Kirjoitukset avainsanalla Aarikka

-Yhteistyössä Aarikan kanssa-

Viime viikon Helsingin reissulla vietin yhden hauskan illan vieraana Aarikan ja Olivian VIP-illassa Pohjoisesplanadin myymälässä. Soma liike on taattua Aarikkaa, juuri sellainen joka houkuttelee kaltaiseni väri-intoilijan astumaan ovesta sisään.

aarikka21

aarikka21

En tiedä kuinka monelle teistä Aarikan historia on tuttu, mutta minusta "vahingossa" syntyneet menestystarinat ansaitsevat tulla kerrotuksi aina kun mahdollista, joten tässä lyhyesti. Aarikan tapauksessa kaikki alkoi Kaija Aarikan tekstiilitaiteen lopputyötä varten veistetyistä jalopuunapeista. Kaija ei löytänyt kaupasta mieleisiään nappeja, joten hän teki ne itse. Sitten kävi niin, että lopputyöasun sijaan ihmiset kiinnittivät huomiota erityisesti nappeihin, ja siitä se idea sitten lähti. Aarikka perustettiin vuonna 1954, ja jo seuraavana vuonna eräs melko tunnettu muotitalo tilasi Aarikalta 4 korua. Nyt puhutaan ihan vaatimattomasti Diorista.

Alla vuoden -54 mallistoa, kauniit puukorut pääosassa jo silloin:

aarikka1954
Vuonna 1963 Bulevardille avatussa Aarikan Kukkurakaupassa oli valikoimassa korujen ja nappien lisäksi sisustustavaroita ja vaatteita. Kyllä, Aarikan mallistossa on ollut 60-luvulla sekä miesten- että naistenvaatemallistot. Olisipa mahtavaa törmätä kirppiksellä tai vintagekaupassa vanhaan Aarikan vaatteeseen, melkoinen pala suomalaista historiaa. Tosin Aarikan muotoilija Saija Malila kertoi minulle torstaina että näissä vanhoissa vaatteissa ei välttämättä ole kiinni merkkilappuja, joten ikävä kyllä osaa ei voi jäljittää Aarikkaan jollei satu tuntemaan 60-luvun mallistoja muuten.

Olen niin ihastunut näihin vanhoihin vientimainoksiin, tässä esimerkki vuodelta -63:

aarikka1963
Sitten palataan takaisin nykyaikaan. 2000-luvun Aarikka pitää kiinni juuristaan, ja hyllyt ovat täynnä toinen toistaan kauniimpia puukoruja, sistustustavaroita ja turistien iloksi kaupasta löytyy ympäri vuoden myös pieni jouluosasto. Erityisesti kuulemma japanilaiset ovat ottaneet omakseen Aarikan.Kuhinaa VIP-illan aikana.
Eräs bloggari oli aika fiiliksissä korujen lisäksi lempparilimpparistaan. Kaulassa minulla oli Aarikan tämän kevään uutuskoru Jalava omenanvihreänä, ja ranteessa pistaasinvärinen Pilvi. Jos yllä on perinteisen mustavalkoinen asu kuten minulla tässä, värikkäällä korulla on helppo saada asuun aikaan se jokin.
Jos ensimmäinen mielikuva Aarikasta on nimenomaan iloinen värikkyys, rinnalla on vaihtoehtoja myös niille jotka eivät koe värejä omakseen. Neutraali ruskea ja herkkä valkoinen tuovat puukoruihin ihan omanlaisen tunnelman.

Minulle illan suurin yllätys oli Aarikan oma hopeakorumallisto. Yhdistän brändin niin voimakkaasti puukoruihin, että olen onnistunut täysin ohittamaan hopeakorut. Hopeaa on toki näkynyt mukana puukoruissakin (90-luvulla lempparikorvikseni olivat juuri Aarikan puun ja hopean yhdistelmää) mutta täyshopeakorut ovat jääneet omalla kohdallani pimentoon. Ihastuin pahemman kerran malliston 60-lukua henkiviin jättimäisiin retrosormuksiin, esimerkkinä tässä alla näkyvä kaunis Anemonia sormus. Suuret sormukset ovat täydellisesti minun juttuni, ja jos niihin on vielä onnistuttu vangitsemaan pala mennyttä aikaa, olen lopullisesti myyty.
En malta olla laittamatta mukaan kuvaa myös vanhoista Aarikan 70-luvun hopeakoruista. Mahtava esimerkki kuinka design kestää aikaa. Ottaisin riemusta kiljuen koska tahansa käyttöön tuon oikeanpuolimmaisen hopeakorun, ihan mieletön.

aarikkahopeakorut1971


Omat suosikkini kevään mallistosta ovat jo aikaisemmin kuvissa näkynyt Jalava-kaulakoru vihreänä, ja sen parina Karpalo-korvikset ja Pohjola-rannekoru. En halua että kaikki asun korut ovat samaa väriä, mutta sävyjen tulee kuitenkin sopia muuten yhteen.

c7maalis14

c7maalis14

Kun kerran sain päähäni että värikkäät puukorut sopivat kivasti mustavalkoisen asun kanssa, en näköjään osannut päästää siitä enää irti. Alunperin olin miettinyt vihreän kaulakorun pariksi keltaista 70-luvun vintagemekkoa, mutta vaihdoin sen kuitenkin raidalliseen sailoripaitaan.Toisessa lookissa mukana juhlava Kuunlinja-kaulakoru herkän valkoisessa värissä. Vaikka pääsääntöisesti olen perso väreille, Kuunlinja vei kuitenkin kauneudellaan maton jalkojeni alta. Korun parina toimii parhaiten klassinen punainen huulipuna, joka etenkin tällaisella suomalaisella kalpeihoisella luo melko dramaattisen lopputuloksen. Pakko myöntää että olen aika hitsin ihastunut tähän valkoiseen juhlakoruun, vaikka kuinka yritän vakuutella että värejä värejä ;)

aarikka2

aarikka2

Siinä olivat omat lempparini, nyt on teidän vuoronne. Joku teistä voittaa onnettaren suosiollisella avustuksella omakseen Aarikan uutuusmallistosta setin, johon kuuluu omavalintainen kaulakoru ja korvikset. Niiden ei tarvitse olla samaa sarjaa, kuten ei minullakaan ollut omissa valinnoissani.

Arvonnan säännöt:

1. keksi nimimerkki ja jätä sähköposti sille varattuun kenttään (ei näy muille kuin minulle).

2. käy valitsemassa Aarikan sivuilta mieleisesti kaulakoru ja korvikset, jotka voiton osuessa kohdalle haluaisit omaksesi. HUOM! Valinta pitää tehdä puukorumalliston uutuus-kategoriasta, joten katso että valitsemissasi koruissa ei näy oranssia "löytö" -tarraa (ovat vanhaa mallistoa). Kaulakorut löydät täältä ja korvakorut täältä. Linkitä valintasi kommenttiboxiin ja perustele miksi haluaisit juuri ne.

3. vastausaikaa on viikko eli tiistaihin 18.3.2014 klo 12:00 asti.

Onnea arvontaan!

Kommentit (276)

pairaa
1/276 | 

Kuunlilja on tällä hetkellä minun ehdoton suosikki. Pohdin pitkään mustan ja valkoisen välillä, mutta päädyin kuitenkin valkoiseen, koska siitä tuli keveämpi tunnelma. http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Kuunlilja-kaulako... Mielestäni Hunaja korvakorut olivat ihanan pirteät ja en voi mitään sille, että hullaannun aina sydämiin http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Hunaja-korvakorut...

11/276 | 

Pidän pidemmistä kaulakoruista, siksi ihastuinkin heti kättelyssä Kardemumma-koruun. http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Kardemumma-kaulak... Vaikeampi oli päättää sinisen ja oranssin välillä parempi väri. Päädyin oranssiin.

Korvakorut olivatkin hankalampi valinta, koska minulla ei ole korvakorunreikiä. Katselinkin korviksia siskojeni ja äitini tyyliä ajatellen ja valitsin suosikekseni violetit Jalavat http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut...

12/276 | 

Kaulakoruksi valitsisin Kuusaman punaisilla rinkuloilla ja korvakoruiksi kaveriksi vihreät Kaunokit. Olen rakastunut retroihin asioihin parin viime vuoden aikana ja nämä molemmat mallit ja värit saivat varpaani kihelmöimään sekä sydämeni tanssimaan!

Pesunalle
13/276 | 

Ihastuin ihan täysin Viikuna-kaulakoruun: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Viikuna-kaulakoru...
Kaulakorusta tuli jostain syystä mieleen kesäinen ruoho ja jäätelö... :D

Korvakoruista taas ihastuin Kaunokki-korvakoruihin : http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Kaunokki-korvakor...
Kun lempivärini vihreä ja pinkki yhdistetään, niin olen myytyä tyttöä! :D

Nämä korut ovat juuri täydellisiä tyyliini, joka on välillä jopa hieman yliampuva. :D Rakastan värejä ja varsinkin vihreää.

Milla
17/276 | 

http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut...
Viime vuosina on näkynyt paljon sulkakorviksia ja nämä olisivat vähän samantyyliset, mutta silti niin erilaiset. Muodon ja materiaalin yhdistelmä on ihana.

http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Kuunlilja-kaulako...
Aivan tajuttoman kaunis! Nauha kruunaa koko korun. Tämä voisi auttaa opettelemaan näyttävämpien kaulakorujen käyttöä. :'D

ludisia
18/276 | 

Korvakoruvalinta oli helppo, oikeastaan ainoat, jotka malliltaan miellyttivät silmää: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut...

Kaulakorussa ihanan puun ja metallin yhdistelmä ja moderni muotoilu: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Kuunlilja-kaulako...

Yleensä en kyllä suosi valkoista, mutta nyt jotenkin miellytti silmää, kaikki värit tuntuivat nyt kovin värikkäiltä :D Ja musta taas ei erottuisi tummista hiuksistani eikä yleensä tummista paidoistanikaan.

Sindu
21/276 | 

Minä ottaisin ihan onnellisena vastaan tuon Jalava kaulakorun, johon rakastuin saman tien kun näin sen istagram kuvassasi http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Jalava-kaulakoru-...
Korvakorut saisi joku toinen minun puolestani ottaa, tuo kaulakoru yksinään on niiiiin kaunis ja niin minua, ainut ongrlma olisi valita väri. Vihreä oli ehdoton lempparini, mutta tuo ruskea on myös hirmuisen kaunis. Harmi vain että se on opiskelijakukkarolle ehdottomasti liian kallis.

Anemone
22/276 | 

Ehdottomasti Muskotti kaulakoru ja Muskotti korvakorut, mieluiten violettina - niin tyylikkäitä ja näyttäviä koruja, naisellisia, mutta ei söpöjä. Nämä toimisivat erittäin hyvin hopeanharmaan juhlamekkoni kanssa, johon sopivia, värikkäitä koruja minulla ei vielä ole. Lisäksi näille tulisi varmasti käyttöä arkisin piristämään valkoisia tai mustia kauluspaitoja ja mustia ja harmaita neuleita..

Sanjana
23/276 | 

http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Vilkas-kaulakoru Tämä. Itselläni on usein mustaa päällä mutta värikkäät sukkahousut tai joku muu värillinen asia koristamassa, tämä ois mahtava matsattava! Pinkit sukkikset samaa sävyä kuin pinkki pallo, vihreät kuin vihreä pallo.. <3

http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut...
Tässä taas iskee tuo valkoisuus- valkeita koruja minulla ei taida olla yhtäkään. Koruissa se ei edes menisi niin likaiseksi kuin vaatteissa joten ideaali valkoinen somiste elämään!

pauliina_
24/276 | 

Valitsisin kaulakoruksi Kuunlinja-korun mustana (http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Kuunlilja-kaulako...) ja korvakoruiksi Laventeli-korut aniliinin värisenä (http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Laventeli-korvako...).

Kaulakorun valinta oli helpompi, Kuunlilja on näyttävä ja juhlava koru, joka olisi kuitenkin mahdolliusta yhdistää myös arkipukeutumiseen. Laventeli-korvakorujen muoto on samankaltainen kuin kaulakorussa, joten niiden yhdisteleminen onnistuisi hyvin. Korut toimisivat hyvin myös yksinään.

Helma
25/276 | 

Musta Kuunlilja kaulakoru vei mun sydämeni!! OOH. Ja sitten mustat Laventeli korvikset. Hienoja kyllä riitti.

Saikku
27/276 | 

Nyt kyllä osuu meidän mieltymykset täysin yksiin. Limenvihreä ja keltainen ovat niin piristäviä värejä näin keväällä, että päädyn kyllä samoihin valintoihin. Eli kaulakoruista vihreä Jalava: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Jalava-kaulakoru-... ja korvakoruista keltainen simppeli Karpalo: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Karpalo-korvakoru.... Piristäisivät kivasti yksinkertaisia asuja!

28/276 | 

Kivalta näyttää värit! Itsestäni vain tiedän, etten sellaisia osaisi kuitenkaan pitää. Pienet jujut on mun juttu, niimpä korvisvalintani on tämä Marja, jonka uskoakseni huomaa vasta tarpeeksi läheltä puuksi. :)
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Marja-korvakorut-...
sekä kaulakoruna värikkäämpää Kardemummaa.
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Kardemumma-kaulak...

LMM
33/276 | 

Kaulakoruista valitsisin tämän:

http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Vilkas-kaulakoru

Mä rrrakastan värejä, ja tässä niitä on niin paljon! En varmaan ikinä malttais ottaa korua pois. :D

Korviksista ottaisin nämä:

http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Hunaja-korvakorut...

Korviksissa valinta oli todella paljon vaikeampi kuin koruissa, koska olen enemmän korvisfriikki kuin kaulakoru. Mutta näihin palasin koko ajan uudelleen ja uudelleen, joten nämä ne olisivat. Ehkä salainen toiveeni naimisiinmenosta vaikuttaa ja tuollainen sydän+pinkki iskee. ;)

Syvi
35/276 | 

Ihana yhteistyö! Rakastan puhdasta, sinistä väriä, mutta multa ei löydy sitä kuin yhden mekon verran. Siispä Mustikka-kaulakoru sinisenä! Korviksiksi tosin haluaisin ehkä kuitenkin mustat Marja-korvikset, sillä säikyn täydellistä mätsäystä.. :)

Mizu
36/276 | 

Kaulakoruista eniten tykästyin Muskottiin ja erityisesti mustana, koska se näyttää niin räväkältä ja näyttävältä, joka myös sopisi tyyliini.
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Muskotti-kaulakor...

Korvakoruista näteimmät olivat Hunajat ja varsinkin mustana. Nämä siksi, koska pidän metallista, sydän renkaan sisällä on nätin näköinen ja muutenkin muotoilu miellyttää silmääni.
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Hunaja-korvakorut...

38/276 | 

Olen kesällä lähdössä kiertämään Eurrooppan toreja ja aukioita yhden naisen showna kitara kainalossa. Olisi mahtavaa, jos pääsisin tallaamaan suurkaupunkeja ja soittamaan ihmisille Aarikat korvissa tai kaulassa.
Ottaisin vihreät korvakorut, koska itsekin olen vihreä katusoittajana:
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut...
Ja mustan kuunlinjan edustamaan tärkeimmissä keikkapaikoissa:
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Kuunlilja-kaulako...

oot
42/276 | 

Kaulakoruista: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Jalava-kaulakoru-...
Korviksista: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Pippuri-korvakoru...

Ihana kilpailu! Olen jo hetken aikaa katsellut tuota Jalava-mallia ja nyt sivuilta löysin, että sitä saa herkullisen violettina. Nam! Koru näyttäisi niin hyvältä pikkumustani kanssa. Tälle kesää on jo kahdet häät tiedossa.. :)

Itse en korviksia pysty käyttämään, koska olen valinnut levitykset. Muuten olisin päätynyt Jalava-sarjan violetteihin tai valkoisiin korvakoruihin. Eli jos sattuisin voittamaan, niin antaisin korvikset lahjaksi äidilleni. Äidillä on ollut aina aika minimalistinen tyyli vuosien varrella korujen suhteen, kun taas itselläni on vähän meininki, että mitä isompi ja näyttävämpi niin sen parempi. :D Aniliini (pinkki) väri ja mallin nimi Pippuri ovat niin söpöjä ja sopivat niin mammalleni!

Sariska
43/276 | 

Olen aiemmin pitänyt aarrikkaa hirmu tätimäisenä merkkinä. Syynä tähän lienee kirjaston tädeillä 90-luvulla nähdyistä lintu-korviksista, yäk, ja tätini osti niitä minulle ja siskolleni yläasteiässä, not cool :P

Mutta nämä uudet korut on IHANIA!
Kelpuuttaisin tuon sinun saamasi vihreän JALAVA- ihanuuden milloin vain, mutta tässä vastauksessa päädyn nyt VILKAS -kaulakoruun, sillä tälläisesta korusta olen haaveillut jo vuosia, tuppaavat vaan olevan liian kalliita, eikä mikään aiemmin näkemistäni ole ollut näin TÄYDELLISEN IHANAN sateenkaarenvärinen!
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Vilkas-kaulakoru

Kissanviiksi
44/276 | 

Poppeli kaulakoru valkoisena (!?) Huutomerkki ja kysymysmerkki siksi, ettei minulla ole mitään valkoista, mutta koru näyttää ihanan raikkaalta ottamissasi kuvissa ja varmasti sopisi sen iänikuisen mustan kaveriksi. Korvikset vois olla vaikkas Laventelit mustilla helmillä.

Riikken
46/276 | 

Heippa! Kaulakoruksi valitsisin tämän http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Laventeili-kaulak... ihanan pinkin korun, ja korvakoruiksi http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut... . Kaulakoru on mielestäni ihanan värinen ja olisi raikas väriläiskä muuten neutraalissa tyylissäni. Valkoiset korvakorut taas tasapainottaisivat pinkkiä korua. :) Ei liikaa väriä kerralla siis, pitää totutella varovasti! :D

49/276 | 

Korvakoruille en keksi mitään kunnon perustelua, ne vain ovat niin minua. Siis, äh. En edes yritä, nämä vetävät sanattomaksi.
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Chili-korvakorut-...
Kaulakoru toisi kivasti väriä sekä piristystä aina niin ikuisen mustaan vaatekaappiini. Ja onhan keltainen pyrkimässä uudeksi melkein-lempivärikseni.
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Poppeli-kaulakoru...

jensu
52/276 | 

Tuo Kuunlilja oli mielettömän kaunis sinulla! Voisin erittäin hyvin kuvitella käyttäväni itse samaa mustana. Tyylikäs klassinen koru, sopii arkeen ja juhlaan.
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Kuunlilja-kaulako...

Korvakoruista mieluisimmat olisivat nuo Hunaja-korvikset. Myöskin mustana, sopii omaan tyyliini parhaiten. Näyttävät, mutta eivät liian huomiotaherättävät.
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Hunaja-korvakorut...

Mira
53/276 | 

Rakastan Aarikkaa! Kaikki lempikorvakoruni ovat Aarikan puuhelmiä. Etenkin sellaiset isot punaiset puuhelmestä tehdyt nappikorvikset (Paula) löytyvät korvistani lähes aina.

Arpaonnen suosiessa kaulakoruista mukaani lähtisi keltainen Poppeli.

http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Poppeli-kaulakoru...

Korvakoruista valitsisin keltaiset Karpalot.

http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Karpalo-korvakoru...

55/276 | 

Kaulakorusuosikkini on ehdottomasti Kuunlilja. Erityisesti mustana.Puukorujen keveys ja arvokkuus on aina viehättänyt mua ja Aarikan suomalaisuus on mahtavaa. Mun suosikkikoruni lapsena oli punainen Aarikan nalle, joten näin vähän vanhempana ois kiva saada taas Aarikkaa kaulaan.
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Kuunlilja-kaulako...

Korvislemppariksi nousivat Kaste-korvikset, mustana nämäkin. Vaikka en hirveästi välitä isoista korvakoruista joku näissä viehättää. :)
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Kaste-korvakorut-...

Pitkään aikaan Aarikalla ei ole oikein ollut omaa silmää miellyttäviä koruja, mutta nämä uutuudet ovat todella kivoja! :)

Katja
56/276 | 

http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Kardemumma-kaulak...

Kaulakori ehdottomasti tämä. Sopii hyvin ensi kesän häiden juhlamekkoon (ei siis omat häät :D) lisäksi sen tyylinen, joka käy myös arkeen ja on helposti yhdisteltävissä. Mekosta löytyy myös turkoosia, joten valitsemani korvakorut tuo väriä myös asusteisiin

http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Kaste-korvakorut-...

Riksi
57/276 | 

Suosikkini on rytmikäs ja mukavan simppeli mustavalkoinen Poppeli-kaulakoru (http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Poppeli-kaulakoru...). Korvakoruissa valinta on vaikeampi, mutta raikkaat valkoiset Jalava-korvikset (http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut...) vievät voiton. Molemmissa tykkään niiden yksinkertaisuudesta ja selkeydestä. Käytän koruja harvoin ja harkiten, koska ne antavat selkeän ja mieleenjäävän viestin ja haluan oman viestini olevan juuri oikeanlainen.

Sanni
63/276 | 

Kaulakoru: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Kuunlilja-kaulako...

Korvikset: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut...

Ihastuin näin kesää odotellessa vaaleisiin juhlaviin koruihin, vaikka rakastan myös räiskyviä värejä.

Minullakin oli 90-luvun lopulla Aarikan puuta ja hopeaa yhdistävät korvikset, jotka sain synttärilahjaksi. Ne oli ihan lempparit! Hukkasin kuitenkin toisen niistä kun leikittiin metsässä ja se harmittaa vieläkin.

riikka
64/276 | 

Vihreä raparperi kaulakoru ja mustat karpalokorvikset olisivat minun valintani. Oikeasti nämä olisivat minulle, pragmaatikolle, suuren suuri harppaus kohti värikkäämpää arkea.

67/276 | 

Aarikka on ihana merkki!

Hunaja kaulakoru on aivan meikäläisen näköinen ja nimikin syötävän suloinen: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Hunaja-kaulakoru-...

Korviksista taas samaa sarjaa, mutta sinisenä. Mieleeni tuli välittömästi Egotripin Sininen biisi..

"Tiedän miksi sydämeni laulaa
aina niin sinisin sävelin.
Se tahtoo näyttää näin sen
kuinka mun käy, jos en
enää mee eteenpäin"

http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Hunaja-korvakorut...

Mulla on sininen sydän.

SonjaAir
71/276 | 

Kaulakoruista eniten miun mieleen oli musta Muskotti: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Muskotti-kaulakor...

Korvakoruista puolestaan ruskeat Jalavat: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut...

Aarikka on niin ihana suomalainen yritys, jolla on tosi persoonallisia ja kauniita tuotteita. Jää usein liian vähälle huomiolle, joten oli kiva nähdä tämmöinen yhteistyökampanja, jossa pääsee taas koettamaan omaa onneaan :)

SonjaAir

Perustelu unohtui: korvikset sopisivat hienosti yhteen miun Perusta hommatun puukaulakorun kanssa, ja Muskotti-kaulakoru vaan oli niin sykähdyttävän kaunis että se olisi pakko saada :D

74/276 | 

Minun valintani olisi jykevä Tammi-koru mustana http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Tammi-kaulakoru-m... , oranssikin olisi ollut kiva mutta musta on ehkä monikäyttöisempi, ja jännän dramaattinen. Korvareikäni ovat kyllä menneet umpeen, mutta ehkä jonain päivänä käyn ne taas rei'ittämässä, joten valintani olisi Laventeli-setti valkoisena, http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Laventeli-korvako...

NOPPA
78/276 | 

Ruskeat Jalavat ovat täydentävä valinta molempiin koruihin=))) Sopivan boheemin 70-lukulaiset =))

NOPPA

Saarah
79/276 | 

Suurin osa värikkäistä versioista on omaan tyyliini liian "taidekoululaisia", mutta musta Kuunlilja vaikuttaa tyylikkäältä ja persoonalliselta juhlakorulta.
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Kuunlilja-kaulako...

Nämä punaiset pallukat ovat ihanan pirteät ja näyttävätkin ihan karpaloilta :) Kiva lisä vaikka mustan paidan kanssa.
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Karpalo-korvakorut

83/276 | 

Kaunis Laventeli kaulakoru: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Laventeili-kaulak...

Upeat Hunaja korvakorut: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Hunaja-korvakorut...

Rakastan yksinkertaisia koruja, joissa kuitenkin on joku juju. Värejä käytän muutenkin vähän, joten hirveän värikkäät korut eivät ole juttuni. Lisäksi koruvalikoimani näin opiskelijana on hyvin maltillinen, sillä opiskelijan budjetista kaikki ylimääräinen on karsittu pois. :-)

Chelita
87/276 | 

http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Muskotti-kaulakor...

http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut...

Nuo kaksi ihastuttavaa yksilöä valitsisin! Mutta tällä kertaa en suinkaan itselleni (vaikka ottasin nuo korut koska vaan myös omaan korulaatikkooni) vaan haluaisin viedä nämä korut tuliaisiksi Meksikoon asti! Siellä kun ovat paikalliset tuttavani olleet aivan ihastuksissaan, kun olen sinne aiemmin Aarikan koruja vienyt.

pauli-johannes
91/276 | 

En ole koskaan omistanut Aarikan tuotteita, joten olisikohan nyt hetki alkaa omistamaan tätä Suomi designia.

Ihastuin näihin ruskeisiin Jalava -korvakoruihin eniten; maanläheinen fiilis ja kaunis muotoilu. Käytän valitettavan harvoin riippukoriksia, mutta näistä tulisi varmastikin ehdottomat suosikkini, jos ne saisin :>
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut...

Suomi kaulakoru - mikä (puu)helmi! Värin päättäminen on liki mahdotonta, mutta punainen vei voiton. Sopii ehkä parhaiten raitapainotteisten vaatteideni kanssa, nam!
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Suomi-kaulakoru

Tukekaa köyhää opiskelijaa susirajalta!

mopsiliini
92/276 | 

Kaulakoruksi valitsisin ehdottomasti myös Jalavan, kivaa vähän luolamiesmäistä muotokieltä yhdistettynä ihanaan vihreään: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Jalava-kaulakoru-...

Korvakoruiksi valitsisin Jalavan korvikset, mutta kivan ruskeina: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut...

Aarikka on ollut mulle aina vähän tätien merkki, mutta tuolla oli ihmeen monta semmosta korua, jotka oisin voinut itsellenikin kotiuttaa.

aion
94/276 | 

Oi, ihana arvonta. Jos onni suosisi niin ottaisin mielelläni ruskean Hortensia- kaulakorun ja mustat Chili-korvikset!:)

Päivi1981
95/276 | 

Valkoinen Kuunlilja nousi kaulakorujen ykköseksi, siinä on mielenkiintoisella tavalla keveyttä ja raskautta samassa paketissa: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Kuunlilja-kaulako...

Suosikkikorvakorujen valinta osoittautui kinkkisemmäksi. Ensin ajattelin, että ei ainakaan näitä: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Chili-korvakorut-...
Mutta hetken asiaa makusteltuani tulin siihen tulokseen, ettei todellakaan mitään muita! Ei voi olla muuta kuin hienot, kun alkaa tehdä mieli salmiakkia :)

Terhi
100/276 | 

Kaulakoru oli vaikea valita, niin paljon kivoja malleja, mutta pitkä ja kevyt kaardemumma oranssina lopulta nousi ykköseksi. http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Kardemumma-kaulak...

Korvikset oli helpommat, koska minulla on eri korkeudella olevat korvat, mikä kaventaa sopivien valikoimaa. ;) (Pitää olla joko kunnolla roikkuva iso, tai sitten jokin nappisysteemi. Pienet roikkuvat jäävät killumaan eri korkeuksille. Ja joo, kukaan muu kuin minäitse sitä varmaan ei huomaa..) Mutta siis nuo ruskeat jalavat sieltä nousivat suosikiksi. http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut...

Mun ihka ensimmäinen "oikea" koruni oli muuten Aarikan puinen lasten sydänkaulakoru. Ja äidilläni on mahtavia 80-90 -lukujen aarikoita useampia. Niistä varsinkin ne ysärikorut on aika ihanan rumankauniita.

AaHoo
102/276 | 

Oi, Aarikka yllättää!

Kuunlilja-kaulakoru ja yllättäen (kirkkaita värejä rakastavana) valkoisena, jossa puu näkyy.

Jalava korvikset vihreänä, koska vau mikä muoto ja ihana väri!

AnneS
106/276 | 

Tykästyin kanssa ajatukseen tuosta Jalava-kaulakorusta muuten mustavalkoisen asun kanssa, joten valitsisin sen. Tosin tuo violetti sopii omaan makuun vihreää paremmin :)
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Jalava-kaulakoru-...

Ja mitä korviksiin tulee, itselläni ei ole edes reikiä korvissa, joten jos arpaonni suosisi, lahjoittaisin punaiset Karpalo-korvakorut äidilleni :)
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Karpalo-korvakorut

Elinakv
107/276 | 

Kaulakoruista valkkaisin ruskean Hortensian: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Hortensia-kaulako...
Ja korvakoruista ruskea Jalava: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut...

Ihastuin heti tuohon Hortensia-kaulakoruun ja uskoisin että noista värivaihtoehdoista ruskea sopisi parhaiten hiuksiini ja ihooni. Jalava-korvikset valkkasin sen perusteella, että sopisi kaulakorun kanssa yhteen.

109/276 | 

Aarikasta on itselle tullut aina sellainen vähän tätimäinen fiilis, mutta nämä uudet on kyllä ihanan raikkaita!

Valkkasin suosikeikseni uutuuksista
- Jalava-korvakorut omenanvihreänä
(http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut...) koska käytän paljon harmaita ja mustia vaatteita ja asuni kaipaavat kovasti väriä kaverikseen.
- Kuunlilja-kaulakorun mustana (http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Kuunlilja-kaulako...). Tätä valintaa en osaa perustella muuten kuin että kaikista kaulakoruista se miellytti eniten ensisilmäyksellä ja luotan vahvasti ensisilmäyksen voimaan. :D

111/276 | 

Onko väärin, että nörtti kiinnitti enemmän huomiota tossa vanhassa Finskin mainoksessa IBM:n tietokoneeseen kuin mihinkään näistä puukoruista tässä postauksessa? :D

Sari J
115/276 | 

Olin tuolla samaisessa aarikan illassa, ja ihastuin samaan vihreään Jalava-kaulakoruun. Se kiinnitti huomioni heti ovella, kun huomasin sen siinä mallinuken päällä. En sitten kuitenkaan raaskinut ostaa kun hinta oli lähempänä viittäkymppiä http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Jalava-kaulakoru-...
Kaulakorun kanssa sopisivat saman sarjan liilat korvikset, lempivärini! http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut...

Arska
116/276 | 

Etsin edelleen täydellistä statement-kaulakorua, vaikka ne ovat olleet jo sen parisen vuotta pinnalla.. Sellaista, joka piristäisi tavallista mustaa paitaa arkena. Rakastan vihreää ja tämä vaikuttaisi juuri sopivalta: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Hortensia-kaulako.... Korviksista ehdottomasti nämä hauskat vesimelonit haluaisin: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Kaunokki-korvakor....

T
117/276 | 

Olen aivan hullaantunut Jalava-koruun. Tiesin heti sen nähdessäni, että tuo on niin minua ja se on saatava. Ihana, piristävä väri ja muotoilu puhuttelevat.
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Jalava-kaulakoru-...

Korvaskorujen kanssa kävi oikeastaan sama kuin kaulakorunkin: väri iski silmään ja se oli menoa. Nään nämä lilat korvikset pitkän maksimekon parina kauniina kesäiltana viettämässä aikaa ystävien seurassa terassilla Porvoonjoen äärellä. http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut...

Eevil
119/276 | 

Dear Niina, perustelut miksi tarvitsen vihreät jalavat korviini ja vehreän hortensian kaulaani? Aloitin vastikään uudessa unelmaduunissa mutta yksi ylitsepääsemätön dilemma mun muuten värikylläiseen habitukseen on ilmennyt: konttoripukeutuminen. Mustaa kauluspaitaa, valkoista kauluspaitaa, mustaa, harmaata, valkoista... Avasin tämän postauksen ja TADAA mikä ahaa-elämys! Minä, kokomusta ja Hortensia. No, mulla ei arpaonni ole suotuisa ikinä mutta jos näin niin http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Hortensia-kaulako... ja http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut... Ps. Oot hurmaava ilmestys eritoten noissa alemmissa kuvissa!

jaanac
122/276 | 

Päädyin kuunlilja kaulakoruun ja jalava korviksiin.

Mulla on Aarikan muistaakseni "hellyys"sydän hopeisena. Aivan ihana. Ketju menee sydämen läpi. Saa aina kehuja kaulallani.

Kuuunlilja on todella Kaunis!

Sanna
127/276 | 

Kyllähän se tuo vihreä Jalava on ihanan keväinen eli kaulakoruksi se http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Jalava-kaulakoru-... ja olenko nyt tylsä, mutta pitkällisen pohdinnan jälkeen nuo samat keltaiset korviksetkin miellytti, kuten sullakin http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Karpalo-korvakoru...

Iteltäkin vanhoja Aarikan koruja löytyy, joten tarviikin kaivella niitä esiin :)

tiitiainen
132/276 | 

Oijoi, ihania koruja!

Kaulakoruista suosikkini on kuunlilja mustana:
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Kuunlilja-kaulako...
Tästä korusta olisi moneksi: menisi niin neuleen tai vaikka teepaidan kanssa töissä sekä mekon kanssa juhlavammassa menossa.

Korviksista valitsen vihreät jalavat:
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut...
Nämä yhdistäisin ruskettuneeseen ihoon ja kesätuuleen :)

Lalaa
133/276 | 

http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Hortensia-kaulako...

http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut...

Ihanan näyttävä, mutta silti kauniin yksinkertainen kokonaisuus, joka sopii hieman tyylikkäämpään arkeen, kuin juhlaankin. Valkoinen ja musta käyvät kaiken kanssa ja näihin on helppo yhdistää värejä vaatteidein, muiden korujen ja asusteiden kautta. Huikaisevan kauniita koruja molemmat!

3v3
134/276 | 

Aarikka on ihana. En tykkää yhtään pikkusievistä hörhelökoruista, ja Aarikalla on just mun tyylisiä koruja vaikka kuinka! En tiedä miksi oon unohtanut sen olemassaolon, tosi kivoja koruja. Valinnanvaikeus iski.
Kaulakoruksi ottaisin valkoisen Suomettaren: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Suometar-kaulakor....
Korvisten välillä taas kauhean hankala päättää, haluisin sekä vihreät Marjat http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Marja-korvakorut-... että valkoiset Jalavat http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut... kun ne on molemmat aivan ihania. Ehkä Jalavat kuitenkin veis voiton.

Leona
135/276 | 

Vihreät Jalava-korvakorut http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut...
ja iloisen kirjava Vilkas-kaulakoru http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Vilkas-kaulakoru olisivat valintani. Pitäisin niitä todennäköisesti eri aikaan, sen verran tyrmääviä ovat kumpikin. Olen vanha aarikka-fani. Minulla on aarikkakoruja aina 80-luvulta asti, joita olen ehtinyt myymään pois (mitä kyllä välillä kadun, sillä korut oli tuolloin kovaa puuta). Yleensä pukeudun mustaan, joten koruissa saa olla väriä.

aada
137/276 | 

Oij, mikä arvonta! :) Tuolta Aarikan sivuilta aukeni ihan uusi maailma - jotenkin olin aina ajatellut Aarikan melko "mummomaiseksi" mutta vielä mitä! :)

Ihastuin tuohon sinun Jalava-kaulakoruun jo jossain aiemmassa postauksessa sen nähtyäni. Jos voitan, valintani olisi siis se http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Jalava-kaulakoru-... lisäksi tykästyin saman sarjan korviksiin valkoisena http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut...

Itse en ole niin rohkea, että käyttäisin montaa puukorua samassa asussa, mutta nuo menisivät hienosti erikseen esim. hopeakorujen kanssa. :)

Lettuli
138/276 | 

Kaulakoruista valitsisin keltaisen Suomi kaulakorun
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Suomi-kaulakoru-k...

Ja korvakoruista yhteensopivat keltaisen Karpalo -korvakorut
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Karpalo-korvakoru...

Rakastan värikkäitä helminauhoja, mutta kokoelmistani puuttuu vielä keltainen. Korvakoruja olen hieman arka pitämään, koska minusta tuntuu, että ne tarttuvat helposti hiuksiin kiinni. Siksi nämä melko lyhyet pallokorvikset olisivat minulle sopivat, värikin mätsäisi kaulanauhan kanssa :)

140/276 | 

huh! Kesti varmaan puolituntia, että opin kopioimaan linkin tällä tabletilla. Pakko oli kuitenkin osallistua kisaan,koska olen niin positiivisesti yllättynyt Aarikan uutuuksista! Aiemmin olen jostain syystä ajatellut, ettei aarikalla ole kuin pallukkakoruja ja ne ei niin nappaa.

Positiivisin kaulakoruyllätys oli tuo sinunkin valitsema kuunlilja tosin mustana http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Kuunlilja-kaulako... (tässä vaiheessa jouduin etsimään tabiin näppiksen, kun en keksinyt miten liitä toiminto tehdään)
Korvakoruista ihastuin Mustiin laventeli korviksiin, olisko ne jopa samaa sarjaa tuon kuunliljan kanssa. http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Laventeli-korvako...

Kiitoksia vain tästä Aarikan esittelystä, se sai ihan uudenlaiset asustevalinnat pyörimään mieleeni!

Janni
141/276 | 

Valitsisin ehdottomasti tämän Kuunliljan! http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Kuunlilja-kaulako... Sopisi mainiosti ostamani vaaleanvioletin valmistujais-/juhlamekon pariksi.
Korvakoruista valitsisin nämä puunväriset Jalavat: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut... Koska olen korvakorurohmu antaisin nämä edelleen eräälle tärkeälle ihmiselle alkaneen kevään kunniaksi :)

Jenny
142/276 | 

Minulle syntyy heinäkuussa tyttövauva ja olenkin malttamattoman luonteeni vuoksi ostanut jo hänen kastejuhlaansa räiskyvän pinkin mekon! Sitä rauhoittamaan kaveriksi sopisi loistavasti mustavalkoiset tyylikkät korut. Valintani olisi siis tämä kaulakoru http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Kuunlilja-kaulako...
ja nämä korvakorut http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut....

Kotza
143/276 | 

Mulla on jo aimo läjä Aarikan koruja, mutta luonnollisesti aina muutama kelpaisi lisää :)

Kaulakorupuolelta tykästyin mustavalkoiseen Hortensia-koruun, http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Hortensia-kaulako... Siinä oli ihanasti valkosta luomassa herkkyyttä mustien osien rinnalla.

Korvakoruista valinta oli vaikeampi, mutta Jalavan valkoiset korvikset olisi kiva yhdistelmä tuon edellä mainitun kaulakorun kaverina http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut...

tymyty
144/276 | 

Kaulakoruja voisin ottaa vaikka lähes kaikki.. voi mikä valinnanvaikeus! Viimein pakotettuna valitsen VIlkas-kaulakorun vihreänä http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Vilkas-kaulakoru-...
Upean pirtsakka koru!
Korvakoruja en itse käytä, mutta antaisin ne rakkaalle ystävälleni - löytöni ovat aivan hänen oloisensa ja tiedän, että hänelle niistä tulisi vakiokorut :D ELi Hunaja-korvakorut aniliinina. http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Hunaja-korvakorut... Olisipa kiva yllättää hänet keväisillä koruilla ihan muuten vain!

maimi
147/276 | 

Voi, miten kauniita olivat nuo Aarikan vanhat mainoskuvat! Niin upeita. Etenkin nuo mustavalkoiset kuvat pysäyttivät. Koruja omistan itse ihan mielettömän vähän, sillä en yleensä tykkää ostaa halpoja rihkamakoruja, eikä sitten niihin laadukkaampiin ole oikein koskaan varaa. Eikä kukaan ole koskaan antanut koruja lahjaksi rippiristin jälkeen! Käsittämätöntä. :D Olen luullut, että korut olisivat hyvä peruslahja esim. poikaystävän ostettavaksi, mutta eipä niitä ole näkynyt. Ehkä pitäisi vihjailla vaan enemmän :D

Mallistosta valitsisin tuon samaisen Kuunlilja-kaulakorun, sillä se on ihanan kesäinen, herkkä ja naisellinen. Olisi ihana ihan tavalliseen harmaaseen t-paitaankin yhdisteltynä!
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Kuunlilja-kaulako...

Korviksista taas hippimäiset valkoiset Jalava-korvikset olisivat mahtavat kesällä kiharoiden kera hiuksien seassa kalisemassa tuulen mukana :)
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut...

Skye
148/276 | 

Voi Niina, yhä vaan oot lempparibloggaajani, vaikka vauvaakin pukkaa ja itse olen lähes antivauvaihminen! :D Ihanaa, että sulla vuodesta toiseen säilyy sama lämminhenkinen ja rehellinen ote kirjoituksessa, on aina ilo lukea! Ja tää Aarikka-postaus oli erityisen kiva :)

Nyt kun uskaltauduin kommentoimaan, niin piti vähän antaa palautettakin :). Eli kiitos blogista ja jatka samalla linjalla!

Aarikka on minulle muotoilunopiskelijana toteutumaton haave. Aina haaveilen, että saisin omistukseeni jotakin kaunista, suomalaista designia, joka kestää aikaa. Mutta tietäähän sen, että opiskelijan budjetilla kaikki ylimääräinen jää haaveeksi vain. Pennosia joutuu varsinkin loppukuusta raapimaan siihen ruokaankin. Siksi päätin osallistua tähän kilpailuun :) Ja tässä haaveiluni kohteet, jotka toisivat iloa opiskelijan kevääseen ja piiiiitkälle siitä eteen päin:
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Hortensia-kaulako...
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut...

(HUUUUH! Oli muuten vaikea valita!)

Ninni
149/276 | 

Iiih! Ihana arvonta :D Ehdottomasti haluaisin tuon saman vihreän Jalava- kaulakorun ja sen kaveriksi nuo Hunaja-korvakorut joissa on musta "pallura". Niin kaunista että! Piristäisi mainiosti tätä synkeää alkuvuotta. Tuo Jalava-koru on niiiiin upea! Käytän tosi tosi paljon vahvoja värejä, ja näyttäviä koruja.

Henski
154/276 | 

Voi että, olipa vaikeaa valita itselleen yksi mieluinen! Tässäpä ne kuitenkin olisivat:

http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Neilikka-kaulakor...

http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut...

Näistä pidin erityisesti siksi, että niistä löytyy sekä juhlavuus että tietynlainen minimalistisuus, että pitäisin niitä ihan yhtä mielelläni myös arkena. Joku noissa vain ihastutti, etenkin tuossa kaulakorussa.. :)

Betty BonBon
158/276 | 

Ensiksikin, vanha mainos oli ihana :) sellaisen huolisin seinälleni.

Tykästyin myös valkoiseen kuunlinja-kaulakoruun ja laventeli-korviksiin (vaalea yläosa sopisi kaulakoruun).

Jos voitto rapsahtaisi, antaisin korut toiseksi syntymäpäivälahjaksi kaksoissisarelleni ja hankkisin itselleni samanlaiset. Tänään 24 vuotta täyttävinä olisi aikuisiällä aika somistautua samalla tavalla ja juhlia toisiamme :)

nanna
159/276 | 

Kaulakoru: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Suometar-kaulakor...

Korvakorut: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Karpalo-korvakorut

Antaisin korut lahjaksi äidilleni kunnianosoituksena hienosta työurasta. Äitini on työskennellyt saman yhtiön palveluksessa syksyllä 40 vuotta ja eläkeikäkin tulee täyteen kesäkuussa -tosin eläkkeestä ei kuulema keskustella vielä muutamaan vuoteen :D
Ja mikä parempaa, kuin viisikymmenluvun koruja viisikymmenluvun lapselle!

KooÄr
161/276 | 

Oli ihan uusi tuttavuus tuo Aarikan nettikauppa! :D
Hienoja värikkäitä koruja oli, mutta...

Valitsisin mustan Kuunliljan ja mustat Muskotit korviin. Voi, kyllä kelpaisi mennä siskon häihin noissa koruissa!:)

veegis
162/276 | 

Kerrassaan upea uutuus mallisto!

Ottaisin kuunlilja korusta mustan. Klassista tyylikkyyttä yhdistettynä suomalaisen puun herkkyyteen.
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Kuunlilja-kaulako...

Korvakoruista ottaisin vastapainoksi kepeyttä henkivät vihreät chili korvikset. Upeaa graaffisuutta, vahva perusväri, joka henkii kevättä ja tulevaa kesää. Ah kesä tule jo!!
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Chili-korvakorut-...

JJomi
164/276 | 

http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Kuunlilja-kaulako...

Itsekin ihastuin Kuunliljaan, tosin sinisenä. Satiininauha voitti minut heti puoleensa :D

http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Hunaja-korvakorut...

Korviksista valitsin mustat Hunajat, sillä ne ovat niiiiin söpöt! Ja toki monikäyttöiset ko värissä. Opiskelijabudjetilla ei Aarikkaa osteta, joten olisi hauska voittaa. Oikeasti ihastuin kyllä palavasti kuvissa näkyvään valko-värikkääseen lampaaseen, IHANA!

Hannapee
165/276 | 

Uuuh aaaaah ja iiih!!! Menetin sydämeni aiiivan välittömästi tuolle vihreälle Jalava-kaulakorulle - ja tästä varmasti on syyttäminen jotain kumman kevätvillitystä koska en ole tuolle värille ikinä lämmennyt ja nyt en saa tuota korua mielestäni! Korvakoruista valitsisin tietty saman väriset Jalava-korvakorut - en toki yhdistäisi niitä keskenään, se olisi jo makuuni vähän överiä. :)

Nefer
166/276 | 

Ihastuin oitis Laventeli-kaulakoruun värissä aniliini.
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Laventeili-kaulak...

Korvakoruissa miellytti myös Laventeli-malli. Samassa aniliinissa värissä.
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Laventeli-korvako...

Väriyhdistelmänä hopea ja aniliini on ihanan keväinen, tyylikäs ja naisellinen - ehkä hieman yllättäväkin. Korut ovat siroja ja sopisivat hienosti juuri löytämäni mekon kaveriksi. ;>

Merenwen
171/276 | 

Ihana arvonta! <3 Olen muuttamassa pysyvästi ulkomaille, joten projektina on kerätä suomalaisia asioita mukaan mahdollisimman paljon ja Aarikka olisi yksi mahtava lisä tähän :)

Kaulakoruista ihastuin Kielo-kaulakoruun: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Kielo-kaulakoru-h...
ja korvakoruista Jalava-korvakoruihin: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut...

Jos vaikka onni potkaisisi näin ihanassa arvonnassa :)

riiri
172/276 | 

Oioi, mikä arvonta. Äidillä oli (ja on varmaan edelleenkin kyllä) paljon Aarikkan koruja kun olin lapsi ja ne oli mun ehdottomia lemppareita ja halusin ne aina leikkeihini. Varmaan se värikkyys vetosi! :) Tää onkin osa syy, miksi niin kovin kovasti haluaisin itsellenikin näitä Aarikkan koruja voittaa, tulee niin hyviä muistoja lapsuudesta mieleen!

Lisäksi arvostan aivan älyttömästi Aarikkan ajatonta designia, kaiken kertakäyttöisen trendirojun keskellä. Nää korut todellakin kestää aikaa designinsa puolesta ja Aarikkalla on oma tunnistettava muotokielensä selkeästi, josta he ovat pitäneet kiinni. Tää ei kuitenkaan Aarikkan tapauksessa onneksi tarkoita sitä, että heidän tuotteensa olis vanhanaikaisia millään tavalla. Ajassa pysyminen, omille arvoille uskollisena - se ansaitsee kunnioitusta. Myös käsityöläisyyden vaaliminen ja niiden käsitöiden tekeminen Suomessa on itselleni tärkeitä arvoja, kuten myös puu ekologisena materiaalina ym. Vastuullista ja kaunista designia!

Ja lisäksi noi korut on vaan NIIN kauniita!
Lemppareiksi nousi nyt tää mielettömän kauniin vihreä Vilkas -kaulakoru, joka olis helppo yhdistää esim. pituutensa puolesta sekä arkiseen, että juhlavampaan asuun helposti: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Vilkas-kaulakoru-...
ja nää Karpalo -korvikset, jotka olis ihana pari tuolle kaulakorulle: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Karpalo-korvakoru....
Molemmat tollaisissa ihanissa veden sävyissä! Nyt vaan peukut pystyyn, että olisi arpaonni kerrankin myötä!

jennie
173/276 | 

Oi, Aarikan värit ovat kyllä niin herkullisia! Ihastuin myös välittömästi tuohon Jalava-sarjaan, ja sitä sarjaa pohdin ensin valitsevani koko setin, mutta päädyinkin nyt vain korviksiin, ja valitsisin tuon ihanan laventelisävyn, se sopisi kauniisti pinkkiin tukkaani. Kaulakoruksi ottaisin sitten Muskotti-sarjasta samaisen laventelisävyisen, tuossa on ehkä vähän enemmän herkkyysasennetta verrattuna Jalavaan. Sopisivat kuitenkin myös yhteen ja muutenkin tyylini väripalettiin.

h
179/276 | 

Ihana arvonta! Aarikan korut tulisivat todelliseen tarpeeseen - hääpukuni kaveriksi. Kaulakoruksi ottaisin ehdottomasti valloittavan ajattoman valkoisen Kuunliljan (http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Kuunlilja-kaulako...) ja sen pariksi valkoiset Laventeli-korvakorut (http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Laventeli-korvako...). Näillä saisi tämä morsian aikaan sopivan rennon häälookin, eikä tarvitsisi turvautua kyseenalaiseen ulkomaiseen rihkamaan!

- h

jaanalainen
180/276 | 

Ottaisin sinisen Neilikan kaulakoruksi piristämään arki- ja juhlapäiviä ja mustat tai vihreät marjat työkorviksiksi.

piitzi
Liittynyt28.2.2014
181/276 | 

http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Hortensia-kaulako... ja http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut... . Ei kyllä mätsää yhteen mutta en tykkää pitääkkään massiivisia koruja yhtäaikaa, kaulakorun parittaisin tosiaan ihan pienten hopeakorvisten kera ja vihreät korvikset taas olis itsessään jo niin näyttävät ettei muita koruja tarttis =)

Unnat
182/276 | 

Jalava-korvakorut + poppeli kaulakoru olis aika kaunis ja passeli paketti.

Perustelut: tyylini on helposti kuvailtuna musta, harmaa, harmaa, musta... Värit pelottavat ja inhottavat, mutta Aarikka saa minutkin viehättymään väreistä <3 mieskin tykkäsi!!

Perhoneito
186/276 | 

Samanlainen maku tuntuis olevan, keltaiset Karpalo-korvikset ja vihreä Jalava-kaulakoru olis munkin valintani.

V
187/276 | 

http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Chili-korvakorut-... Tuollaiset korvikset olis ihanat. Tarpeeksi graafista meikäläisen makuun eikä multa löydy vielä MITÄÄN Aarikan tuotteita. Häpeäksi suomalaiselle.

http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Suometar-kaulakor...
Ja tuollainen pirtsakka kaulakoru kaveriksi. Mulle tulee värikkäästä puukorusta mieleen lastentarhanopettaja, joten kyllähän tämäkin LTO sellaisen tarvitsee päiviä piristämään :) (Lasten lisäksi siis!)

Laura
189/276 | 

Jalava kaulakoru vihreänä ja jalava korvikset violettinä. Ovat vain niin syötävän söpöjä :)

Norspa
191/276 | 

Oi ihanaa! Rakastan Aarikkaa :) Tässä tapauksessa korvakoruissa huomioni veivät ihanan minimalistiset Marja- napit ( http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Marja-korvakorut-... ), sinisenä tottakai, kuin mustikat korvalehdissä ^-^ Kaulakorujen osalta valinta osuisi piiitkän pohdinnan jälkeen siniseen Muskottiin ( http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Muskotti-kaulakor... ), jona olisi täydellinen pari kesän hääjuhliin sinivalkoisen mekkoni kaunistukseksi!

Karolina
192/276 | 

Aarikan korut ovat upeita! Sain viime keväänä valmistujaislahjaksi todella kauniit Aarikan hopeiset korvikset. <3

Puisista koruita rakastuin vähän tähän Jalavan ihanuuteen: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Jalava-kaulakoru-.... Mielelläni kantaisin tuota kaulassani. :))

Korvakoruista taas tykästyin kovasti Karpalo-koruihin! Sininen on yksi lempiväreistäni, joten valinta oli helppo: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Karpalo-korvakoru....

:))) Ihanaa kevättä!

ajattar
196/276 | 

http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Vilkas-kaulakoru-... Vihreä ja pallot, kaikki mitä nainen voi tarvita (ainakin tämä.) Koru olisi juuri sopivan näyttävä, mutta ei liian koristamaan pikku mustaani kuorokeikoilla ja ehkäpä arkenakin. Se olisi myös pieni viittaus lapsuuteni kesiin vihreään metsään.

http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Hunaja-korvakorut... Korvakorut olikin vaikeampi valita, sillä niitä ei tule pahmenni käytettyä. Nämä kuitenkin olisivat sellaiset, jotka voisivat päästä arkena keikkumaan korvilleni. Arjen pikku mustat korvakorut :D - sopii kaikkeen ja kaiken kanssa.

198/276 | 

kaulakoruna tämä http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Muskotti-kaulakor...

ja korviksina nämä http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut...

olen ihastunut näyttäviin kaulakoruihin ja mielestäni tuo musta koru sopisi ehdottomasti hyvin valkoisen kauluspaidan kanssa. Miksei myös jonkin muunkin värisen kanssa. Nyt kesän tullessa on taas mukava käyttää koruja, kun ei tarvitse peittää niitä paksulla takilla ja huiveilla. Korvakoruista pidän siksi, koska ne ovat ihanan puhtaan väriset, ja minulta puuttuu kokoelmastani valkoiset yksinkertaiset korvakorut.

201/276 | 

Kauhee valinnanvaikeus! Aarikan puukorut ovat aivan ihania. Päädyin nyt näihin Jalava-korvakoruihin http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut... , koska ne muistuttavat linnunsiipiä ja sopivat talvikäyttöönkin.
Ja koska olen vihreän ystävä, tämä Hortensia-kaulakoru vei sydämeni! http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Hortensia-kaulako...
Kuka tietää vaikka se pääsisi kaulalleni aikanaan sinä tärkeänä päivänä..

Mikaela
214/276 | 

Kaulakoruista suosikikseni nousi Neilikka http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Neilikka-kaulakor... , korvakoruista taas Laventeli http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Laventeli-korvako...

Käytän aika vähän koruja, mutta näissä Aarikan koruissa on sellaista yksinkertaista rock-henkisyyttä, josta pidän. Vaatekaappini sisältö koostuu lähinnä mustista ja harmaista vaatteista, joten musta ja hopea olivat selkeät värivoittajat.

Anskuu_
218/276 | 

Minun sydämeni veivät valkoinen kuunlilja- kaulakoru http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Kuunlilja-kaulako...
sekä valkoiset Jalava korvakorut
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut....

Olen erittäin suuri korujen ystävä, ja koen itseni "alastomaksi" ilman niitä. Nämä korut sopisivat vaatevalinnoilla sekä arkeen että juhlaan, ja mitä parhaiten erilaisiin opiskelujen kansainvälisiin edustustehtäviin. Haluan valinnoissani ehdottomasti suosia suomalaisia laatukoruja, mikä on opiskelijabudjetilla mahdollista harmillisen harvoin.

Jenni
219/276 | 

http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Poppeli-kaulakoru...

http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Karpalo-korvakoru...

Keväälle kaipaa väriä ja mikäs sen keväisempää kuin keltainen ja vihreä (valittuani hoksasin, että sinuakin koristi juuri nuo värit kuvissa)! Keväistä vihreää ei tällä hetkellä löydy omasta koruvalikoimasta (eikä vaatekaapista), ja haluaisin tehdä aluevaltauksen. Keltainen on viime vuonna iskenyt rakkaus ja on tullut jäädäkseen!

Lilium
222/276 | 

Olen tykännyt Aarikan koruista pikkutytöstä asti. Korut ovat laadukkaita ja ajattomia ja plussaa siitä, että sopivat myös nikkeliallergiselle.

Kaulakoruista tämä http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Hortensia-kaulako... sopii sekä arkeen että juhlaan ja mustavalkoisena koru yhdistyy hyvin kaikenvärisiin vaatteisiin.

Pidän kovasti isoista ja näyttävistä korvakoruista, joten valitsisin nämä: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Kaunokki-korvakor...

Liisa
Liittynyt31.10.2015
229/276 | 

Kaulakoruksi (http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Poppeli-kaulakoru...) ja korvikset
(http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut...)
Tykkään isoista ja näyttävistä koruista, siksi puu on keveytensä vuoksi loistava materiaali :)
Valitsin mustat helmet, kun useimmiten päälläni on väriä, ja olen huomannut että mustat korut on paljon käytössä. Valkoista siihen vähän raikastamaan!
:)

kukkaisunelmia
230/276 | 

Olen aika huono käyttämään näyttäviä kaulakoruja, mutta tämän kaunokaisen voin huoletta yhdistää asuun kuin asuun tuomaan "sitä jotain" http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Kuunlilja-kaulako.... Korvakorut antaisin yllätyksenä ystävälleni, jolla on vaikea raskausaika loppupuolella. Hänen tyyliinsä sopisivat kuin nenä päähän nämä vihreät marja-korvikset http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Marja-korvakorut-....

crisby
234/276 | 

http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Hunaja-korvakorut...

http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Jalava-kaulakoru-...

Ihastuin tohon kaulakoruun heti kun näin kuvat, joissa sulla oli toi kaulakoru ja päätin heti, että haluun samanlaisen! Ihana väri :) Jos vaikka arpaonni sattuis suosimaan.. Korviksiakin voisin opetella taas käyttämään kun sais noin nätit korvikset omakseen! :)

Heiiid
235/276 | 

Tiedossa on (taas) yhdet häät ja pukeutuminen sinne on pyörinyt mielessäni. Löysin kirpparilta mekon kolmella eurolla eilen, ja mietin heti että yksinkertainen mekko tarvitsee kaverikseen koruja. Mekko on tumman luumun värinen ja hieman kiiltäväpintainen. Jostain syystä tekisi mieleni yhdistää se näihin ihanuuksiin! Nämä ovat myös ne värit joille minulla on käyttöä muulloinkin vaikka arkipukeutumisessakin.

http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Muskotti-kaulakor...

http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut...

Reetta
236/276 | 

Onpas tosiaan mahtavan ihania koruja tuossa Aarikan uudessa mallistossa! Itselläni on ennestään pari lahjaksi saatua Aarikan korua, mutta niitä tulee käytettyä aika harvoin, koska eivät jotenkin ole oikein minun makuani.

Tyylikkyytensä ja juuri sopivan pelkistetyn ulkomuodon vuoksi päädyin näihin kahteen: Muskotti kaulakoru (http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Muskotti-kaulakor...) ja Laventeli korvakorut (http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Laventeli-korvako...).

Serafiia
241/276 | 

Juuri eilen koruja seuraavaksi päiväksi valkatessani huomasin, että tarvitsisin lisää kevään ja kesän raikkaita värejä mm. korviksiin :) Tuoltahan löytyisi vaikka mitä ihanuuksia!

Näin ollen valintani kaulakoruksi on omenan vihreä Suometar-kaulakoru:
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Suometar-kaulakor...
Ja korviksiksi keltaiset Karpalo-korvakorut:
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Karpalo-korvakoru... :)

Emmi
242/276 | 

Kaulakoruista haluaisin uskomattoman kauniin kuunliljan valkoisena: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Kuunlilja-kaulako...

Ja korvakoruista Laventelin myöskin valkoisena: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Laventeli-korvako...

En ole ennen juurikaan pitänyt Aarikan isoista puukoruista, mutta sinun päälläsi ne inspiroivat minuakin kokeilemaan! Kuunlilja ja Laventeli -korut ovat kyllä aivan mielettömän näköisiä, ja ylpeinä niitä kantaisin!

Peppi
244/276 | 

Ihanat värit, ihana Aarikka!

Minäkin ihastuin tuohon vihreään Jalavaan! Mulla on tällä hetkellä menossa hirveä villitys keväisen vihreän suhteen, tämän korun sävy on TÄYDELLINEN ja malli myös!

Ja korviksista Marja-malli sinisenä. :) Sininen on aina ollut mulle voimaväri, ja tommoset pienet siniset korvikset multa vielä puuttuu, sopisivat hyvin moneen asuun.

Maria Maaton
246/276 | 

Kaulakoruista ottaisin oranssin tammi-korun, koska se olisi juuri sopiva koristamaan viime kesänä ompelemaani fiftarihenkistä puuvillamekkoa. http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Tammi-kaulakoru-o...
Korvakoruista puolestaan valkoiset jalavat miellyttivät uutuuksista eniten, sillä ne ovat kevyen klassiset ja kävisivät monenlaisiin asukokonaisuuksiin.
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut...

SaR
247/276 | 

Valitsisin mustan Kuunlilja kaulakorun ja pinkit Marja korvakorut. Sopisivat pariksi valko-musta-pinkkiin Marimekon mekkoon kesäjuhliin.

Marion
248/276 | 

Ajattelin ensin ylistää kaikkia ihania värejä, mutta tajusin sitten valinneeni (taas!) kuitenkin mustat korut... :D

Joten, värisinfoniasta viis, minuun iskee korvakoruista eniten mustat Karpalot: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Karpalo-korvakoru...
ja kaulakoruista haluaisin uutukaisen kesämekkoni kaveriksi Järvi-kaulakorun: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Jaervi-kaulakoru-...

Minninen
249/276 | 

Kylläpä on vaikea valita!!! Päädyin loppujen lopuksi Vilkas-kaulakoruun värikkäänä, toisi aivan ihanan piristyksen asuun kuin asuun mutta on silti jotenkin ilmava ja herkkä. :) Korviksista tykkäsin Jalavasta vihreänä, kaunis keväinen sävy ja aivan ihana malli. :) Nyt kyllä jänskättää, suosispa onnetar kerrankin!!

apple
252/276 | 

Korvakoruista valitsisin nämä Jalava-korvikset http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut...

Kaulakoruista ehdottomasti tämän Kardemumma-kaulakorun http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Kardemumma-kaulak...

Syynä näihin valintoihin on se, että tykkään tietyllä tavalla siroista, mutta kuitenkin näyttävistä koruista ja valkoinen väri tuntuu näin kevään kynnyksellä erityisen houkuttelevalta :)

Tuula
254/276 | 

Kaulakoruista valitsisin mustan Kuunlilja-korun http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Kuunlilja-kaulako.... Se olisi oiva koru juhliin, kuten itsekin valkoisesta totesit :)

Ja korviksista valitsisin mustat Kaunokki-korvakorut http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Kaunokki-korvakor..., ne olisivat täydelliset kesäkorvikset. Haaveilen lämpimästä kesästä, hiukset kiinni ja Kaunokit korviin!

anuleena
255/276 | 

Kaulakoru: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Kuunlilja-kaulako...

Korvakorut: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Laventeli-korvako...

Eli Kuunliljaa ja Laventelia valkoisena. Ovat varmaankin ns. samaa sarjaa, mutta en tiedä käyttäisinkö niitä yhtä aikaa. Itse käytän muutenkin yleensä joko korviksia, kaulakorua tai rannekorua, en kaikkia yhtä aikaa. Useamman korun yhdistäminen tuntuu yleensä olevan too much omaan makuuni. Mutta, koska nämä Aarikan korut ovat kauniin vaaleat ja kevyen näköiset niin ei voi koskaan tietää vaikka yhdistäisinkin ne :)

Mirkkiskis
257/276 | 

http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Jalava-kaulakoru-...

http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut...

Koska masentava ja surullisten uutisten täyttämä alkuvuosi tarvitsee nyt pirteämpää kevättä jatkokseen :) Aarikan korut tuovat mieleen myös edesmenneen isoäitini, jonka mustia koruja olen kantanut nyt juhlatilaisuuksissa. Vihreä piristää, valkoinen juhlistaa. Kesällä on häät tiedossa ja sinnehän ei mustissa mennä!

Tintti
258/276 | 

Luokanopettajan tunnusmerkkinä pidetään piruillen kyseisen alan opiskelijoiden parissa puuhelmiä, usein juuri Aarikan helmiä. :D Se on mainiota, puuhelmet ja Marimekon paidat, niin "se on sitten siinä", sitten on urauduttu. Tämä on siis aivan leikkimielistä, mutta se on aivan totta, kun sitä alkaa katsomaan. Marimekko pilkahtelee opiskelijoidenkin joukossa niin, että seitsemällä kymmenestä naisopiskelijasta on Marimekon penaali. Siksi en ihan Suometar-helmiä toivoisi, ettei vain kaverit pääsisi sanomaan. ;)) Ehkä sitten muutaman vuoden päästä!

http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Hortensia-kaulako...

Hortensia ei ole ihan se perinteinen puuhelminauha, sillä voisin kunnioittaa ammattikuntani stereotypioita hienovaraisesti. ;D On muuten tosi nättejä koruja! Harmi kun tätä ei ole keltaisen sävyisenä, keltainen on mun suuri rakkaus tällä hetkellä.

Mulla on pitkät paksut ruskeat hiukset, jotka on ajeltu sivuilta siiliksi, joten rakastan käyttää hienoja korvakoruja, kun hiukset ovat ylhäällä kiinni. Olen iskenyt näihin http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut... silmäni jo aiemmin, ne olisivat niin ihanan pirteän sävyiset, ja suuret mutta simppelit, etten jää kaikkialle kiinni niistä, kun tuppaan häseltämään. :D

Titu
259/276 | 

http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Hunaja-kaulakoru-...
Uskomattoman söpö kaulakoru. Olen hurahtanut pinkkiin ja tämä sopisi täydellisesti piristämään useita asuja. Omistan vain tylsiä hopeakoruja, joten korulaatikkoni ottaisi mielellään vastaan pientä piristystä :)
http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Hunaja-korvakorut... nämä korvakorut jatkavat samaa pinkkiä linjaa :)

sipuli
263/276 | 

kaulakoruna http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Kuusama-kaulakoru...
Kyseinen koru oli rakkautta ensisilmäyksellä :D Väriä, muodoilla leikittelylä, suuruutta ja erilaisuutta. Selvä pelastaja simppelien kesäpaitojen kaveriksi

ja

Korviksina http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Karpalo-korvakorut
Valitsin simppelit, roikkuvat, sillä minulla on korvat täysin rei'itetyt, enkä kaipaa niihin mitään turhan suurta ja painavaa. :--D Värikin mätsää kaulakorun kanssa.

Milenna
264/276 | 

Ihania koruja kaikki mutta eniten omaan makuun oli Hunaja-setti, sekä kaulakoru että korvikset on sopivan yksinkertaiset mutta silti näyttävät. Ne sopis miun tyyliin. Väriksi kävisi ihan mikä vain noista :)

Piia
265/276 | 

Voih, onpas ihania! Täytyy myöntää, että Aarikka oli vähän pudonnut omalta kartaltani, mutta syntymäpäivälahjasi saamani ihana Prinssi-kunttilänjalka toi merkin takaisin tietoisuuteeni.

Ihastuin hirveästi tähän Tammi-kaulakoruun korallin värisenä: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Tammi-kaulakoru-o...

Vihreät Jalava-korvakorut olisivat sitten mahtavat statement-killuttimet: http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Jalava-korvakorut...

Emilia
268/276 | 

Kaulakoruksi ottaisin myöskin Kuunliljan http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/kaulakorut/Kuunlilja-kaulako...
koska se on yksinkertaisesti kaunis ja tuo nauhakiinnitys olisi hyvä itselle, kun tavalliset ketjut jäävät aina hiuksiin kiinni ja säästyisi sekä kaula että koru jos tuo vajaa 1-vuotias päättäisi riuhtaista korun kaulasta :D
Korvakoruiksi valitsisin nämä http://www.aarikka.com/fi/korut-ja-asusteet/korvakorut/Laventeli-korvako... koska ovat aika sirot ja sopisivat hyvin tuon kaulakorun kanssa :)

iitunen
271/276 | 

minun valintani olisi Poppeli kaulakoru valkoisena sekä Jalava-korvikset violettina :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018