Kirjoitukset avainsanalla Asusteet

En koskaan voita arpajaisista mitään. Siskoni mielestä olen ylipäätään Hannu Hanhi, mutta väittäisin, että olen vain todella kova tekemään töitä asioiden eteen (sitkeys palkitaan!), enkä niinkään tuurihaukka. Nyt kuitenkin kohdalle osui ihan puhtaasti arpajaisvoitto. 

Olin vuosia sitten Anna-Marian luona tilaisuudessa, jossa ryijyihin erikoistunut Heli MG Eco Faux Furs oli näyttämässä kuinka ekologisia ryijyturkkeja tehdään. Kaikki me osallistujat saimme kokeilla ryijytekniikkaa valkoiseen tilkkuun. Postauksesta vuodelta 2014 löytyy ihan kuvallinenkin todiste siitä, että olen itse nypertänyt tätä kyseistä ryijyä! 

Kuuden vuoden kuluessa esimerkkitilkku kasvoi ja kasvoi, kunnes siinä oli ainekset ryijylaukkuun. Lopuksi Heli arpoi ryijystä valmistamansa laukun kaikkien niiden kesken, jotka sen tekemiseen olivat projektin varrella osallistuneet.

Ette varmaan millään arvaa kuka voitti! Huikeaa!

Laukussa on "muhvitaskut", eli sen sisällä voi lämmitellä käsiä kylmällä. Miten hieno idea, ja käytännössä viime perjantaina myös testattu. Toimii!

Itseäni selkään taputtaen sanon, että kyllä tosiaan oli hieno voitto. Laukku sai nyt kodin, jossa sen tarinaa arvostetaan. 

Tässä vielä lyhyt kooste tuosta Helin laukkuprojektista

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja sitten vielä toinen satsi asustepuolta, jonka jälkeen lupaan lopettaa nämä 2018 kokoelmapostaukset ja siirtyä muihin aiheisiin. Tässä asusteet heinäkuusta joulukuun loppuun. Yritin keksiä millä lauseella kuvaisin asustetyyliäni, mutta näkyy olevan sellainen sillisalaatti että tässäkin pätee sama asia kuin pukeutumisessa: mikä milloinkin sattuu huvittamaan. 

Tyylini muodostuu fiilispohjalta. 

HEINÄKUU

ELOKUU

SYYSKUU

LOKAKUU

MARRASKUU

JOULUKUU

Tervetuloa asusteiden vuosi 2019!

Kommentit (4)

Vierailija

Voi, olisipa ihanaa olla työkaverisi ja seurata pukeutumistasi päivittäin! Tyylisi on rohkea, kaunis ja inspiroiva!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Koska kyseessä on minun oma rättiblogini, en voi olla tekemättä vielä perinteistä asusteet ja muut tilpehöörit kokoelmapostausta vuodesta 2018. Olen parantumaton kenkäfriikki, ja vahvasti sitä mieltä, että nättien kenkien jalkaan sujauttaminen ei vie arkisin yhtään sen enempää aikaa kuin tylsienkään. Joten valinta on helppo - nätit kengät, kiitos, jos olosuhteet vain sallivat. 

Kenkien lisäksi olen hattujen ja muiden hiushärpäkkeiden kannattaja, sillä mikään ei pelasta tehokkaammin huonoa hiuspäivää. Lisäksi olen tosi laiska laittamaan tukkaani, joten hattu on helppo valinta. 

Luulisin, että jos minun pitäisi valita asusteiden ja vaatteiden välillä, valitsisin asusteet. "Niina, valitse käytätkö loppuelämäsi mustaa perusmekkoa ja saat valita mitkä tahansa asusteet vs. saat käyttää mitä tahansa vaatteita, mutta jalassasi on ikuisesti mustat perusavokkaat ja hatut sekä korut on kielletty kokonaan. Kumman vaihtoehdon valitset?"

Toivotaan, että tähän ei koskaan päädytä, ja saan pitää sekä mekkoni että kenkäni. Tämä pidemmittä puheitta asustevuosikatsaus tammikuusta kesäkuuhun:

TAMMIKUU

HELMIKUU

MAALISKUU

HUHTIKUU

TOUKOKUU

KESÄKUU

Kommentit (3)

Katja kysyy

Hei, huhtikuun kuvissa huomiotani kiinnitti (kaiken muun ihanan hörsylän ja minnaparikan lisäksi) tuo nahkainen reppu! Se on tismalleen sen mallinen, mitä olen metsästänyt jo vuosikausia Suomesta ja ulkomailta! Muistatko, mistä se on ostettu?

Katih

En voi olla hymyilemättä, kun näen nuo hauskat tupsusaappaat. :) Hienoja asusteita muutenkin, Barbie-uikkari on kuin karkki.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Meillä oli viime viikonloppuna useammatkin juhlat, ja kahdet niistä osuivat onneksi samalle päivälle, joten selvisin yhdellä juhlamekolla. Tämä Y.A.S.:n musta harsomekko on sopivan pelkistetty niin pikkujouluihin kuin lasten synttäreille. Yksinkertainen koru vain kaulaan ja se on siinä. 

Synttäreillä meidän 4v. tokaisi yllättäen korustani, että äiti sulla on kaulassa pimeyden ruhtinattaren rubiini. Jättäen minut ihan sanattomaksi. Siis mistä ihmeestä 4-vuotias on ylipäätään kuullut moisen termin :D Tiedoksi, että jatkossa Kalevala Korun Rotunda-kaulakoru on Pimeyden ruhtinattaren rubiini

Pimeyden ruhtinatar huokaisee nyt helpotuksesta, sillä loppuvuoden juhlat on täten juhlittu ja voi keskittyä täysillä joulutohinaan. Joulukuu on mennyt niin kauheaa vauhtia, että olen tippunut kokonaan joulujunasta! Pitää vähän kiriä. 

Kommentit (2)

venlaalaa

Ihanat noi harsojen epäsäännölliset pilkutukset! 😍

Kai kysyit, mistä tyttäresi tämän pimeyden ruhtinattaren oli tempaissut? Ihan kuolematon heitto! 🖤

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat