain määrin myös upean dramaattinen, se on tällaiselle väreistä innostuvalle useimmiten hieman liian tylsä. Tai ehkei tylsä, mutta varma. Musta vaatii aina rinnalleen jotain, että tunnen oloni kotoisaksi.

Korut, hiuskoristeet, laukut ja kengät, ilmiselviä valintoja. Mutta ihan samaan tapaan asun juttuna voi olla myös kimaltavat sukkikset, erityisesti nämä:

Kengät Asokselta. 

Nämä kimaltavat verkkopintaiset sukkikset löytyivät Lindexiltä. Ja nimenomaan verkkopintaiset, ei verkkosukkikset. Säihkyen kohti joulua! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sateinen marraskuu voisi olla äkkiseltään ajateltuna ankeaa aikaa, mutta toisaalta se antaa mahdollisuuden ihan uudenlaisille "asusteille". Käytännöllisin mahdollinen asuste juuri nyt on tietysti sateenvarjo. Kokeile joskus mustan varjon sijaan jotain ihan muuta! Oma suosikkini vuosien takaa on Japanista ostettu Hello Kitty -sateenvarjo (aivan överi) ja sitten tämän postauksen kuvien kukkavarjo. 

Väripilkkuna tässä asussa toimii hyvin myös tuo kukkamekon sininen sivuraita. 

Tämä vanha Pasottin sateenvarjoni (*saatu blogin kautta, Mustahöyhen) on ulkopuolelta yksinkertaisen musta, mutta sisäpuolelta löytyy huikea kukkakuvio. Ihan erityisesti aikoinaan ihastuin tuohon flamingonuppiin.

Anjo Alleen 20-luvun mieleen tuova pitsihattu on yksi kauneimmista päähineistäni. Jos samainen hatuntekijä on tänäkin vuonna Suomen Kädentaidot -messuilla, voi olla että täytyy käydä tutkimassa mitä muuta kaunista sieltä löytyy. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Silloin tällöin tarkistan itseltäni, että onko edelleen ihan ok käyttää Disney-hahmoja vaatteissa. Tähän asti vastaus on ollut aina kyllä, joten alkaa vaikuttaa siltä, että käytän Bambi-sukkiksia vielä eläkkeelläkin. 

Gantin asiapirkkokenkiin yhdistettynä Irregular Choicen Bambit ovat täysin toimistokelpoiset ja mikä tärkeintä, piristävät sumuisen ankeaa marraskuista arkipäivää.

Bambi itsessään on satu, jota katsoessa kyynelhanat aukeavat joka kerta. Haikea leffa, mutta silti niin ihana. Se on yksi kaikkien aikojen rakkaimpia Disney-elokuviani, heti Robin Hoodin jälkeen. Robin Hoodia ei ylitä mikään. 

Kommentit (3)

Vierailija

Ihanat! <3 Onkohan mitoitus näissä sellanen että mahtuu blösöäkin vyötäröä sisään, näytti olevan yhtä kokoa?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat