Kirjoitukset avainsanalla Asusteet

Olen muutamassakin tapahtumassa kiinnittänyt huomioni Design by KIETO -korvakoruihin. Erittäin runsaat kuvitukset ovat lumoavia ja korut riittävän suuria. Rakastan näyttäviä koruja arjessa, kun taas pikku piperrykset (esimerkiksi Kalevala Korun Rotunda) ovat käytössä lähinnä juhlapäivinä. 

Talvilomalla Lapissa osuin Jounin kauppakeskuksessa Seita Shop nimiseen putiikkiin, jossa myytiin Design by KIETOa. Päätin, että nyt hankin ne himoitsemani omenankukka-korvikset. Kun asuu omenapuiden ympäröimänä, kasvaa tavallaan kiinni näihin omenajuttuihin :D

Suuret korvakorut ovat kuitenkin kevyet, sillä ne on valmistettu ohuesta kotimaisesta koivuvanerista. Valmistus tapahtuu tietysti käsityönä Suomessa.

Ps. Jos satutte Levin ja Ylläksen korkeuksille ja olette suomalaisen designin ystävä, kannattaa piipahtaa Äkäslompolossa Jounin kauppakeskuksen toisessa kerroksessa. Sieltä löytyy kotimaisia kiinnostavia brändejä pursuava putiikki nimeltä Alava Shop. Minua ei kiinnosta talviurheilumuoti hippastakaan, joten Alava Shop oli aivan huikea helmi Lapin sydämessä. Talviurheilukeskuksissa kun on pääasiassa talviurheiluun liittyvää tarjontaa, ymmärrettävää kyllä. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tässä on välipäiviltä yksi asu, josta pidän ihan erityisesti. En tajunnut laukkua valitessa, että sulautuisi noin täydellisesti mekkooni, huomasin sen vasta valokuvista. Mutta eipä tuo haittaa. 

Mekko: ?? / laukku: Mango / nilkkurit: Palmroth Original

Viininpunainen on niin upea sävy niin kengissä, vaatteissa kuin asusteissa. Ja huulipunissa! Se toimii aina. 

Kommentit (4)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Tässä vielä loput asuste- ja kenkähommat heinäkuusta joulukuun loppuun. Asusteet ovat pukeutumisen suola ja pippuri, joihin toivoisin ehtiväni panostaa enemmän. Saan niin paljon positiivista energiaa arkeen värikkäistä kengistä ja koruista, että siihen kannattaisi satsata jokunen minuutti päivässä. 

Heinäkuu

Ei ainakaan puutu väriä loppukesän asusteista! Harmittaa aivan älyttömästi nuo Supergan supersöpöt tennarit, joihin jalkani ei vaan totu. En ole ehkä silti valmis vielä luovuttamaan. 

Elokuu

Elokuusta jäi erityisesti mieleen iloinen jälleennäkeminen Uhana Designin siksak-huivin kanssa. Otin sen mukaan Islantiin ja tuli tottavie tarpeeseen!

Syyskuu

Tämä on lempikuukauteni. Helle on takana ja pakkaset vielä edessä. Se antaa valtavan paljon tilaa pukeutumiselle ja asustamiselle! Hattuja, sukkiksi, saappaita, korkkareita, kaikki käy. Minun puolestani syyskuu voisi kestää puoli vuotta. 

Lokakuu

Tämä taitaa olla virallinen Niina neuloo -kuukausi :D kuvissa vilkkuu paljon itse neulottuja asusteita ja enimmäkseen paksuista langoista, sillä olin vasta neulomisharjoittelun alkumatkalla. Kasin puikoista on jo siirrytty kakkosiin, jee!

Marraskuu

Virallinen pikkujoulukuukausi oli tänä vuonna säihkyvä. Käytin glitteriä enemmän kuin koko vuonna yhteensä! Aina mielummin överit, jos vaan mahdollista. 

Joulukuu

Viimeinen kuukausi meni ihan ääripäästä toiseen. Käytin sekä avokkaita että karvabootseja, keli vaihteli niin rajusti kuukauden aikana. Mutta ihan mukavaa, ei tule tylsää. 

Se on siinä. Nyt on koko vuosi kerrattu niin vaatteiden kuin asusteiden osalta. 

Kiitos paljon blogivuodesta 2019 <3

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Lempiosioni: vuositsekkaus asusteisiin ja kenkiin! On ihan äärimmäisen harvinaista, että myisin eteenpäin kenkiäni tai asusteitani, sillä kiinnyn niihin ihan liikaa. Jos ottaisin järjen käteen, laittaisin välittömästi kenkäkirppiksen pystyyn. Mutta sulatellaan ajatusta vielä. Kymmenisen vuotta. 

Tammikuu

Asusteiden osalta tammikuu oli ihan tyhjä, sillä olimme lähes koko kuukauden remonttia paossa. Minulla oli mukana kaksi laukkua (musta Maxine ja tämä vihreä pienempi veska) sekä Palmrothin luottosaappaat. Yllättävän hyvin pärjäsi noillakin. 

Helmikuu

Pakkaskuukausi meni myös aina minimivarusteilla, johtuen varmastikin juuri pakkasesta. Muutamaan illanviettoon luistelin korkkareilla, mutta muuten kuljin muistaakseni Palmrothin saappaissa. 

Maaliskuu

Tässä kuussa otin selvästi takaisin alkuvuoden asusteettomuuden :D VÄRIÄ!

Huhtikuu

Talven taittuessa lopullisesti oli aika ottaa esiin pikkukengät, ihanaa!

Toukokuu

Minna Parikan Caracalit ovat aina käsillä, sekä punavalkoisina että mustavalkoisina. Myös korkeammat pupunkorvakengät olivat koko ajan käytössä. 

Kesäkuu

Hellou släbärit! Olen käyttänyt noita Parikan pinkkejä sandaaleja viitisen kesää (?) eivätkä ne mene miksikään. Aluksi suojelin niitä mökkireissuilta, mutta viimeiset pari vuotta ne ovat olleet aina mukana rantahiekassa, mökkisaunalla ja ihan missä tahansa kuljenkin. Timanttista laatua ja istuvat jalkaani täydellisesti. 

Ensimmäiseltä puolelta vuodelta jäi erityisesti mieleen nuo itse tekemäni hatut. Klujin koko kesän Tom of Finland -hatussa ja tuossa mustavalkoisessa hellehatussa. Uuden opettelu on aina innostavaa ja alkuvuonna mielenkiintoni kohdistui hattuihin. Hankin loppuvuonna myös hattutukin naapurikylän puusepältä, joten pian alan opettelemaan villakangashattujen muotoilua. Kun ei kerran kurssitarjontaa ole aiheen ympäriltä näkynyt, opettelen sitten itse. 

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

On teillä oltava paljon säilytystilaa kaikille noille asusteille, kengille ja vaatteille.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010