Kirjoitukset avainsanalla Asusteet

Pikaisena vinkkinä parhaillaan käynnissä olevaan pikkujuhlakauteen. Ei ole pakko kuorruttaa itsensä paljetein (krhm..), sillä jo yksi katseen vangitseva asuste riittää. Kaapista löytyvän pikkumustan saa päivitettyä juhlaan esimerkiksi helmin kuorrutetun samettipannan avulla. 

Tämä panta on Gina Tricotin mallistoa. Se on siinä mielessä harvinainen malli, että se ei purista päätä. Minä saan päänsäryn viidessä minuutissa, jos panta ei ole kevyt ja taipuisa. Että tästä vinkiksi myös muille, jotka eivät kestä puristavaa vannetta päässään :D

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun etsin kummitytön synttärilahjaan sopivaa korttia, törmäsin Ideaparkin Mummolassa Nenni & Friends -kortteihin. Valitsin suloisen ballerinanorsukortin ja kävelin kassalle, mutta matkalla huomasin telineessä saman valmistajan korvakoruja. Kaikki korttien suloiset eläinhahmot oli ikuistettuna myös vanerikorviksiksi!

En voinut vastustaa näitä Hilma-korviksia, aivan ihanat!

Mummolan myyjä kertoi, että kyseessä on suomalainen tuote (kuten Mummolassa voi olettaakin), tarkemmin sanottuna Nenni on kotoisin Seinäjoelta. Myyjän mukaan eläinhahmoilla on aina myös paperimassavastine, ja kun kävin stalkkaamassa Nennin Instagram-tiliä, niin kävi ilmi että Hilma-korviksilla on paperimassahahmon lisäksi ihan oikea koira esikuvana <3 Useammallakin koirahahmolla näkyi olevan tosielämän vastine. 

Korvikset ovat keränneet niin monta mistä nuo on ostettu -kommenttia, etten pysy enää perässä! Joten tästä vinkiksi kaikille teille, jotka etsitte kivoja kotimaisia joululahjaideoita: Nenni & Friends. 

Ps. ai vitsi, että haluaisin nähdä meidän kissakuningatar Nöpön parhaan ilmeen korvakoruina :-------------D täytyy ehkä tehdä sellaiset jollain keinolla itse. Niistä koruista olisi söpöys kaukana, mutta asennetta kissavanhuksessa on sitten senkin edestä!

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Elokuu on se kuukausi kun pärjää vielä sandaaleilla, mutta tekee mieli pukea jo hiukan synkempiä sävyjä. Jos lapsilla välikausivaatteet tarkoittavat syksyn ja kevään ohuempia takkeja sekä housuja, minun kohdallani se meinaa jotain ihan muuta :D Aikuisten välikausi on: vielä tarkenee pikkukengillä ennen räntäkautta!

Kesän asusteet yhdistettynä tummiin sävyihin:

Mustaa T-paitamekkoa keventää vihreä pyykkimuijapanta ja Minna Parikan korallin väriset satiinikengät. Kauniit kengät ovat kuin valettu jalkaani, voisin meilkein näiden vuoksi toivoa vielä pitkää lämmintä kautta. Oletan, että kengät eivät pysy kunnolla jalassa sukkisten kanssa, joten niiden käyttö rajoittuu kesään.

Iski ihan täydellinen oikosulku tuon hiuspannan merkin suhteen! Palaan asiaan kun muistini palautuu... joku tanskalainen (?) hankalasti muistettava brändi...

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kun nyt hattujutuista alettiin, niin olen iltojeni ratoksi piirrellyt vielä yhden variaation Suuri Käsityö -lehden kalastajanhatun kaavasta. Toteutus on Finlaysonin Pampula-kankaasta, joka puuvillaa. Kangasta kuluu noin 0,5m eli vaikka ostaisi hieman arvokkaampaa Marimekkoa ja Finlaysonia, hinta ei silti kipua liian korkealle. 

Viimeinen viikko on ollut ikäänkuin itseohjautuva pikakurssi kesähattujen tekemiseen. Nyt aletaan olla siinä pisteessä, että osaan jatkossa valmistaa lierihatun erilaisia variaatioita vaikka unissani. Tämä on ihan mukava kesäinen lahjaidea myös, jos tuntee ystävän vaatemaun. 

Nyt on niin huikean kuuma, että suurilieriselle hellehatulle on tottavie käyttöä! 

Kengätkin ovat pampulaa, Minna Parikan sellaista. Nämä släbärit herättivät kovasti iloa päiviksen lapsissa :D 

Kommentit (2)

-A-
3/2 | 

Oi että! Mitä muutoksia teit alkuperäiseen kaavaan tämän kohdalla? Syvensit kenties hattuosaa, kuinkakohan paljon? Entäs teitkö lierille jotain? Kiitos <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat