Kirjoitukset avainsanalla H&M

On taas se aika vuodesta, että ihan pian myyntiin tulee H&M:n perinteinen designer yhteistyömallisto. Tänä vuonna lauteille nousee Moschino. Jeremy Scott kuvaili 8.11. lanseerattavaa mallistoa näin: "The MOSCHINO [tv] H&M collection is a gift to my fans and I wanted to give them the most MOSCHINO collection ever." 

Mutta missä on Barbie?! Olen pettynyt. 

Mikki Hiiren ja kumppaneiden ystäville, sekä tietysti moschinomaisesti streetimmän pop culture -osaston edustajille mallistosta löytyy taatusti ihasteltavaa. Kuvia selaamalla voi todeta, että Scottin kommentti oli sangen kuvaava.

Kaikki loput mallistokuvat löytyvät H&M:n sivuilta

Kommentit (1)

Halina
1/1 | 

Vaikea kuvitella päälle noita :D ehkä eri yhdistelminä ois kiva nähä ns. arkivaatteena! En löytänyt missä maassa nää on tuotettu? Onko esim. siellä Italiasta? Viimeksi kun näitä erikoismallistoja pyöri Helsingin hm:n alelaarissa niin oli niin huonoa tuotantoa, et huh! En ois ikinä maksanu 300e niin huonosta materiaalista et oli jo kaupassa lähteny purkautumaan :o ei ilmeisesti muutkaan kun monta viikkoa siellä pyöri turhanpanttina. Toivottavasti on laatu menny edellä tässä mallistossa!

Tosin heidän muutki vaatteet kyllä hajoaa käsiin, mm. Mun yhden treenihousut purkautu ekoissa treeneissä haaroista kokonaann(onneks sai palautettua) ja treenitoppi meni mustasta harmaaks ekassa pesussa (onneksi sai palautettua). En uskalla enää ostaa mitään paitsi ponnareita :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

On aikoihin eletty, että lähdin pikkujouluihin housuissa. En muista koska moista olisi tapahtunut. Erdem x H&M -mallistosta napattu kukkapaita on kuitenkin niin kiva pari väljille Zaran housuille, että tällä kertaa en kaivannut mekkoa. 

Yritän nyt ihan tosissani miettiä olenko kymmeneen vuoteen lähtenyt housuasulla juhliin, enkä muista yhtäkään tapausta. Olen ilmeisesti aika rajoittunut juhlapukeutuja: mitä vaan voi olla yllä kunhan se on mekko.

Paita: Erdem x H&M / Housut: Zara / Kengät: kirppislöytö / Laukku: Mango + Minna -rintaneula

Kyllä vannoutunut mekkofanikin saattaa viihtyä housuissa, mutta ei ihan missä tahansa housuissa. Niissä pitää olla vähän väljyyttä, pitsiä ja laskeutuvuutta. 

Kommentit (3)

Karkkinen
2/3 | 

Hankitko jotain muuta tuosta ihanasta Erdem&HM-mallistosta? Itse unohdin koko jutun enkä saanut mitään:(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Torstaina 2.11. tulee myyntiin H&M:n tämän vuoden yhteistyömallisto, tällä kertaa kumppanina on Erdem. Selvästi aiempia yhteistyökumppaneita, kuten Versacea tai Sonia Rykieliä, tuntemattomampi Erdem on luonut malliston, joka ei kuitenkaan jää huonommaksi menneiden vuosien yhteistyömallistoille. Synkeän romanttinen, jopa viktoriaanisia viboja fiilistelevä mallisto on kaunis kuin... kukka. 

On varmaan sanomattakin selvää, että tällainen tummista kukkaprinteistä, pitkistä helmoista, pitsistä ja dramaattisuudesta ikuisesti innostuva on jokseenkin lääpällään koko mallistoon. Hintatasosta johtuen en kuitenkaan voi iskeä näppejäni kukkakuoseihin ihan siinä määrin kuin mieli tekisi, mutta aina voi ihastella. Jos minä olisin mekko, olisin pystykauluksinen synkkä pitsimekko.

Kaikki kuvat: H&M

Erdem X H&M tulee myyntiin nettikauppaan klo 11 ja Helsingissä kahteen myymälään klo 8. Koko mallisto on jo nähtävillä hm.comissa. 

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

Miksi, oi miksi mallien pitää näyttää aina niin vihaisilta. Näidenkin kuvien kauneimmat vaatteet ovat hymyilevien mallien päällä.

karkkinen
4/4 | 

Tämä mallisto on IHANA! Voisin ottaa lähes kaiken, mutten kyllä ehdi kaupoille, joten jäänee kaikki saamatta :(

Halina
5/4 | 

En tykkää h&m yrityksenä. Myönnän ostavani sieltä silloin tällöin jotain, koska opiskelijabudjetti/jos ei ole muuta kauppaa lähettyvillä, mutta hienommat vaatteet kyllä ostan joltain omat standardini paremmin täyttävältä yritykseltä. :) ps. Niitä edellisiä kalliiden mallistojen hajakappaleita pyöri keskustan h&m:ssä aika kauan ja kun katsoin yksiä kenkiä (hinta monta sataa euroa) oli laatu ihan kuraa ja sekotin ne vahingossa aluksi johonkin halpistuotteeseen kunnes vilkaisin hintaa. Toiv ne muut vaatteet täytti edes laadulliset vaatimukset paremmin!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Tässä on se toinen asia mitä tilasin Kenzo x H&M -mallistosta, turkoosit tiikerikuvioiset villahousut. Silkkihame oli ihan vaan omaan tyyliini istuvaa humputtelua, mutta villapöksyille on ihan oikea tarve. Nyt kun tässä tulee seisottua laiturilla junaa odottelemassa neljänä päivänä viikossa, tekee välillä mieli käyttää jotain muutakin kuin mustia thermosukkiksia. 

Se mitä ensin hieman emmin, oli tuo tiikerikuosi. En omista yhtään tiikerikuosista vaatetta. Joskus nuorena minulla on todennäköisesti ollut jokin satunnainen (ja varmasti huikean tyylikäs eh...) tiikerikuosinen biletoppi, mutta olen aina ollut enemmän kallellaan pantterikuosiin ja siihenkin pieninä annoksina kerrallaan. 

Riski kannatti, sillä villahousujen sävy oli hillitty, eikä ei tarvitse yhdistää kirkkaanpinkkiin tyllimekkoon. Musta jättisuuri Filippa K:n villakangastakki ja neutraalit asusteet saavat näistä pöksyistä piristystä juuri sopivasti. 

Takki - Filippa K, villahousut - Kenzo x H&M, huivi - Stockmann - pipo - Myssyfarmi, gore-tex nilkkurit Pomar (kaksi viimeistä saatu blogin kautta).

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat